Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Donia
A, imi totusi aminte ca am uitat toata ziua cate ceva. Intai am uitat tortul acasa, apoi am uitat la biserica o sacosa importanta cu schimburile lui Cristinel, apoi am uitat florile la restaurant si cand sa plecam acasa de la nasi am realizat ca am uitat si caruciorul la restaurant. Bine ca n-am uitat copilul pe undeva.
Apropo de uitat, mi-am adus aminte ca la nunta fratelui mai mare l-am uitat pe tatal meu acasa, tocmai pe socrul mare. Cand am ajuns la mireasa am inceput toti sa ne intrebam ce s-a intamplat cu el, incepusem sa ne agitam, sa luam amsinile l verificat, cand l-am vazut venind catre noi pedaland pe bicicleta mea, un Pegas cu sa lunga ! Grozav arata ferchezuit la patru ace, calare pe bicicleta ea verde! Noroc ca mireasa nu statea departe si n-a avut timp sa transpire de la efort. Deci avem traditie cu uitatul.

Tare fazele cu uitatul.. mai ales pe socrul mare la nunta!!
Care-a venit calare pe-un Pegas cu sa lunga!!!
Parca am si imaginea in fatza ochilor, ferchezuit si aranjat.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Succesul la 2 ani este .... sa nu faci pe tine.
Succesul la 3 ani este .... sa ai dinti.
Succesul la 12 ani este .... sa ai prieteni.
Succesul la 18 ani este .... sa ai permis de conducere.
Succesul la 20 ani este .... sa faci dragoste bine.
Succesul la 35 ani este .... sa ai bani.
Succesul la 50ani este .... sa ai bani.
Succesul la 60 ani este .... sa faci dragoste bine.
Succesul la 70 ani este .... sa ai permis de conducere.
Succesul la 75 ani este .... sa ai prieteni.
Succesul la 80 ani este .... sa ai dinti.
Succesulla 85 ani este .... sa nu faci pe tine!

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cleo, tare draguta e Lisi, cu adevarat o papusa intre papusi!

aka, felicitari pentru botez, sa va fie de bine increstinarea. Si noi tot ieri...

Cristi a fost tare cumintel la botez, ba la un moment dat se apucase sa stea de vorba cu nasa, vorbea si preotul, vorbea si el... Se simtea bine, pesemne. De bine ce s-a simtit a tras un pisulica in brate la nasa, cand era imbracat doar in prosop. Si apoi un partzulete, ca m-am speriat ca o sa iasa si cacalici, dar sa abtinut pana la urma, mi-a venit inima la loc.

dandusa, si Roxanica s-a nascut cu o pata la ceafa, am inteles ca se numeste hemangiom plat. Acum la 5,5 ani in mare parte a disparut, se mai vad cateva puncte rosietice. Oricum zona aia e acoperita de par, asa ca nu prea conteaza.

Multumesc dolores. Pe bebe l-am tinut cu noi tot timpul. Pentru el cred ca a fost tare obositor, nu a dormit mult, ca a fost mai tot timpul in bratele prietenilor. Dar era veselut, mai radea, mai vorbea, probabil ca i-a placut si lui atentia pe care a primit-o.

Multumesc pentru felicitari Ruxandra si bamboletta! Poze poate reusesc sa pun diseara, oricum mai astept sa-mi trimita si prietenii, ca i-am pus pe toti sa faca poze

Ruxandra am inteles cu diversificarea. Da, faza cu socrul calare pe bicicleta este antologica in familie !

bamboletta, fain bancul!
Ieri la botez am primit o felicitare pe care scrie: "Acum esti suparat ca iti plange copilul la 3 dimineata... dar intr-o zi vei fi fericit sa stii unde iti e copilul la 3 dimineata!"

Pentru mamicile de baietei propun tema zilei: decalotarea. O faceti sau nu? Argumente?
Eu nu o fac, am citit pe net ca poate fi destul de traumatizanta. Iar asistenta si medicul pediatru mi-au spus ca nu se face, ca de fiecare data cand preputul e tras in jos exista riscul de rani zona aia care mai apoi se infecteaza foarte usor si fimoza-i gata. Si mi-au mai spus ca se incepe doar cand baietelul e destul de mare sa o faca singur, ca atunci stie singur cat de mult sa traga de preput pentru a nu se rani.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor, ati vazut ca a aparut capitol de Mamici de nov-dec 2007?
Am tresarit cand am vazut capitolul nou, mi-e dor de perioada aia, a fost frumos la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Donia, eu l-am decalotat acum nu o mai fac pentru ca am citit exact cum spui si tu ca poate produce leziuni chestia asta
oricum l-am aranjat in prima luna si acum doar desfac putintel si dau cu apa si apoi cu fluocinolon dupa fiecre baitza

pana acum totul e ok

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Donia

Fetelor, ati vazut ca a aparut capitol de Mamici de nov-dec 2007?
Am tresarit cand am vazut capitolul nou, mi-e dor de perioada aia, a fost frumos la odisee.

da, intr-adevar a fost frumos dar a fost doar o etapa !

mie imi place mai mult acum, provocarea e mai interesanta pentru ca e o fiinta vie, sa il vezi in fiecare zi facand ceva nou, razand in hohote cand nu te astepti, zambind strengareste si gangurind pe limba lui si sa te minunezi ca ai putut crea un omulet care se dezvolta si creste sub ochii tai !!! E divin !!!

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

Mergi la inceput

wow capitol nou de burtici nov-dec 2007? mie mi-a placut f mult la odisee bineinteles ca si acum imi place f mult rolul de mamica

poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Angi_m...ti-am trimis si pozele mele pe gmail...sa imi spui daca au ajuns....!
Si am observat o greseala in albumul fulguletilor.....eric de a_deju are poza si la luca de yagmur....adica sunt unul si acelasi......!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Stiu ca zicea Asiza la un moment dat ca in fiecare capitol, pe la pag. 10, acum e 11, hi , hi, cineva intreaba de diversificare. Acum, pe bune, eu sunt ametita rau referitor la subiectul asta. Si anume: cand va veni vremea diversificarii, cu ce se incepe? Cu suc de morcovi, mere sau cu supica de legume, ca intr-adevar , dupa cum zice Ruxandra sucurile de fructe sunt dulci si exista posibilitatea ca ulterior bebe sa nu accepte legume.
Si David e acum exclusiv alimentat cu lapte praf, asta inseamna ca pe la 4 luni putem incepe??
Ruxandra, Bambo, am citit ca voi folositi biberoane Chicco, imi spuneti si mie e ca la Nuk, tetine pt. hrana groasa, lapte si lichide subtiri? Sau cum e? Voi ce nr. folositi? Ca mi-as lua si eu un bibe Chicco si nu stiu care ar fi mai potrivit pt. lapte, la 3 luni.
Desiree, am vazut si eu poze cu bebe Tavi in prosopel galben, vorba ta, e ... divin...Pe primul meu iubit il chema Octavian
Dia, am vazut-o si pe Oana, ce pleata are!!!David e chelutz!Si e tare maricica Oana dragutza, nu trebuie sa te ingrijorerzi ca nu papa, a crescut tare mult, probabil a avut ea asa o perioada de pauza, sau biberonul o fi fost vinovat, dupa cum ai descoperit tu...Tin pumnii pe joi, sunt sigura ca pentru micutza nu va fi o experientza atat de traumatizanta.
Laura, ma bucur ca Daniel a revenit la sentimente mai bune pentru titi si nu mai e nevoie de lapte praf. Tocmai acum cand te-ai specializat pe biberoane, tetine, etc..
Felicitari Donia si Aka pentru micutzii crestini.

poze David Mihai

Se apropie cheful de trei luni !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Tocmai am vazut mai devreme pe Euforia tv un caz cu o femeie care a furat 2 paturi de la o vecina si a fost condamnata la 1 an de inchisoare cu suspendare,dupa 5 ani fura 1 sac de cartofi de pe terenul unui vecin si este condamnata la 1 an de inchisoare pe care trebuia sa-l execute cum era insarcinata s-a amanat executarea si din 1998 tot a ramas insarcinata pt a nu face inchisoare in prezent este iarasi insarcinata in 4 luni
Ce parere aveti?este incredibil nu-mi vine sa cred

poze
botez Antonia

Mergi la inceput