Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
madaluta spune:
Voi ati luat deja scaun de masina, sau tot scoica? Noi am vrut sa luam scaun, dar chiar daca pe ele scrie k este pentru 0-18 kg noua ni s-a parut foarte inconfortabil pt un bb care inca nu isi tine capul si nu are coloana inca maturizata si puternica.
Pentru cele care ati luat scoica, sa nu faceti greseala pe care am facut-o eu si anume de a ignora instructiunile de montare a lui.Mie mi s-a parut mai normal sa il montez cu fata catre directia de mers, gandindu-ma k il pot vedea cu usurinta cand stau in fata sau la volan.dar abia dupa ce am citit in dr Spok mi-am dat seama ce greseala am facut,caci spune el,"copii de pana la 12 luni si pana in 10 kg, sunt supusi unui risc crescut de accidentare a coloanei vertebrale si a gatului in cazul in care scaunul este pozitionat inspre inainte".Si are dreptate: ganditi-va cum ni se duce noua corpul si capul la o frana brusca, dar unui bb care inca nu-si tine bine capusorul?
si tot el considera k locul cel mai sigur din masina este mijlocul banchetei din spate.
Referitor la durata pastrarii laptelui praf prepearat...nu stiu ce sa mai cred...Voi vorbiti de 20-30 de minute...Dar cand plecati la plimbare sau in vizita pt mai mult timp, cum procedati? luati cutia si apa plata dupa voi???atunci termoizolantele pentru biberoane pentru ce s-ar mai folosi? doar pt apa si ceai?? Nu stiu ma intreb si eu asa...
Eu cand plec pt mai mult de 2 ore si intr-un loc unde nu-mi pot prepara laptele, il iau gata facut si il pun in cutia termoizolanta, caci ma gandesc k pt asta o fi facuta...pana acum bb nu a patit nimic si i-am dat si dupa 3 ore...
Sa va povestesc insa ce am facut azi....Am fost plecati mai mult de 3 ore(adica vreo 5) si rezerva de lapte s-a terminat.Doar ce intrasem in Carrefour si bb a inceput scandalul...Nu ne venea sa plecam fara cumparaturi..asa k ne-am adaptat repede...Am intrat in farmacie si am luat o cutie de lapte, tati a mers la dozatorul de apa si a umplut bibele cu apa fiarta, am preparat lapticul..si l-am mancat pe bancuta de acolo....Apoi ne-am inceput cumparaturile...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
roxanica2006 spune:
Madalutza, mie in spital mi-au spus ca laptele praf nu se prepara cu apa plata nefiarta, trebuie neaparat fiarta!!! Chiar mi-au spus ca in spital, pentru nou nascuti o fierb 30 minute. Eu tot asa am procedat, desi am citit pe cutia de la Nan ca apa se fierbe 5 minute. Acum nu stiu...
Voi ati auzit ca folosirea suzetei nu e recomandata bebelusilor care nu sunt tare mancaciosi, nu au pofta de mancare , deoarace da senzatie de satietate?
poze David Mihai
Se apropie cheful de trei luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
bamboletta spune:
Roxanica2006-noi avem asa de la Nuk pt.0-6 luni cu orificiu mediu uite aici poza
si de la Chicco cu tetina fiziologica pt 0-4 luni cu flux normaluite poza
Antonia cel mai bine papa cu ala de la chicco
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
miki04 spune:
Nici noi nu decalotam si sunt la al doilea baiat, cu primul am procedat exact cum scria Donia atunci cand Adi a fost destul de mare si acum la 7 ani operatiunea se numeste tot "cioc-cioc"...e tare haios cand il aud "cioc-cioc e cineva acasa" e tare dulceeeee....
Mamici de nov-dec 2007....nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul, anul trecut pe vremea asta inca mai incercam sa raman gravida....
Eu prepar laptele praf numai cu apa plata nefiarta , asa am facut si la primul baietel si ambii sunt ok...sincer pana acum nu mi-a zis nimeni ca apa plata trebuie fiarta.
Cristi a fost cam agitat azi, acum doarme... sa speram ca a fost doar o zi proasta. Mai avem putin si facem vaccinul de 2 luni...am mari emotii...offff
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
luly spune:
Salutare fetelor!
La multi ani! sarbatoritilor de azi:
Luca de Yagmur
Denis Cristian de Asiza
Lisa de Elise
Bogdan de Miruna25
Adrian de Pitikot
Sa fie intr-un ceas bun crestinarea micutilor Christian Gabriel de Donia si Maria Cristina de Aka.
In sfarsit am fixat si noi data botezului - 17 martie. Constantencelor spuneti-mi si mie va rog niste magazine cu hainute mai frumoase pt bebei si copilasi ca trebuie sa-mi fac mandrele frumoase si eu nu prea am timp de cautat. Multumesc anticipat.
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze
luly spune:
Si eu stiam ca apa trebuie fiarta. Eu nu-i dau lapte praf (deocamdata) dar cand am mai avut nevoie de apa (ca sa-i dizolv pastilutze) dr. mi-a zis sa folosesc apa plata fiarta.
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze
aka spune:
Multumim pentru complimente. I-am facut baie iar acum se gandureste cu George. Iar eu pe net, ca de obicei.
Roxanica maine facem chef? Vad ca David e nascut tot pe 20. Chiar daca suntem mai mici rezistam toata noaptea .
Am vazut ca unele dintre voi o sa incepeti diversificarea. Pe mine ma apuca groaza. Am incercat sa-i dau azi niste ceai. M-am chinuit vreo jumatatate de ora, a baut 40ml iar dupa 10 minute l-a dat afara cu tot cu branzica. Va urez mult succes.
A inceput sa planga. am fugit
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
madaluta spune:
roxanica: si eu fierb apa plata, bineinteles, dar numai 5-10 min....dar nu despre asta eram eu nedumerita, ci despre cat timp pastram laptele preparat...
Ce intelegeti voi de fapt prin decalotare? Eu nu cred k i-o decalotez(dupa propria-mi perceptie a termenului), dar cand il spal, insist putin acolo pe unde face pipi si o desfac foarte putin pentru ca meru gasesc ceva alb..si nu pot lasa acolo chestia aia...nu cred k fac ceva rau sau ca il doare....dar eu stiu?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
Cleomoni spune:
Fetelor statem si va citeam , si auzeam si stirile de la PRO-TV, spuneau ca 6000 de bebelusi sunt abandonati...plang si ma gandesc cum unii nici macar nu au fost pusi niciodata la san, nu au fost mangaiati niciodata de mamicile lor...offf ce trist..ce fetisoare dragute......sper sa nu va intristez si pe voi...dar
Dia1609 spune:
eu apa plata fierb 2 min la microunde
chris, multi de tot pt pontul cu biberoanele bfree... am avut o revelatie asta seara cand l-am folosit prima data, Oana a mancat 160 ml fara greutate si asta numai datorita faptului ca nu a inghitit nici un pic de aer! cred ca scuteam multe dureri de burtica si colici daca il aveam de mai demult! si nici dupa masa nu s-a frinchinit nici macar o secunda! noroc ca mi-am comandat si o tetina reglabila pt 3-12 luni, ca aia cu care a venit era prea micuta pt noi .. da' asta-i numai buna pe flux mic (1 picatura) deocamdata.
fetelor, incercati-l ca nu se aseamana cu nici un biberon de pe piata ... eu chiar nici nu mi-am imaginat ca poate fi asa de bun!
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3