Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)
Raspunsuri - Pagina 4
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Intru si eu pe fuga 2 minute ca sunt in febra examenelor.
....
Am vazut o gramada de poze cu bebelusi absolut superbi.Din pacate nu am timp de nimic, acum a adormit Seb si tb sa profit sa invat ca sambata am examen iar, dar am zis sa dau o fuga si pe la voi..imi lipsiti mult!!
Va pup si aveti grija de ciresele aferente!!
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Bafta mare la examene!! Si felicitari ca faci fata asa bine!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006 la 7 luni
DianaR spune:
Excelet site-ul cireselor! Felicitari Steluta, Luana, Doroti si multumim ptr efort!
Ama, felicitari, ce mamica harnicuta esti! Brava si tine-o tot asa!
Daryana, nu s-a reparat laptopul dar suntem dotati cu un desktop si laptopul sotului... Numa ca pruncii nu ma prea lasa la desktop cum ma lasa la laptop si pe cel al sotului nu prea apuc sa intru.
Am vazut filmulete cu Hora lui Luana, minunata vesela lunguta si dragalasa! si cu Alec micul fotbalist! Arleena sa-ti traiasca!
Si poze cu Puiutii lui Gabi, frumosi si dragalasi impreuna!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
mikiion spune:
Intru repede sa va intreb. Cami si neda voi pastrati restul de piure de la avocado in frigider? Sau il aruncati ? pt. ca la mine s-a facut negru!!!!!!!Nu i l-am dat tot pt. ca era prima data si nu am exagerat.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
geliza spune:
mikiion, eu tai avocado in 2 si ii fac doar jumatate...cealalta jumatate o pastrez in frigider in folie pana a 2 a zi, cand o pasez...daca o pastrezi pasata s-ar putea sa se innegreasca
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
carminabulina spune:
Ce mai faceti mai mamici de cirese frumoase? Sau sa va zic "copaci"?
...eu stiam ca arborii care fac fruct se numesc "pomi" dar m-am prins eu de ce s-a optat pentru copaci....ca sa nu ni se spuna "poame", femininul de la "pom"
.
Vreau sa va spun ca a fost minunata ideea asta cu tabelul si imi place la nebunie si felicit mintile luminate
.
De-abia astept sa-l trec pe fi-miu student la Harvard
, indianul lu' mama care imi mananca ficatii si imi face creieri creti...dar mor dupa el oricum.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
Intreb si eu mamicile cu copii dintosi: a existat vreo cireasa care sa refuze mancarea cu lingurita pe motiv de durere de gingii? Eu nu stiu ce sa mai fac? De aproape o saptamana Mihnea al meu e sugar in toata regula, bea doar lapte din biberon. Asa ca ce legume ce fructe? Nimic. Sunt un pic cam chiauna si nervoasa din cauza asta.
Cu raceala stam prost amandoi. Cred ca e pe sfarsite doar pentru ca atrecut o saptamana de cand ne-am imbolnavit pentru ca simptomele sunt aceleasi ca la inceput: muci, tuse, un pic de febra
. Doctora spune sa mergem maine sa facem niste analize de imunoglobulinaE atat bebe cat si eu dar asa nu am nici o tragere de inima. Sincer imi este teama de rezultat.
Amonar, iti multumesc pentru link, am stat atunci pana la 2 noaptea si am citit to tot tot, si m-am speriat rau. Ma gandesc ca poate la noi nu e cazul de nici o alergie si de nici un astam. Poate pur si simplu a facut atatea raceli pentru ca a venit in contact cu foarte multa lume si foarte multi copii, si de la el m-am imbolnavit si eu.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
mikiion spune:
Felicitari pentru noul site. Foarte frumos. Multumesc ceor care s-au ocupat de el.
Ce n-am inteles, cum ne trecem singuri progresele?
monicutza uitasem ce bombonica de copil ai tu!!fara colici, doarme bine si o lasa pe mama sa doarma( ca de, are nevoie saracuta ca sa cloceasca fratiorul sau surioara)Chiar , ai idee ce e? Si la ce spital o sa nasti?
Ar trebui si Marc sa vina sa ia lectii. Ca eu nici la telefon nu pot vorbi, nici sa fac ceva cu robotul sau cu aspiratorul pt. ca incepe sa planga......Cum l-ai avut tu in perioada dintilor asa e permanent Marc!!!!Dar e simpatic sanatos si pe langa prin ce am trecut ca sa-l am nu mai conteaza!!!
Acum doarme, vreo 20 de minute ca altfel nici de calc nu ma pot apropia. Adevarul ca incep sa intru in depresie cu iarna asta.Bine ca nu am nascut iarna ca faceam sigur depresie postnatala. atunci ieseam repede in parc cand incepea cu colicii si stateam pana se intuneca!!!!Acum ce as fi facut ? Ca nici la paine nu te poti duce.
Uitati cum arata geamul meuwww.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070215&ctime=103711" target="_blank"> geam inghetat
Dar Monica sa stii ca dupa 21 febr. incepe sa se ridice spre 0 grade. am vazut la canalul de meteo. sper sa se tina de cuvant. Ca furtuna asta o anuntasera de vreo sapatamana.Si au avut dreptate.
Si pot sa iti mai spun ca mie , dupa aproape 2 ani de quebec ville , clima din Montreal mi se pare blanda. Pai acolo aveam vreo 10 furtuni ca asta pe iarna. si era zapada pana la sf. lui aprilie.
Despre carne , poate nu pui suficient lichid. Ca blenderul nu face bine daca nu are lichid. Ce fel de carne? Ca sa incerc sa-ti scriu reteta din carticia primita aici de la CSLC.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
carminabulina spune:
miki ce mistooooo, chiar mi-e dor de o iarna ca in povesti. Macar sa stiu de naiba stau in casa...
P.S- si bineinteles, cred ca toate ati simtit macar o data asta, cand am si eu timp de stat pe forum nu-i nimeni prin preajma
...sau va feriti de mine
? (am glumit)
uite cum cresc
mikiion spune:
Amonarde curiozitate la voi cat e concediul de maternitate( cat timp adica si cat la suta din salariu) Sa vad poate emigrez si eu acolo, ca asa imi place stilul lor de viata. De fapt eu daca m-as apuca sa plec undeva, din nou, m-as duce in Danemarca. M-am indragostit de tara si de oamenii aia.
Virsta Marc
mikiion spune:
carmina sa stii ca asa imi aminteam si eu iernile din Bacau. Ma duceam la sanius, la patinaj. Se inchidea scoala si nu mai mergeau masinile. ( Distractiv pt. noi , ca fostul nostru«preten» inchidea si la Timisoara si acolo nu era pic de zapdaHa!Ha!Cei din generatia mea isi mai amintesc.)problema ca e cam frig -18 si nu e de iesit. Si bate antul groaznic.
Anul asta mi-a zis tata ca au avut o iarna de o zi!!!Adica a nins si s-a topit. Si ca au fost 20 de grade la Bucuresti!!!
Pai am vazut niste pozici cu un baietel si cand am vazut cum e imbracat mi-am dat seama ca eu pana in mai nu am cum sa-l imbrac asa
Virsta Marc

de