Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)
Raspunsuri - Pagina 3
oana.iat spune:
Salutare!
Raportam si noi datele de la ultimul control: la 8 luni are 8620 g. I-am facut si o hemoleucograma sa vada daca are nevoie de fier si a iesit f. bine. In consecinta, nu ne-a dat fier. Daca papam bine carnita si ficatel poate nu o sa fie nevoie. M-am bucurat ca ne-a trimis la analize, mi se pare cel mai ok asa, nu sa dai fier profilactic.
Ca noutati in alimentatie avem pestele si smantana. Abia astept sa-i fac peste, sa vad daca ii place. Eu una sunt innebunita dupa peste. A, si am trecut la lapte formula dimineata, ca foamea e mare tare si nu mai tinea. I-am dat Milumil 3 si a acceptat f. bine, e alt copil de cand ii dau asa. Doarme si ea ca toti copii, nu mai e atomica toata ziua ca inainte.
Oana, ti-am vazut cavalerul pe prima pagina, la fotomodel DC. E super, felicitari!!
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
oana.iat spune:
Fetelor care s-au ocupat de listuta, multumim mult pentru bunavointa si pentru timpul acordat. Sunteti niste dulci. Luana, mai ales ca mergi si la serviciu
. Ce sa mai comentam daca ne convine sau nu, nici nu se discuta. E super, cui nu-i place sa faca mai bine.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
Amonar spune:
luana
Dulce rau de tot Hora! Ce mare e!! Chiar ca va lunga, frumos!!
Noi am fost azi la doctorul de bioresonanata care ma trateaza pe mine pt alergii si candida si doua asistente se mirau de Kailan , cum de are NUMAI 9 luni??? Ele au crezut ca are cel putin 11 luni, dupa cum se misca, se uita in jurul lui, reactioneaza...asa ca lui mama i-a crescut inima...Iar ieri in magazin mi-a spus o vanzatoare ca baiatul meu e deja un HEARTBREKER, ca-i chipes foc....si ca-i place sa faca ochi dulci cu tantile....![]()
CAMI
Stai si tu acasa cu Sofia? Adica nu te duci la lucru? Eu zic ca ii multumesc lui D-zeu ca pot sa-mi permit chestia asta pt ca nu as avea inredere in nimeni....si eu sant mama posesiva....nimeni nu stie mai bine ca mine ce-i trebuie lui fii-meu. Pe de alta parte imi lipseste dinamismul campului de munca....dar sper cand Kailan e deja independent si stie sa spuna ce vrea, sa ma intorc la acel dinamism.
(poze Kailan)
ama_kaly spune:
Intru si eu pe fuga 2 minute ca sunt in febra examenelor.Vreau sa felicit fetele pt treaba cu listuta: Luana, Doroti, Steluta bravo si multumim!!
Eu sunt foarte bucuroasa ca pana acum am trecut cu brio toata cele 4 examene..la unul chiar am luat cea mai mare nota din toata seria!
Eu zic ca e bine avand in vedere ca stau si cu Sebastian 24/24 si suntem singuri (tati e plecat pt cateva sapt) si eu invat cand doarme el..arleena la tine ma gandeam azi cand m-am trezit cu frumusete de ragade la un san.Seby suge toata noaptea si acum de cand ii iese caninul nr 2 ma musca mereu
Tu esti mama-model pt mine ca stiu cat te-ai chinuit cu ranile la san si totusi nu te-ai gandit nicio clipa sa nu mai alaptezi.Bravo mamico!
Aa..si ca sa-ti raspund la intrebare, Sebastian nu mi-a mai racit deloc de cand avea 3-4 luni nici nu mai stiu..Il scot afara mereu, in Buzau e carantina cu epidemia de viroze si totusi el a fost rezistent.Am vazut o gramada de poze cu bebelusi absolut superbi.Din pacate nu am timp de nimic, acum a adormit Seb si tb sa profit sa invat ca sambata am examen iar, dar am zis sa dau o fuga si pe la voi..imi lipsiti mult!!
Va pup si aveti grija de ciresele aferente!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
puiudana2004 spune:
Si daca tot mai am putin timp liber,sa mai zicem asa:
Ildy,felicitari lui David dansatorul!!!
Arleena,pupam Alex-Superstar folbaliatorul!!!!
Neda,numai una bucata de Mihaita????
Steluta,felicitari pt dintoci si LMA pt cei 3 ani de la casatorie!!!La cat mai multi fericiti!!!!
Luana,draga mea,sa iti zic.Aseara am vizionat filmuletul impreuna cu fi-miu si cand a auzit-o pe Hora razand,radea si el in hohote!!!!
la razaciasa-MANECHINA!!!
abibrinza spune:
Luana, Doroti si Steluta multumum pentru pagina cireseilor.Arata tare bine.Sa va dau niste date despre noi.Primul dinte a iesit pe 23 dec 2006, stam in popou de pe 24 oct 2006, ne rostogolim de pe 17 sept 2006 si stam in picioare de pe la 6 luni.Ne taram de pe la 7 luni si nu vrem sa mergem de-a busilea.Zicem tata, papa, apa, baba, facem ca indienii si stim sa facem gargara, iar mama zicem o data pe luna ca sa o bagam si pe mama in seama.De ce sa o strig cand e tot timpul cu mine?
Graficul de crestere e asa:
1. 3.300 51
2. 4.750 57
3. 5.350 60
4. 5.800 64
5. 6.100 66
6. 6.450 68
7. 6.900 70
8. 7.450 71
9. 7.900 72
Ne pregatim sa completam si luna a 10-a saptamana viitoare dar datele or sa vina cu o saptamana intarziere caci poimaine plecam la bunici la Vatra Dornei si ne intoarcem la sfarsitul lunii.
Pupici la toate ciresele din filmulete si poze caci cu palaloghia de dinainte am uitat numele.Scuze dar memoria mea nu vrea sa revina.Toti sunt superbi si parca sunt mai mari.Oare de ce cresc asa de repede?
AAA, si Victor e si Catalin si daca puteti nickul meu e abibrinza.
Dana, bine ca ai aflat acum si nu mai tarziu.Imi pare tare rau ca trebuie sa repeti experienta.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
ILDI25 spune:
STELUTA,LUANA e tare faina pagina web, cum sa nu ne placa dupa ce ca v-ati chinuit cu ea sa mai bagam si de vina , ultima rubrica de la progrese e cea mai
.

si 

si nu in ultimul rand si tie Doroti care te ocupi de lista cu progrese 
Miti,Dana multumim pt felicitari 

Arleena
filmuletul cu Alex si sa-ti raspund si la intrebarea cu imbolnavitul ,David chiar nu a fost bolnav niciodata (sper sa n-o patesc acum dupa ce spun ca de obicei asa se intampla),decat ca avea nasul infundat dar fara febra sau asa ceva ,si i-am dat vreo 2 zile Panadol si i-am pus ser fizilogic in nas ,si de iesit ies cu el zilnic doar cand e tare tare urat afara atunci nu ,dar nu merg in locuri aglomerate gen supermarketuri sau incaperi din astea inchise .
Ildi
A.C spune:
Fetelor,cum stati cu dintisorii cireselelor?Noi avem doi dintisori jos si cred ca o sa ne mai iasa in curand si sus.Azi fetita mea a facut temperatura,38 si vad ca si scaunul de azi a fost mai moale si am fost cu ea la dr. ca imi si tuseste putin ,fara sa-i curga nasucul.Dr.mi-a ziis sa-i bag un supozitor ,i-am bagat si i-am pus si sosetutele in otet,poate ii mai trece temperat.Ne-a mai dat si CEFALEXIN ,pt.prevenirea eventualelor infectii.La primii 2 dintisori n-a avut probleme.va intreb pe voi:la cat timp dupa aparitia temperaturii vin si dintisorii?Ce stiti de antibioticul asta,Cefalexin?
Pupici!!!!!!!!!!
Alina si bb Delia (7,5 luni)
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
cocutica spune:
Salutare livada draga!
In primul rand FELICTARI Luanei, Stelutei si lui Doroti pentru pagina web. Este idee excelenta care s-a transformat in ceva extraordinar de incantator cu de numire care de care mai haioase si sugestive. Trebuie talent pentru asta si se pare ca in livada noastra se gaseste din plin. 
Referitor la programul nostru...este din ce in ce mai halucinant cu o noapte dormita integral si alte doua franjuri...dar crestem mari si scapam de griji![]()
Dar uite ce mama nerecunoscatoare sunt...Trebuia sa incep assa: Sunt tare fericita ca Elena s-a razgandit in privinta fructelor si inceput din nou sa le manance. Saptamana trecuta a mancat numai grapefruit si apoi banana iar azi a baut suc de portocala. Sa dea Domnul sa nu se razgandeasca!
Va pupam si revenim cat de curand!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
...
Oana, ti-am vazut cavalerul pe prima pagina, la fotomodel DC. E super, felicitari!!
Oana siAlexandra (12 iunie 2006)
atomica si noi Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006 la 7 luni