Bucurii de sept-oct 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 24
xandrutza_76 spune:
buna dimineata!
la multe lunite maria cornelia (anangel_lexi) si rares nicolas; la multi ani putzuruca! 
mamilili, super creasta!!! si eu o mai ciufulesc pe a` mica dupa baie...
alexutza, multumesc de cafea!
eloise, am vazut pozele, sa va traisca mandretea!
ignatica, felicitari pentru BB atlet!
flavia, eu am inceput sa-i dau piure de sambata, ieri i-am dat cam 4 lingurite si in rest completez cu supa; cresc treptat cantitatea, iar de saptamana viitoare ma gandesc sa-i bag si piure de fructe; am citit ca pentru a ingrosa laptele se folosesc 3 g de cereale la 100 ml lapte; eu pun la 150 ml cam doua lingurite de faina de orez, chiar doua jumatate... oricum ar fi nu conteaza ce ii dau sa manance, narcisa papa tot!
acum e mucoasa rau, tuseste din cauza secretiilor nazale, dar nu are febra, e in continuare vioaie si are pofta de mancare...
cam atat...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Alexutza - 

Saraca de tine ce visuri ai avut![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Mirabelac spune:
alexutza si eu la cafea, buna, buna... nu i-am dat biseptolul, doar panadol si vad ca e bine. Sper sa nu se agraveze.
Bucurii de 20, Maria Cornelia si Rares Nicolas!
Putzuruca
Eloise ma bucur ca a iesit totul bine si Vladut a fost cuminte. Ce se mira el tot timpul iar pozele cu "v-am pupat" si cu dintzucu' sunt bestiale.
Lexi ce frumos rade Maria. 
Liduta ma bucur ca ai aparut, sper sa treci mai des pe la noi si sa pui si poze cu Davidutzu.
cri multumim, dar cum s-a manifestat Andrei la raceala ca al meu n-are nici un simptom, doar ca nu a mancat o zi.
Laliq sanatate lui Matei si sa treci mai des pe la noi.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
itzy-bitzy spune:
Neata bucuriiiiiiii!!!!!!!!!
Imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru zilele astea...ati scris cu spor si o sa ma intorc imediat sa citesc...nu am mai intrat deoarece a venit si sotul meu din deplasare....si am preferat sa petrecem mai mult timp imtreuna, iar ziua i-am acordat atentie maxima bubulinei...ca tare draga imi este...a devenit si mai receptiva acum ...si nu vreau sa ratez nici un moment...ma intelegeti voi...
Marina si Ramomar 
am vazut asa in fuga ...ati intrebat de noi...Suntem bine, ne-a trecut si raceala si tot ...kk ok...sper sa ramanem asa in continuare.... De cateva zile nu mai vrea sa adoarma la mine in brate ci SINGURICA IN PATUT
ceea ce nu poate decat sa ma bucure desigur, se joaca si se foieste pana adoarme in niste pozitii de mori de ras...noaptea nu se mai trezeste decat o data ...pe la 5-6 sa o alaptez si apoi la 9-9.30 depinde...Acum parca sunt niste evolutii atat de rapide....ma fascineaza in fiecare zi cu cate ceva...![]()
Va pup pe toate merg sa citesc
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Mirabelac spune:
Wow, Itzy sa adoarma singura si sa se trezeasca noaptea o sg. data... boierie pe capul tau... Felicitari Ana Maria!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
itzy-bitzy spune:
Da Mirabela....multumim
insa eu am asa niste trairi....vreau sa va intreb daca si voi simtiti la fel sau sunt eu cam tra-la-la...
????
Cand a acceptat suzeta mi-a parut rau..desi voiam sa nu mai planga si sa stea cumintica...apoi manca la cate 2 ore si imi doream sa pape si ea ca restul bebelusilor...cand va auzeam pe voi....cu 3-4-5 ore...ei bine a ajuns si a mea la fel si parca iar imi pare rau ca nu o mai alaptez asa des...sa o tin in brate ...Imi doream sa nu o mai adorm in brate ...dar pe de alta parte ma gandeam ca nu vreau sa o privez de afectiunea pe care o cere si nici pe mine de placerea de a o strange la piept cu manutele ei pe fata mea ...mangainu-ma pana adormea....si uite ca acum adoarme singurica si nu mai are nevoie de mine
parca imi pare oarecum rau desi este absurd ce simt...asa e normal si bine sa fie ...dar deh asa simt....de aceea vreau sa petrec cat mai mult timp cu ea...ca apoi voi incepe si serviciul...cred ca o sa plang o luna...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
CristinaGoji spune:
Fetelor, dupa cum v-am promis, am tradus articolul cu metoda de adormit copiii singurei il gasiti aici
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
alexutza_26 spune:
Itzy - felicitari pt reusita de a adormi singurica in patut....asa da...are mama o fetitza...mare!
Ramonar, Monique - astazi vad ca nu ati fost prea matinale...unde sunteti????
Mexxa - valabil si pt tine!!!, sau a fost Sebicu mai linistit oleaca si ai adormit si tu???
Xandrutza - sanatate Narcisei
de la noi pt o fetita mancacioasa!
Cristina - sar'na pt articol!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
ramomar spune:
Neata si de la noi,
roxanae felicitari pentru printesa grasunica 
vazut puisorii frumosi
ai gabitzicai, Reby (lakioana)scumpa foc cu codite si un Vladut simpatic foc la cheful lui de la botez 

felicitari Bianca pentru ca papi deja 2 borcanase
. Patricia abia a ajuns sa manance acum 120-130gr, deci mai avem pana la 200si ceva de grame, dar mergem inainte cu tupeu
. Vauva, daca tot vii la Cluj, nu treci si prin Oradea???
lexi, ce dulce e Maria cum rade ea.
fetita dragalasa.
vazut si copil fosforescent, simpatic rau...![]()

Flavia, iata raspunsurile la intrebarile tale:
1. mar copt inca nu i-am dat, dar am vazut ca ai primit cateva retete![]()
2.in 2 saptamani a ajuns la 120-130gr. pireut. Eu nu i-am dat supica deloc, doar ca ii subtiez pireul cu ea (adica pun toate legumelel in blender si peste ele pun vreo 10 6-7linguri de supa)
3. i-am dat direct cereale care contin laptic, deci le prepar cu apa, astfel: 2-3 linguri cereale (la inceput a papat doar una) cu 5-6 linguri apa, depinde cat de grosute vrei sa fie, daca le vrei mai moi, mai adaugi putina apa.
4. in cada mare tati o tine si eu o spal. Cand o spal singura(cam rara) e foarte greu cu scosul din apa si invelitul in prosop, deci nu prea ne descurcam bine. uite aici o poza cu baita
alexutza, multumim de cafea
, tare buna e.
itzy ma bucur ca sunteti bine 
cri, imi pare tae rau sa aud de interventia de la ochisorii aceia minunati. Bine ar fi sa nu treceti prin asa ceva, off.
lidiuta, te asteptam mai des![]()
aseara am votat toate bucuriile, ca sunt cei mai frumosi![]()
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Ramonar, Monique - astazi vad ca nu ati fost prea matinale...unde sunteti????
Mamica fericita deGABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
aici sunt, tocmai scriam romanul
de la mine pentru tine***************************************************
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************