Detoxificarea colonului..
Raspunsuri - Pagina 29
Loma spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Am si eu o prietena care si-a luat Colonix cu mult elan, un pachet de vreo 12 milioane, nu stiu pe cite luni. Cum banii nu sint o problema nu plinge prea mult dupa ei, dar nici vreun rezultat n-a avut cu marele tratament. Nu a rezolvat problema constipatiei, nu se simte mai odihnita sau mai usoara, desi l-a respectat intocmai, a tinut si regim (fara grasimi, prajeli etc). Poate o fi ea un caz izolat...
esti sigura ca a baut apa asa cum scrie in prospect, cantintatea si cand trebuie bauta? daca faci cum zic ei e cam imposibil sa nu ti se rezolve problema constipatiei macar pe perioada tratamentului, daca nu bei apa cel putin 2 litri pe zi si imediat dupa administrarea tramentului, fibrele te pot constipa.
eu am terminat tratamentul de ceva timp si de atunci pot sa iti spun ca in fiecare zi am tranzit ceea ce este o mare realizare la mine, cateodata chiar si de 2 pe zi, ma simt bine, inainte eram balonata tot timpul chiar daca mancam mai nimic, eram fericita daca ieseam o data la doua zile.
e adevarat ca mi-am schimbat putin obiceiurile alimentare, in sensul ca seara dupa 7 nu mai mananc exceptie, apa, fructe, ceaiuri, lapte si nu mai poftesc dulciuri ca inainte.
mama lia spune:
azi am inceput si eu tratamentul cu Colonixul. sa vedem cit o fi de eficient pentru mine!!!
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Am si eu o prietena care si-a luat Colonix cu mult elan, un pachet de vreo 12 milioane, nu stiu pe cite luni. Cum banii nu sint o problema nu plinge prea mult dupa ei, dar nici vreun rezultat n-a avut cu marele tratament. Nu a rezolvat problema constipatiei, nu se simte mai odihnita sau mai usoara, desi l-a respectat intocmai, a tinut si regim (fara grasimi, prajeli etc). Poate o fi ea un caz izolat...
Dincolo de faptul ca nu cred in informatiile care suna de genul ..
"am auzit si eu despre chestia asta ..de la o cunostinta..
...etc" ..
nu ma pot abtine sa nu constat ca informatia nici macar nu e precisa ...
un tratament pe 3 luni (max recomandat) costa 10.1 milioane...
Dar trecind peste toate ...
cred ca cele mai concludente impresii ..
vin din partea celor care
au testat produsul pe piele proprie ..
sau eventual cineva din familie ..a facut experienta asta ..
Altfel ..cred ca e un mare deserviciu facut celor care
le-ar fi de mare ajutor tratamentul ..
dar sunt inca in "cautare de argumente" ca sa se hotarasca sau nu.
Fara suparare ..dar asta este parerea mea

In rest, eu ma simt destul de bine ..
si dupa noi investigatii

am ajuns la concluzia ca in fiecare
dimineata elimin cite ceva ..
adica : primul vizita la
are cu siguranta :intii "ciudatenii"..si abia dupa ..rezultatul a ceea ce am mincat in ziua precedenta..
Am avut citeva zile cind am baut mai multa cafea ...
si cred...nu sunt sigura ..ca m-a afectat negativ ..
in sensul ca eram mai mult timp balonata ..inspre dupa-amiaza ..
Acum am renuntat la a doua cafea (beau doar una dimineata )
si ma simt mai OK dupa-amiaza ..din punctul asta de vedere ..
..sper ca am fost coerenta
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
amoodia spune:
sotul meu a terminat prima luna de Colonix si acum face pauza 5 zile.il tot intrebam cum se simte si daca elimina ciudatenii, dar imi zicea ca la fel, dar acum 2 zile stand de vorba cu fratele lui (amandoi iau colonix), celalalt ii zicea ca el e mereu balonat.sotul meu atunci i-a zis ca sigur nu bea apa, ca el de cand se stie a avut probleme cu constipatia, dar acum de cand a luat colonix, nu a mai fost constipat nici macar o singura data, ca in sfarsit se simte si el bine cand merge la baie. o sa vedem cum e si in cele 5 zile de pauza, si dupa aia cred ca incepe a doua luna.cumnata-mea a inceput de 3 zile programul si deja zici ca are formatie in burta si a zis ca parca o trage ceva din stomac.
depinde de organism, dar eu zic ca e imposibil sa nu aiba efecte.probabil cei care zic ca nu au avut efect, ar fi asteptat sa slabeasca nu stiu cat, sau sa scape de burtica, cum scrie ca se poate intampla unora. sotul meu nu a pierdut burtica, dar se simte mult mai bine, si nu mai e balonat. pana acum a colindat o multime de doctori si nimeni nu stie sa-i zica ce are, ca toate analizele ies bune.am crezut intr-un timp ca are ulcer, dar acum se simte mult mai bine
Loma spune:
quote:
Originally posted by amoodia
sotul meu a terminat prima luna de Colonix si acum face pauza 5 zile.il tot intrebam cum se simte si daca elimina ciudatenii, dar imi zicea ca la fel, dar acum 2 zile stand de vorba cu fratele lui (amandoi iau colonix), celalalt ii zicea ca el e mereu balonat.sotul meu atunci i-a zis ca sigur nu bea apa, ca el de cand se stie a avut probleme cu constipatia, dar acum de cand a luat colonix, nu a mai fost constipat nici macar o singura data, ca in sfarsit se simte si el bine cand merge la baie. o sa vedem cum e si in cele 5 zile de pauza, si dupa aia cred ca incepe a doua luna.cumnata-mea a inceput de 3 zile programul si deja zici ca are formatie in burta si a zis ca parca o trage ceva din stomac.
depinde de organism, dar eu zic ca e imposibil sa nu aiba efecte.probabil cei care zic ca nu au avut efect, ar fi asteptat sa slabeasca nu stiu cat, sau sa scape de burtica, cum scrie ca se poate intampla unora. sotul meu nu a pierdut burtica, dar se simte mult mai bine, si nu mai e balonat. pana acum a colindat o multime de doctori si nimeni nu stie sa-i zica ce are, ca toate analizele ies bune.am crezut intr-un timp ca are ulcer, dar acum se simte mult mai bine
si eu am avut probleme cu stomacul in trecut, in unele dimineti aveam niste dureri ciudate, ba stomac ba burta, nici nu stiam sigur unde ma doare, si eu suspectam ca as avea ulcer, gastrita, bacteria acea care provoaca ulcerul - heliobacter - care nu s-a confirmat la analize, insa de cand am urmat colonixul nu mai am nici o problema.
va doresc celor care il luati sa va fie de folos, nu vreau sa conving pe nimeni sa il cumpere.. doar impartasesc din experienta mea celor interesati.
zicea cineva ca poate colonixul inlatura acea captuseala de pe intestine care poate are avea un rol "protector" - eu nu cred ca intestinele au nevoie de o astfel de captuseala, ele trebuie sa fie curate sa poate absorbi doar elementele nutritive nu si depozitele de toxine acumulate in timp. Iar daca captuselile alea se desprind de la un ceai atunci sigur nu era ceva in regula cu ele, ca doar nu bei acid sulfuric...
mama lia spune:
eu sunt in a patra zi de colonix si ma simt destul de bine, am avut mai multe scaune pe zi, dar fara dureri de burta.
astept sa maresc doza de produse....
amoodia spune:
cumnata-mea l-a inceput de vreo 5 zile si azi m-a sunat de la munca sa-mi zica ca a eliminat chestii din alea cum arata in site-ul lor. nu asa mari dar ceva de genul.zilele trecute ziceai ca e razboi la ea in stomac.
magie_noire200 spune:
buna fete!este prima oara cand va scriu si citesc pe forum..
vad ca toate sunteti curioase despre curatirea colonului
despre produsele Dr.Natura stiu ca sunt f bune,dar rezultatele se vad dupa doua trei sapt. si trebuie sa faceti tratamentul cel putin doua luni.
in momentul de fata doi prieteni de ai mei(sot si sotie)fac tratamentul pt curatirea colonului cumparat de la DrNatura si sunt fffff multumiti.
fiecare persoana este diferita si nu toata lumea va avea "scaunul"la fel,deci este clar ca s-ar putea sa nu vedeti nimic asemanator cu ceea ce arata ei pe site in fotografii.
iar despre clisma,te ajuta ca sa iesi mai usor si sa nu te constipi.
cel mai bine intrati pe www.drnatura.com si cititi cu atentie
eu vreau sa fac tratamentul dar momentan sunt ff ocupata si credetima ca abea am timp sa mananc.nu sunt pregatita sa incep dar va promit ca am sa va dau de stire daca am sa fiu multumita de rezultate.
revenind la clisma,nu te ajuta la curatirea colonului
prin prisma meseriei am vazut si am facut unor persoane clisma.
credetima ca nu curata colonul,iar clisma nici nu e recomandata pe o perioada indelungata
va las cu bine !
miri__b spune:
sarea amara se gaseste si la farmaciile dona. eu am dat un leu pe 50 g ca nu mai tineam minte cate grame trebuie. tocmai am baut paharul cu apa si sare. e ca si cand ai inghiti o fiola de algocalmin. nu e chiar asa de rau. bine ca nu am rezistat si am baut imediat si paharul cu suc.eu pot sa consum multe lichide intr-un timp scur, asa ca o sa beau la distanta < de 15 min.
va tin la curent cu urmarile si efectele.
Miri si
David - 23.12.2005
miria_cristina spune:
MIRI - Isi urez succes astazi, c-ai zis ca ai baut sarea amara.
Eu cand am luat-o am stat numai acasa pe langa baie.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."