Bucurii de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 25
ramomar spune:
itzy, chiar sunt niste trairi unice si minunate, de care trebuie sa ne bucuram din plin. Si pe mine cand ma prinde de fata, de gat, de par, cand imi zambeste si gangureste, cand rade cu hohote si lista poate continua la nesfarsit imi vine sa o mananc si o apuc la pupacit de nu se vede![]()
Puiutul meu are seri cand adoarme singura in patut, dar are seri in care numai in brate adoarme si e tare maraita.
ignatica, pupam David plimbaretul
!
La Multi Ani, multe zile senine si multe bucurii pentru Maria Cornelia si Rares Nicolas 
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Itzy credeam ca numai eu am starile astea, in sensul ca-mi doaream si eu sa doarma toata noaptea, sa pape mai rar, etc. si cand s-a intamplat asa imi doream sa fie ca inainte... mi se pare ca (,) creste prea repede si nu am timp sa ma bucur de toate momentele frumoase... acusi merg la gradinita si nu mai vor pupati sa nu rada colegii de ei...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Ignatica spune:
Multumim mult fetelor pentru felicitari. Nu suntem foarte avansati in domeniu, adica mai cadem pe-ao parte, uneori ne mai impingem si in cap, dar inaintam incet incet.
Cristina nu stiu de la ce varsta ar trebui sa mearga de-a busilea, oricum noi suntem in faza incipienta, adica de tarare.
Mirabela pupam tizu sa se faca bine fara prea multe medicamente.
itzy si eu am dormit cu David cat l-am alaptat, mai ales ca sugea des si nu avea ore fixe. Mi-a fost greu sa ma despart de el si sa il pun in patutz cand si-a facut un program normal de somn, mi-era dor de mirosul lui, de manutzele pa care i le pupam in somn, de sunetul respiratiei lui...dar nu-mi doresc sa fie dependent de mine la capitolul somn, asa ca l-am transferat in patutzului lui.
Si eu cred ca voi boci cand ma voi intoarce la serviciu, probabil o sa o sun pe doamna care are grija de el non-stop.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
anangel_lexi spune:
Multumim pentru urari si pentru aprecierile la adresa filmuletului. E prima oara cand reusesc s-o prind razand cu camera. Alina, intr-adevar Maria face gropite cand rade, din pacate calitatea imaginilor nu e tocmai buna, de aceea nu se vad asa clar gropitele.
La multi ani, Rares Nicolas!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
eloise spune:
Multumim celor care ne-au adresat complimente si felicitari!

Noi azi mergem la vaccinul de 4 luni... sper sa nu plang prea tare!
Cand am fost la pediatra, vineri, dupa problemele de sapt trecuta, ea ne-a recomandat sa incepem incet-incet cu niste cereale (orez de la Nestle) pentru ca bb a stagnat in greutate luna asta si pt a-i acoperi eventualele carente (de fier de ex). Eu insa m-am gandit sa mai aman momentul diversificarii. Cel putin pana la 5 luni cred ca voi mai amana. Sa vad ce-mi spune si cealalta pediatra la care avem programare pe joi. Dar parca as profita cat il pot inca alapta exclusiv.
Sunt cam obosita in continuare... ma resimt dupa botez, mai ales dupa stresul anticiparii si pregatirilor pt eveniment. Inainte n-am dormit prea mult, doar vreo 8h din 48... acum incercam sa recuperez, dar, ce credeti, vecinul meu de palier, de la apartamentul care e perete-in-perete cu dormitorul nostru (si-al lui Vladut) renoveaza in draci, darama peretzi, da cu burghiul mii si mii de gauri, face peretii ca schweitzerul (sau cum s-o fi scriind cuvantul asta)...oricum nu-mi inchipui la ce ii trebuie atatea gauri de burghiu
... Incepe pe la 8 dimineata si continua, cu ceva pauze, pana la 6 dupaamiaza. Copilul e agitat deja de la al 2-a dintisor care sta sa iasa, si zgomotele infernale de alaturi il irita si mai si.... Offff. Ar trebui sa fie interzise renovarile astea foarte zgomotoase la bloc. Totusi ceilalti locatari n-au nici o vina ca pe unul il chinuie talentul de designer si vrea sa schimbe feng-shuiul casei
!
Itzy inteleg ce spui... si eu la fel simt!
Lili vazut Mathias fosforescent. Tare mai e dulce si frumusel!
Ignatica felicitari pentru mersul de-a busilea!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
eloise spune:
LA MULTI ANI MARIA-Cornelia si RARES NICOLAS
!
Lexi, da, mama mea era in poze.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
xandrutza_76 spune:
sa va spun eu despre somnul narcisei: o adormeam tare greu, spre 12-1 noaptea, pana cand in vacanta de iarna am avut nepotii la mine; i-am lasat sa stea cu narcisa sa pot eu bucatari, si cel mare la un moment dat a intrebat daca o poate pune in pat ca plange fata si nu stie ce sa-i mai faca; eu am zis ca da, si ma si pregateam pentru inca o masa la ora 12, dar fata a dormit de la 10.30 pana dimineata la ora 8; de atunci asa doarme: o pun in pat la 10 jumate si se trezeste a doua zi pe la 7.30-8 sa pape; ce-i drept seara, o mai legan daca e prea obosita si adoarme greu, dar am inceput sa o las sa adoarma singura, eu doar ii spun sa faca nani (zilele astea din cauza muculetilor a adormit mai greu, nu putea tine suzeta, tusea...); si uite cum un pusti de clasa a sasea a facut ce nu am fost eu in stare: program de somn!!! 
si tot pentru flavia: eu nu am cadita cu suport, dar ii pun sub cap o pernuta de baie si apa nu foarte multa; ei ii place asa, eu ma descurc si singura, iar narcisa da din picioare de ma face ciuciulete...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Mirabelac spune:
Am votat si eu pe cine am recunoscut la concurs. Am primit si noi niste voturi la pozica, banuiesc ca de la voi. Multumim! 
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alexutza_26 spune:
Ce voturi - cand unde cum???mi-a scapat!!!votam si noi, da'unde?
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
cata14 spune:
MirabelaC, eu sunt pe aici si va citesc (mai mult va scanez ca nu prea am timp) cam tot la 2-3 zile.
E greu cu servici si cu copilutul asa mic ... nu prea te poti concentra la treburile de la munca ... dar asta e.
Va doresc o zi buna, eu plec la culcare ca sunt franta.
Aaaa, pufyl-am vazut pe budalacul de Nicholas ... e frumusel tare!
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze