Bucurii de sept-oct 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alexutza concursul de poze 2006, ai linkul in antetul paginii de DC.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Multam'! - ma pun pe votat, sper doar sa recunosc bebeii, acu se vede cu cat interes m-am uitat la pozele bucuriilor!!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Fetelor,

Din nou am intrat intr-o viteza. Va pupic pe toate si imi pare rau, dar azi nu am avut timp sa citesc din urma. Dar am o probl pe care nu stiu s-o rezolv si va cer sfatul:

de lunea trecuta am inceput diversificarea la Daria. Adica la 5 luni si o sapt. pana atunci, doar Tzatzi. am inceput treptat, doar cu suc mar, dupa piure mar si morcov. toate bune si frumoase, dar sunt 2 motive de ingrijorare:

1. de 3 zile i-am inlocuit masa de 10.30 cu piureul de mar si biscuite fara gluten. dar imediat dupa ce mananca (cu foarte mare placere) face kaki. imediat ce am incheiat masa. manaca cam 2 mere pasate si 2 - 3 lgte de biscuite. Oare nu digera deloc ce manaca? trece prin stomac si iese imediat? daca e asa, care sunt semnele? ar trebui sa ma uit la kaki si sa observ ceva? si ce sa fac in cazul asta? va intreb pt ca am sunat-o pe asistenta si mi-a zis sa-i fac mere la cuptor si sa-i dau cu orez fiert in loc de biscuiti. am facut astazi asa si la fel s-a intamplat.

2. o alta probl este ca daria nu suporta biberonul. nu vrea sa bea nimic din biberon. I-am dat ceai de la Hipp, nu l-a vrut. I-am dat suc de porto, nu l-a vrut. Nu vrea nimic din biberon, dar mi-e clar ca trebuie sa-i fie sete dupa masa. nu stiu ce sa fac. ii dau cu seringa de la Nurofen, dar nici asa nu bea mai mult de 10 ml. ai vostri cat ceai beau dupa masa? cum s-o determin sa primeasca biberonul?il scuipa, efectiv, se schimonoseste, se agita si nu il primeste. am incercat si mai multe tetine, nimic.

astept rasp voastre, va pup, ca cred ca a facut iar kaki.

Roxana, mama de Daria Elena (06.09.06)

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Roxana & cocutzel Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BUCURII!

Urmatoarele persoane (Lexi, Vauva, Alexutza, Mirabelac, Pufy, Adriana mica, Cristina Goji, Roxanae, Laliq, Alina Morostes, Xandrutza, Ramomar, Eloise) mi-au dat de inteles ca au acasa ochelari speciai de sudura , altfel nu stiu cum ar fi reusit sa-mi vada si aprecieze "copilul fosforescent".

Liduta, bine ai revenit! Scrie cateva mesaje scurte sa scapi de moderare, ca sa-ti vedem postarile in timp real. Pupam Davidutzu.

Andra, vaccin fara lacrimioare!

Cri, multa sanatate puiutului!

Alexutza, m-ai facut sa rad tare tare cu visul tau.

Copilu meu si-a schimbat programul de somn de vreo doua nopti. Daca pana atunci dormea min 5-6 ore legate, uneori 8, acum se trezeste cam la 2 ore. Crek-i de la fosfor.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mai mult ca sigur ca d e la fosofor i se trage mititelului....copilutu' fosforescent

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

am mai spus-o si o mai spun: mamilili esti o simpatica!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Multumesc, Xandrutza! Sper sa nu dezamagesc...am avut si eu simpatii dar m-au dezamagit, spre surprinderea mea.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am revenit si eu de pe drumuri: de acasa - la banca - la servici - iar la banca - acasa. Ca mi-au bifat de la Personal ca societatea este in lichidare, faliment sau restructurare. Slabe sanse, la cati copii se nasc...
Acum merg sa citesc din urma, sa vad cat ma lasa Maria, ca acum doarme.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
Eu n-am mai intrat de ieri dimineata, fiindca mi-a fost cam rau (adica am facut 39,2). Am citit acum rapid ce ati mai scris, m-am bucurat de pozici si filmulet, dar nu voi putea raspunde fiindca nu pot sta la computer. Prefer sa vegetez in pat, poate mi-o trece si mie boala asta necunoscuta
Ma doare in continuare in gat, dar nu pare a fi puroi pe amigdale, temperatura e normala....dar si ieri ma imteam ok pana pe la ora 16. Dr nu a avut nici o tresarire cand i-am spus aseara ca am 39,2, stau sub 2 plapumi si mor de frigggggggggggggg. Mi-a zis calm....SCADETI TEMPERATURA. Am luat o fiola de alocalmin si in 3 ore abia mi-am revenit. Uf, bine macar ca am putut sa o alaptez pe Maruca (sub plapuma....ca nu puteam sa ies de acolo de frig), fiindca mi-a spus ca nu e nici un pericol pt bebe temperatura mea.
Inchei ca fug in pat.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

marina, multa sanatate!
eu am inceput sa tusesc dar macar mi-a revenit putin vocea...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput