Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata. Dolores se vad mesajele tale. Doar ca eu aseara n-am mai apucat sa-ti spun. Il pupam pe Davidut si pe mamica lui. Am si iesit ca mi se parea ca da semne de somn Cristina. Dar nu a dormit deloc azi noapte. Nu stiu ce a avut. Cred ca a durut-o burtica ca de dimineata se scremea...I-am pus un supozitor dar nu a facut nimic. Nici nu stiu ce sa mai cred...Acum imi doarme in brate.
In legatura cu nasii totul a inceput cand le-am spus ca sunt insarcinata si ei mi-au spus ca "ii bag la cheltuieli". Si apoi de cate ori ne intalneam imi tot repetau asta. Cand am stabilit data botezului aproape ne-au impus sa nu fie in post "ca ei vor sa-i mearga bine copilului" Mor cand aud fraza asta...Acum la botez aproape ca nu imi dadea voie sa o ajut sa o imbrace in biserica pe Cristina, cu toate ca ea nu imbracase niciodata un copil. Isi da cu parerea fara sa fi crescut vreun copil "mi se face rau cand vad copilul fara caciula", si in casa am 23-24 grade. Nu respecta reguli elementare de igiena, imi pupa copilul pe fata...Imi este si jena sa ii atrag atentia...Poate ca sunt eu prea sensibila in perioada asta dar e copilul meu si vreau sa o protejez cat pot. Eu am urmatorul principiu, daca nu stiu ceva ma abtin sa comentez sau sa dau sfaturi, mai ales in legatura cu copii unde e un subiect delicat. Fiecare mama stie ce e mai bine pntru puiul ei. Si uite asa simt ca ma apuca nervii cand trebuie sa ne vedem...M-am mai descarcat si eu...

Va pupam pe toate cu tot cu puiuti .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Si am poze noi in album:

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna dimineata la cafea!!!
Ce frumos...capitol de mamici nov-dec 2007, intru si eu sa le urez bafta muuulta la odisee!
Fetelor...si cele care avem fetitze, nu avem tema zilei?:)

tuturor sarbatoritilor de astazi!Sa cresteti maaaari si sanatosi!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by Laura13

salutari mamici! pana acum fara lapte praf
quote:
Zice "nu e nimic grav, de la decalotare

ralumat...... adica ca i-ai facut sau pt ca nu i-ai facut? ca si eu am un stres la cate povesti horror am auzit! lumineaza-ma te rog!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Ca i-am facut...noi i-am facut inca din prima saptamana, una la mana pentru ca ne-a recomandat doctorita, iar a doua la mana, pentru ca sotul meu a fost operat de fimoza in copilarie.....asa ca el a hotarat sa abordam varianta "curatare". Intr-adevar nu a fost nimic grav- s-a rezolvat deja cu rivanol si kanamicina. pe perioada asta am folosit Huggies, ca am zis sa nu fie alergeni Pampersii nr 3. Maaare greseala, ca imi plac huggies mult mai mult.

Raluca lui David Calin (28 nov)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Ingeras26a, am incercat eu o tema a ziei pentru mamicile cu fetite dar vad ca nu ma baga nimeni in seama

quote:
Originally posted by angi_m

AM si eu o intrebare: ce faceti cand se uita bb-ii vostri crucish la maini? Cat e de periculos?

Ca Iulia mea cand ii trece o manuta prin fatza ochilor se uita stramb la ea si ramane asa cu ochii. De cele mai multe ori ii pun mana usor pe ochisori sa ii inchida si sa isi revina. Dar nu pot sa stau cu ochii mereu pe ea sa o prind si sa o corectez.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

mihaela imi pare fff rau sa "aud" asemenea lucruri.ai incercat pompa electrica??de ce esti trista cu ce a ramas dupa botez?din cauza mastitei?
cand ai nascut?si de ce tocmai acum ai facut?scuza-ma ca iti pun multe intrebari,dar incerc sa aflu cauza

ruxmax,david a facut infanrix si a doua zi a dormit toata ziua

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Angi_m, ahhh, gata, gata, fii atenta ca raspundem: am murit de ras cand am citit intrebarea ta:)) a mea nu prea se uita crucis...poate pt ca e mai mica, de-abia am intrat in luna a 3-a...dar cand se uita o las in pace, nu-i fac nik, ca se corecteaza singurica. Las-o si tu in pace, ca acum e la capitolul descoperiri.
La fel si cu suzi, daca nu o mai accepta, las-o sa-si descopere manutele, dar mai incearca si cu suzi, ca altfel o sa faca rani la degetele si sa vezi atunci chinuiala...sa i le mai scoti din guritza:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

angi...deshi eu am baiat, sunt momente cand se uita crucish..ii pun mana la ochi..dar nu pot fi cu ochii pe el 24 din 24...nu cred ca afecteaza, ca nu-i tine asa o ora

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza!
Luca multumeste tuturor pentru urarile de La Multi Ani! Pupici de la el pentru mame si bebeii cei frumosi..
Felicitari pentru botez Donia si Aka (sper sa nu fi uitat pe cineva)
Alexandra, tare frumoasa felicitarea... esti o scumpa...
M-ati convins sa comand si eu biberon bfree... oricum avem bibe Nuk mici si trebuie sa cumpar mai mari, ptr Luca mancaciosul.
Aseara Luca iarasi a fost crizat cand eram la chef la Asiza si Denis cel cuminte.. al meu urla ca din gura de sarpe.. cum am ajuns acasa dupa ce a fost plimbat cu masina s-a calmat...
Astazi mergem sa luam pranzul la sotia sefului, apoi sa ne uitam la film.. chiar ca am o viata activa... sper ca si Luca sa fie cuminte...
Decalotare - am incercat sa o fac, dar se pare ca am facut-o prost.. tot are ceva alb acolo; o sa-l duc la pediatra sa vad ce spune...
Lapte praf - eu fierb apa plata si cand ies afara acum ii pun doar apa in bibe si ma car cu cutia de lapte praf dupa mine; dar asta doar de curand, inainte preparam laptele de acasa...
La Multi Ani sarbatoritilor zilei; iarasi este chef pe forum:
Ana Mihaela de Panaa
Maria Cristina de Aka
David Mihai de Roxana
Antonio de Crykett
Rares Bogdan de Marinelaf
Luca a dat alarma.... am fugit
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

Angi_m, de cand a inceput printesica ta sa apuce jucariile?
Ca pe Maya am prins-o ieri pt prima data cu inelul de la o jucarie pe deget si iltinea strans:)

Mergi la inceput