Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
angi_m spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI:
DENIS CRISTIAN de ASIZA
LUCA de YAGMUR
LISA de ELISE
ADRIAN de PITIKOT
BOGDAN de MIRUNA25
Nu stiu cum fac si vin si eu la spartul targului. Terminarati cheful deja?
Acum m-am prins eu de ce trag toti baietii la Crinuta de Dandusa. Ea le trimite tuturor cate ceva frumos
Ruxandra_sb, da, poti sa trimiti orice poza in care sa se vada bine capetele (al tau si al lui bb) si tund eu pozele astfel incat sa apara in site doar capetele.
Dia1609, poti trimite pozele la una din adresele:
angighita@yahoo.com
angighita@gmail.com
Alexandra_25, nici nu sti cat imi e de teama sa nu incurc pozele si ma uit mereu de 2 ori sa nu fac vreo boroboatza. Si chiar ma speriai cand imi zisesi ca incurcai copiii, dar in cazul asta seamana copiii. Asta nu e vina mea. Pozele tale au ajuns. Este totul OK.
Azi am avut o zi plina. Si Iulia nu a vrut sa manance de la 12 la 7 jumate seara. Intre timp a dormit si 3 ore continuu, stanca, fara sa miste. Mai dadura si niste vecini gauri cu barmasina, bocanituri, pe ea n-a deranjat-o nimic. Am fost si la dentist si este totul ok avand in vedere ca n-am mai fost de mai mult de un an. Am reusit sa procesez si pozele de au mai sosit pentru a le pune pe site. Sper ca maine sa reusesc sa le pun. Trebuie sa mai fac si niste modificari, asa ca am ceva de lucru.
Pana acum avem poze de la: dandusa, laura13, bamboletta (mai devreme mi-am dat seama ca te-am scris cu un singur "t" pe site), yagmur, a_deju, miki04, chris80, saryta, bebinuta, madaluta, teutz, cleomoni, mormelvio, adinazot, auras_v, roxanica2006, alexandra_25.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
BANC:
Furnicuta muncea de rupea pamantul intr-o zi de iulie, cand prin fata casei trece greierele cu chitara.
- Buna furnicuto, ce faci?
- Uite muncesc ca acum vine iarna, dar tu ce faci?
- Bine uite ma duc in parc trag o cantare cu prieteni si o bere.
La fel in august, la fel in septembrie, pana intr-o zi de octombrie cu ploaie si vant, cand greierele trece cu chitara si o valiza .
- Buna furnicuto, ce faci?
- Uite stau la caldurica si mananc ce am strans asta vara, dar tu cum te descurci ?
- Bine sti cand eram cu prietenii in parc si cantam a trecut un impresar caruia ia placut mi-a dat un contract si acum plec la Paris ca am concert.
- Greierasule am si eu o rugaminte la tine.
- Zi furnicuto orice.
- La Paris daca te intalnesti cu unul Topirceanu sa-i zici ca-mi bag picioarele in fabula lui !!!
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
AM si eu o intrebare: ce faceti cand se uita bb-ii vostri crucish la maini? Cat e de periculos?
Ca Iulia mea cand ii trece o manuta prin fatza ochilor se uita stramb la ea si ramane asa cu ochii. De cele mai multe ori ii pun mana usor pe ochisori sa ii inchida si sa isi revina. Dar nu pot sa stau cu ochii mereu pe ea sa o prind si sa o corectez.
Angi poze
aelita spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR !!
asiza,mi-a intrat in cap ca nu e hranitor laptele meu,sau ceva se intampla daca nu a luat in greutate,si i-.am mai dat cate un biberon de praf.eu stiu ce am in cap??
daca vad ca incepe sa isi revina,nu ii mai dau deloc.
daca vad ca voi cam toate dati am zis si eu
ralumat la verticala nu ii mai doare asa rau.asa sta si a mea,daca o tinin brate culcatam,cand o doare,urla rrrau.trebuie sa o ridic .pozitie fundulet cu falcile in mana ta,ca la pozitia ed ragait ,sau pozitie pe brat,cu burta,ca pe craca,sau in brate vertical,tot cam ca la ragaiala.
roxanica,pai tu cu DAVID MIHAI -imi palce mult numele lui!!- ce crezi ca nu aratati super?? excelent arati!
maai,si imi place tortul ala !!!
desiree,ce grasunel eee Octavian!! scumpic foc!
dandussa mie mi-a ramas in cap cand ai scris tu acolo ca te trezesti cu Crinuta in pat,si cu fix fix fix !!!
alexandra,ce-are micutul Mark?? of..imi pare rau ca vac hinuiti asa cu somnul..
dia,merci pt raspuns.asa o sa fac,o sa le iau pe incercate.credeam ca gresesc eu.deocamdata am dat si eu niste gauri cu un ceva ascutit si sterilizat si ars.dar nu am facut gaura mare,cat de cat ...sa nu morfoleasca air degeaba biberoanele.
mai rau decat se ineaca la san nu se poate.ca noi sugem la san cu prospul pus pe post de barbitza.si suge cateva guris,i targe capul sa respire,si e plina de lapte pe obraji si pe gat.ne schimbam de fiecare data.tzasneste mult,curge si fara sa targa,iar cand trage,ii vine mult in gat.eu vad la pompa cum vine,se aude jetul ca la robinet.
si scot 200 asa lejer,fara sa ii golesc.
ma bucur ca ti-au palcut pozele!
HAHAAAAA MORRRR,TE-A POCNIT CU BRETEAUA DE LA SUTIEN!!TI-A FACUT SUTIENUL PRASTIEEEEEEEEE
Salutari pt Miro !!!!
desiree esti tare daca slabesti cu alea!
raportez si eu :
- dimineata am incalzit laptele sa mananc cu cereale,l-am uitat in microunde.deci am sarit.
- pranz -am dormit langa mandra.deci am sarit.
- seara: hehe macar acum!! supa de galuste si mancare de mazare cu o aripioara.si un profiterol.
daca o tin asa...ma duc .ori nu am timp,ori nu am chef de nimic.
haha tare vorba asta a danutei: un kk,asta e!
.
aka,felicitari pt Botez! Sa fie intr-un ceas bun!rochita super,mami si tati super! de bebe nu am cuvinte!
chinico:
quote:
Pregominul e insa super gros, si balos, daca il mai ingros putin il papa cu furculita si cutit.
donia,felicitari pt Botez! Sa fie intr-un ceas bun !
quote:aoleeeeeu morrrrrrrrr hahaaaaaaaaaaaa una dupa alta !!
am uitat toata ziua cate ceva. Intai am uitat tortul acasa, apoi am uitat la biserica o sacosa importanta cu schimburile lui Cristinel, apoi am uitat florile la restaurant si cand sa plecam acasa de la nasi am realizat ca am uitat si caruciorul la restaurant. Bine ca n-am uitat copilul pe undeva.
Apropo de uitat, mi-am adus aminte ca la nunta fratelui mai mare l-am uitat pe tatal meu acasa, tocmai pe socrul mare. Cand am ajuns la mireasa am inceput toti sa ne intrebam ce s-a intamplat cu el, incepusem sa ne agitam, sa luam amsinile l verificat, cand l-am vazut venind catre noi pedaland pe bicicleta mea, un Pegas cu sa lunga ! Grozav arata ferchezuit la patru ace, calare pe bicicleta ea verde! Noroc ca mireasa nu statea departe si n-a avut timp sa transpire de la efort. Deci avem traditie cu uitatul.
io..naiba stie de ce dau lapte praf..m-am luat si eu dupa voi
quote:mistoo
Acum esti suparat ca iti plange copilul la 3 dimineata... dar intr-o zi vei fi fericit sa stii unde iti e copilul la 3 dimineata!"
quote:serios????????baaaaaaaaaaaaai !!!!!!!!!
Fetelor, ati vazut ca a aparut capitol de Mamici de nov-dec 2007?
bamboletta haha tare faza cu aia care ramane gravida continuu ca sa nu maiintre la parnaie
bine ca mi-ai spus,acum pot si eu sa fur,ca ma pun pe treaba
vorbiti de anemia la copiii din Romania.chiar asa e??? si de ce oare sa fie anemia asta ina sa mare procent?? trebuie sa fie o cauza.
ruxandra,tie ti-au dat vreo explicatie?
ma gandesc ca procentul asta o fi dinc auza laptelui de vaca(nue cazul tau,ruxi),ca la noi se dadea lapte de vaca,stiti,in loc de completare,si ala cauzeaza anemie severa.poate de.asta sa fie chiar asa mar eprocentul,50% ..mi se pare foarte ridicat,e naiba,la nivel de lumea a treia...fir-ar sa fie...
din cauza laptelui de vaca se creeeaza carente f mari.dar credeam ca asta a fost pe vremuri,cand toti copiii erau slaaaaaaaaabi,occidentul se vaita de obezi si la noi ne sufla vantul..Dar si acum exista atat de multe cazuri??
care ar mai fi cauza,in afar laptelui de vaca?
eu nu vad nimic pe tetinele de avent..si farmacistul a spus ca sunt cu o gaura pt 0-3 luni,adica la fel si la 2 si la 3?? ori eu sunt proasta...ori aici or fi diferite...
scoica-maxi cossi- eu stiu ca se pune in fatza,cu spatele spre directia de mers,asa tu cand conduci il vezi direct.
eu nu am auzit ca apa plata trebuie fiarta.
cleomoni
quote:asta ma revolta pe mine de fiecrae data..gandul la copiii aia ..
Fetelor statem si va citeam , si auzeam si stirile de la PRO-TV, spuneau ca 6000 de bebelusi sunt abandonati...plang si ma gandesc cum unii nici macar nu au fost pusi niciodata la san, nu au fost mangaiati niciodata de mamicile lor...offf ce trist..ce fetisoare dragute......sper sa nu va intristez si pe voi...dar
ma uit la copilul meusi imidauseamam cat de fericit suntem: ea,ca e cu na suntem cuea,si ne bucura zilele!parintii aia care abandoneaza,habar nu au cat pierd !! si habar nu au ce blestem traga supra lor pt ceeea ce fac!!
S.
mayaione spune:
Eu nu fierb apa plata, doar o incalzesc cand ii prepar lapticul praf. De bibetroanele Bfree am citit si eu si vroiam sa-i iau, apoi nu stiu de ce naiba am renuntat. O sa-i cumpar acum, desi ar fi fost bune in perioada colicilor.
Laptele praf il arunc dupa 15 minute daca nu-l consuma.
Vitamina C natural dati vreuna bebelului? Vroiam sa stiu daca e buna, citisem pe undeva ca ar fi fost probleme cu ea, nu specifica ce fel de probleme. De imunizare, in afara de oscillococcinum le mai dati ceva? D-abia astept sa se termine cu frigul, a mea nu mai vrea deloc afara. Nu-i place sa stea infofolita, vrea sa dea din picioruse si manute, sa se joace.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
dolores spune:
mayaione..eu ii dau fier hausmman si vit.c
donia dupa baie cand dau cu ulei pe corp, desfac atat cat se poate.in timpul zilei controlez putzica pt ca se strange ceva alb uneori si treb curatzata
aka,te intrebasem ceva dupa ce am citit mesajul cu botezul..
fetelor nu se mai vad mesajele mele??am tot scris si mi se raspunde din 2 in 14
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
ruxandra_sb spune:
David de Roxanica, Maria-Cristina de Aka si ceilalti sarbatoriti!
Tema zilei = decalotarea:
De fiecare data la baie incercam sa tragem usor in jos, fara sa fortzam. Curatam numai cu apa.
Cleo , rasucesti cutitul in rana, ai? Parca ai stii ce inebunita sunt dupa rochite.. Da ce sa fac?? Sa imbrac papusile cu ele??
Matei nu pare gelos. Da si noi ne straduim sa fie bine.
Donia, au aparut deja noile mamici de noiembrie-decembrie.. uau! ce trece timpul. Ma duc s-arunc un ochi.
Bamboletta, usor trist si sadic bancul... dar bine punctat.
Am vazut-o si eu pe femeia aceea care a turnat copil dupa copil ca sa nu mearga la inchisoare.. ce mai poti sa zici? Copiii pareau bine ingrijiti, dar oricum n-as vrea sa aflu ca m-a facut mama numai ca sa scape de puscarie..
Roxanica, la biberoanele Chicco Fiziologica incercam acum cu tetine peste 4 luni (cu 3 gauri). Testez acum si un Avent cu tetine peste 3 luni (tot cu 3 gauri). Cu diversificarea: nu pot sa spun eu asta, dar teoretic dupa 4 luni (la copiii alimentati cu lapte praf) se poate incepe. Pediatrul ce zice?
Aelita, da ce bogatie de lapte ai mama draga. Super!
Cu anemia: sunt mai multe explicatii. Din ce-mi amintesc:
- in primul rand totul pleaca de la mamele anemice, care s-au hranit necorespunzator inainte de/si in timpul sarcinii
- alaptat putin sau deloc
- excesul de lapte si fainoase
Madaluta, niciodata nu plec dupa mine cu laptele gata preparat. Ci cu biberonul cu apa incalzita (in geanta termoizolanta) si separat, intr-un recipient special, cu doza/dozele de lapte praf. Sunt niste recipiente speciale, cu despartituri, in care-ti incap 3-4 doze de lapte praf. Asa biberonul se prepara f usor.
Angi, .
Dia, Chris gata m-ati convins cu biberoanele Bfree. Ma duc sa comand unul.
Chris, tu ce tetina folosesti? Am vazut ca sunt pt 3-6 luni sau din acelea cu flux variabil (3-18 luni) pe care le foloseste Dia.
Raluca, ce-mi face nora, dolofana de Adinuta??
Ralumat, Dianocica sunteti bine?
3 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
mihaela-p spune:
sunt ff trista
am facut mastita si cred ca va trebui sa renunt la lapte,sa fac injectii pt ablactatie. am inceput tratamentul cu augmentin si aulin, dar din pacate pompa nu poate sa scoata laptele blocat in sanul bolnav si bebe nu vrea deloc sa suga...sunt asa de trista...a luat asa bine in greutate cu laptele muls de mine...vom trece pe lapte praf,nu cred ca am alta solutie.si tocmai ce am botezat-o duminica...mai incerc un pic,mi-a scazut si laptele de la dureri si e un chin acum sa ma mulg. cine stie de ce am facut mastita? oare nu m-am muls suficient? oare m-am stresat cu botezul? pe fetita cea mare am alaptat-o exclusiv pana la 4 luni jumate,apoi cu lapte praf pana la 7 luni si a fost sanatoasa pana a inceput gradinita, cand a mai racit.am ramas singura cu Maia si casa a ramsa intoarsa dupa botez si nu a chef de nimic,doar sa plang...
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by mihaela-p
sunt ff trista
am facut mastita si cred ca va trebui sa renunt la lapte,sa fac injectii pt ablactatie. am inceput tratamentul cu augmentin si aulin, dar din pacate pompa nu poate sa scoata laptele blocat in sanul bolnav si bebe nu vrea deloc sa suga...sunt asa de trista...a luat asa bine in greutate cu laptele muls de mine...vom trece pe lapte praf,nu cred ca am alta solutie.si tocmai ce am botezat-o duminica...mai incerc un pic,mi-a scazut si laptele de la dureri si e un chin acum sa ma mulg. cine stie de ce am facut mastita? oare nu m-am muls suficient? oare m-am stresat cu botezul? pe fetita cea mare am alaptat-o exclusiv pana la 4 luni jumate,apoi cu lapte praf pana la 7 luni si a fost sanatoasa pana a inceput gradinita, cand a mai racit.am ramas singura cu Maia si casa a ramsa intoarsa dupa botez si nu a chef de nimic,doar sa plang...
Mihaela, imi pare rau.
De ce zici " a crescut cu laptele muls"? Maia n-a supt direct de la san? Din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau, eventual sa incerci cu mulsul manual?? .. nici la mine cu pompa n-a functionat niciodata. Dar sunt sigura ca mamicile care alapteaza cu succes te vor sfatui mai bine.
Oricum, capul sus. A papat laptic de la tine aproape 3 luni, ceea ce nu-i deloc putin lucru!!
3 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
RUXMAX spune:
Intrebare cu raspuns urgent: ce reactii au facut bb- ii vostri dupa primul vaccin (cel simplu, nu infanrix?
Al meu de la ora 14 de ieri de cind l-am facut, doarme aproape continuu, dupa ce e a plins cam 3 ore, acum mai suspina in somn, a mancat ceva, adica vreo 200 de ml, dar ce ma ingrijoreaza e ca nu-si mai misca picioarele in sus, adica nu mai pedaleaza virtos ca inainte.
Injectiile le-a facut in picioruse in dreptul una si in stingul cealalta-in [pulpe si ma tem ca-l doare ... Febra nu are.
www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06