Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)
Raspunsuri - Pagina 19
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by adib
carminabulina
ce e de votat?
sau, dupa cum spuneai, numai fetele trebuie sa voteze?
Eu imi cer scuze ca am uitat de tatic
.este concursul asta mare de foto care reprezinta cel mai imp moment din anul 2006 pentru noi. Pozi vota acolo unde sunt ratustele, este un link si te trimite la concurs...
sper ca ai inteles ca eu sunt cam pe fuga si nu reusesc sa-mi strang ideeile
.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
arleena spune:
steluta am uitat sa te intreb tu de unde ai luat puzzelul ala ca e tare fain ca nu se desface bucati ca al meu. luana e interesata pt hora.
ia sa vad si eu articolul ala de la adi.
am vreme ca doarme piticotul, deocamdata
si cred ca am uitat sa felicit una bucata cireasa umblareata: sebi felicitari si spor la patrulat![]()
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
camelia.t spune:
Arleena eu zic sa cumperi altul. Nu te juca.E mai sigur sa faci dilutia corecta si dozajul recomandat.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
DianaR spune:
Arleena, daca stii cat ai pus si cat trebuia sa pui poti calcula concentratia de sunbstanta pe ml in ambele situatii si sa pui echivalentul in noua solutie, hai daca vrei sa te verificam scrie aici calculul.
Ati vazut bine, ingerasii de mai sunt Vladdut si Timeea, multumim celor care ne-au votat spre placuta mea surprza!
I-am ochit pe Hora si Catalin (la el nu eram sigur) merg sa+l caut si pe Alex.
In alta ordine de idei continua seria de cirese fotomodel cu Ingrid cea frumoasa. Priviti pe prima pagina!
Adib, e aceesi pediatra care v-a trimis la neuropsihiatrie infantila si v-a recomandat diversificarea la 2 luni (sper ca nu ma insel)
Latele de vaca e puternic alergenic si poate da hemoragii digestive la sugari in timp ce laptele praf e cat de cat umanizat. Laptele de vaca e f bun ptr puiutul vacii, mai putin ptr bebelusi...
Acum acealimita de un an peste care e permis laptele nu trebuie luata la marele fix. Unii copilasi merg f bine cu lapte de vaca altii reactioneaza urat la el simult peste un an...
Camelia.t acum daca lui Andrei nu+-i mai place laptele praf decat sa nu-ti bea mai bine da-i ce-i place dar mai insista cu laptele praf. Sau idee ii dai lapte de vaca si il amesteci cu cantitati progresiv crescute de lapte praf (10 ml in plus la fiecare biberon) si daca merge asa ajungi ususrel din nou la lapte praf. Merita incercat!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
DianaR spune:
scuzati greselile,laptopul lui barbata-miu... Maine ii gata al meu!
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
LYLY809 spune:
DianaR, am inteles din ce ai scris intr-o postare anterioara ca, intr-adevar, nu sunt sanse pentru baiatul acela sa fie operat, nu? Maine ma duc la Fundeni sa vorbesc cu mama lui si nu vreau sa-i dau sperante desarte... o sa ma limitez la a afla mai multe detalii. Pot sa traduc diagnosticul ca sa-l trimit la o clinica in strainatate...dar trebuie sa o fac din partea parintilor, desi le-as scrie fara sa stie parintii, tocmai ca sa nu-i amagesc degeaba
adica le-as spune de demersurile mele doar in cazul in care as primi un raspuns favorabil.
Adib, uite aici un canticel de la bunica lu Alec, dar n-am cum sa-l si fredonez
Eu sunt iepurasul Tzup,
Prin padure-alerg: zdup, zdup
Sunt un iepuras de soi
Cel mai mare iepuroi.
Tzup, tzup, tzup
Tzup, tzup, tzup...
Am picioare lungi de tot,
Lungi urechi, musteti la bot![]()
Dar sunt toate de prisos...
Coada n-am, SUNT FURIOS!![]()
Tzup, tzup, tzup
Tzup, tzup, tzup...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
Arleena, asta-i pb, ca suntem clienti fideli sensiblue (pe motiv de milumil fff ieftin fata de orice alt magazin din tg mures) si acolo tot intreb si n-au...
cred ca-i gaura in stocul din oras... da' noi insistam ![]()
Apoi, relativ la bronsita - noi ne-am luptat cu ea aproape 4 saptamani - desi ultima sapt a fost cea de verificare, adica a fost tot bine din zi in zi, dar n-am iesit afara... ca mama-i crizata... ![]()
Ce il ajuta mult pe Paul erau aburii - gen inhalatie sub cearceaful pus pe uscatorul de haine, sau pur si simplu in camera in apropiere de el. Respira mult mai bine - asa ca aveam abureala in casa intr-una. Si caldurica - se pare ca lui i-a mers bine umezeala+caldura, macar ca pe multi i-am auzit/citit ca recomandau umezeala+racoare...
Eu nu-s medic - da' eram in stare sa ung si usa cu usturoi + dansuri tribale numa' sa respire bine..... 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
OanaRusu spune:
Vivighe,
si
la fotomodelul Ingrid!!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
arleena spune:
dianaR am facut asa:
solutia trebuia sa fie 30 ml si la mine o iesit 45
. doza care trebuia sa i-o dau era 2,5 ml. dupa calculele mele acum tre sa-i dau 3,75ml, nu?
am votat ciresele care au participat la concurs....toate cred,![]()
si acum va lansez o www.youtube.com/watch?v=30GNsbT8dgY" target="_blank">invitatie la dans....ca eram datoare(daca nu merge inca tre sa aveti un pic rabdare ca deabia l-am uplodat....ahhh si scuzati calitatea imaginii)
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
DianaR spune:
Asa-i Arleena...
Am votat si eu ciresele, sper...
Lacri,mi-am spus parerea dar nu e domeniul meu, un neurochirurg ar ficel mai in masura sa-ai dea cu parerea.
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete