Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Neata la mamici & fulguleti

Pe noi ne paste in curand diversificarea.. gata, s-a dus huzureala cu laptic si atat. Pe la 4 luni incepem cu supica si, daca e o.k., peste alte 2 saptamani bagam carnitza.

Sa va povestim cum facem noi baitza mai nou, adica cum am mai primit un task => sunt si manuitoare shefa de mop!!!
Pt ca boier Grigore a descoperit ce distractiv este sa dea din picioare, sare apa-n toate partile direct pe parchet. Asa ca eu stau cu mopul la panda si cum plici afara, cum dau cu mopul. Cum iar plici afara, cum iar cu mopul....

Ma duc sa cetesc.

3 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

aelita, de ce dai mama lapte praf? Mai ales daca ai atat de mult lapte? Nu e pacat sa arunci laptele tau si sa dai lapte praf? Arunca-l pe asta si da-i Sofiei sa suga, n-o mai zapaci cu biberoane si tetine si lapte praf.

ruxandra, te-au trimis la munca de jos baietii tai ! Ei se bucura de baita, tu dai cu mopul...
De fapt cred ca si pe noi ne paste asta, ca nu ne mai incape cadita, pe aici sunt modele destul de mici si eu nu stiu unde o sa-i mai fac baie lui Cristinel peste vreo luna, ca deja e la limita.
Dar de ce incepi diversificarea asa repede? Si cu carnita?

desiree, ce frumusel e bebe Octavian, e o minune infasurat in prospop! Si e tare razaret, asa-i?

Gata distractia, plec la alaptat, alta distractie.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Denis Cristian de Asiza

Luca de Yagmur

Lisa de Elise

Adrian de Pitikot

Bogdan de Miruna25

sa fie intr-un ceas bun aka.mai vreau poze.ce bentitza frumoasa a avut pitica...de ce ai fost asa dezamagita si de ce ai fi vrut alti nashi?

noi am fost afara 2 ore..timp in care am fost sa dau comanda la tortul pt botez...a fost cam rece,dar n-am avut cu cine sa-l las pe david...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

donia, sa fie intr-un ceas bun botezul.nu ai poze??unde l-ai tinut pe bb?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by chinico

Am scris ditamai mesajul, am dat dintr-un dest` nu stiu pe unde si l-am trimis la mama dumnealui acasa..

Am fost la doc. Iar. Si ca nu ii uitam prea repede mergem si vineri. Iar.

Am facut vaccin, la prima intepatura s-a strambat nitel, la a doua insa a racnit cat au tinut-o puterile. Ii era insa si foame tare,asa ca i-am dat repede bibe si s-a linistit. In schimb de cand am ajuns acasa e miorlaita tare.
Am facut si eco la burtik, nu are nimic spun ei oameni instruiti..in afara de faptul ca nu i se inchide bine stomacul (?? si atunci adica cum nu are nika?? )dar cica se rezolva de la sine fara nici o interventie, sa o tinem mai mult pe umar la eructat (mai mult de 40 de min. cat stau acum si imi cumpar spate nou) si sa ii ingrosam laptele praf cu nu stiu ce porcarie. Pregominul e insa super gros, si balos, daca il mai ingros putin il papa cu furculita si cutit.

Vineri mergem sa facem eco la inimiara, sa vedem daca s-a inchis ductusu` arteriosu `ala nenorocit..
Noi nu mai terminam. Dam dintr-una in alta fara pauza.

Am si io o intrebare. Daca face febra de la vaccin, o face azi sau maine?

La multe lunisoare sarbatoritilor de azi.

Dia cum a ramas cu Oana? Mergeti la doc?

Aelita uita-te pe tetinele de la Avent, sunt cifre, 1. 2..samd. Noi papam cu nr. 2, dar cred ca o sa incerc si 3, Bea se cam chinuie sa pape.

Ma inscriu si eu in regimentul "femei cu mop".

chinico de Bea (13.12.2006) shefa

chinico, toti bebeii au problema asta, ca nu li se inchide bine stomacul, ca de aia ii tinem atata la ragait si mai si regurgiteaza .... cica se maturizeaza si el si se rezolva de la sine, la unii mai repede si la altii mai incet ... asa ca relax ca e ok beBea! la amandoua
papa Bea laptele balos? bravo ei ... cu vaccinul, daca face febra, eu czic ca face noaptea asta... pune-i si tu un eferalgan de copii preventiv in funduletz
va tinem pumnii la eco ... o sa fie totul ok!
noi mergem joi la oftalmo, trebuie musai sa facem interventia aia, ca are prea mult puroi colectat pe canalul lacrimal si exista riscul sa dam in altele ... si in plus, nu mai raspunde la nici un fel de picaturi de ochi cu antibiotic, saracuta... si se chinuie, o ustura si o mananca okiul de numa' ... si se freaca intruna ... eu sper ca joi sa scapam de tot calvarul asta si sa fie totul bine, ca deja sunt terminata ... ma apuca plansul numai cand ma gandesc ce o asteapta joi, saracuta! sper ca intradevar sa fie o inerventie super banala si eu sa fiu cea exagerata si panicoasa degeaba!
tie si lui beBea

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Gata s-a terminat petrecerea?

Of Antonia mea nu mai vrea sa accepte deloc suzeta f rar o mai vrea ii plac degetele la nebunie le baga pe toate in gurita

Aka-felicitari pt micuta crestina,tare scumpa in rochita de botez

Desiree-ai scapat de 3 kg?bravo

Maria:-Ioane,dormi?
Ion:-Nu
Maria:-Ma iubesti?
Ion:-Dorm

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006
Ruxandra, Grigore e acum mai pofticios la mancarica? Hai mai spune dspre diversificare, sa ma informez de pe acum , ca imediat ajungem si noi acolo si iar ma trezesc ca nu stiu nimic. Zici ca vei incepe cu supica, nu cu suc de morcovi sau mar? Hai spune cum ai facut la Matei?

Roxanica, multumim de intrebare. Meje, merje.

Cu diversificarea sunt mai multe variante: unii pediatri prefera sa imcepi cu sucul de fructe care e de regula acceptat f usor fiind dulce si gustos. Altii, din contra, sa incepi cu legumele ca sa nu se obisnuiasca cu gustul dulce al fructelor si sa refuze apoi legumele. Altii (mai ales in occident) sa incepi cu cerealele (fara gluten). Si tot asa...

Oricum, depinde ff mult si de copil si de evolutia lui. De tipul alimentatiei (naturala, mixta sau artificiala), de greutatea bb-lui, etc. De exemplu la Grigore sa nu incepem cu cerealele ca si asa e destul de voinic, greutate care-i si mareste toleranta digestiva.

quote:
Originally posted by Donia
ruxandra, te-au trimis la munca de jos baietii tai ! Ei se bucura de baita, tu dai cu mopul...
De fapt cred ca si pe noi ne paste asta, ca nu ne mai incape cadita, pe aici sunt modele destul de mici si eu nu stiu unde o sa-i mai fac baie lui Cristinel peste vreo luna, ca deja e la limita.
Dar de ce incepi diversificarea asa repede? Si cu carnita?

Donia, asa-i! Unii cu distractia, altii cu mop-ul
O sa schimbam caditza cu una de-aia luata din piata.

Ma intrebi de diversificare: in primul rand la Grigore conteaza ca a trecut exclusiv pe alimentatie artificiala; daca ar mai fi supt am mai fi asteptat. Apoi carnitza va avea in jur de 4,5-5 luni.

In Romania anemia la copii e o mare problema, cam jumate din cei micutzi sunt anemici. La bebelushi e si mai rau. Si cum depozitele de fier inmagazinate in timpul sarcinii (in special in ultima luna de sarcina) le sunt suficiente pt maximum 6 luni (si chiar mai putin la bb-lusii alimentati artificial).. Si Grigore s-a nascut si cu 3 saptamani mai devreme...

La Matei am tras tare cu rahitism+anemie, si a contat f mult cand i-am bagat carne si galbenus de ou. Cam dupa 5,5 luni a avut ratie zilnica de 50 g carne, iar mai tarziu si galbenushul de ou, si asa s-a mai pus pe picioare.

Din datele pe care le detine Ministerul Sanatatii, 50% din copiii cu varsta sub 1 an aveau anemie cauzata de deficienta de fier asa cum au aratat studiile realizate intre anii 1991-2003. Prevalenta anemiei la copiii de un an a fost de 59,3% si la copiii de 12-23 luni de 56,8, potrivit unui studiu din 2005.

http://www.infonews.ro/modules.php?name=News&file=article&sid=58934

3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

bambo, of, da, am scapat de 3 kg ca nu am mai mancat seara deloc....

dar mai am de dat vreo 9 kg

donia, da, imi place sa il pozez in prosopelu lui galben, ii sade tare bine....e un scump imi vine sa il mananc cand nu plange dup baitza si nu scap momentul si pac !!! cu blitzul pe el !!!!

adinutza, buuuunnnn, deci alessia il place pe bebe Octavian !!! o mie de pt tine si ochioasa ta !!!

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am uitat: Donia, Monica felicitari pt botez!
Ce rochita de printesa a avut Maria-Cristina.

Dia, joi tinem pumnii pt Oana! Si pt tine, mamico. Tie o sa-ti fie mai greu, off, off.

Chinico, bafta la ecocardiografie si la toate alea.

3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Tocmai am tras cu ochiul la mamicile de sept-oct si deja un bebe merge de-a busilea abia astept sa o vad si eu pe Antonia

A_deju-f frumoasa poza cu mareala vara o sa fie de mamici la constanta

Donia-felicitari pt micutul crestinvrem poze

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput