Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)
Raspunsuri - Pagina 20
camelia.t spune:
Mai da unde sunteti? E o liniste suspecta aici!Sau am nimerit eu pe alt topic!?
Sa aveti o seara linistita!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
camelia.t spune:
Doroti unde ai disparut? Chiar nici o vorba? Hai mai zi-ne ceva de tine si de Guguta!
Ioana nu pot sa cred ca nu ne mai citesti. In consecinta eu tot astept sa vad o pata verde pe pagina......Hai mai zi si tu doua vorbe despte strumfi!
amiss_zip spune:
Salutari!
Multumim pentru felicitarile de dintisori. Sa stiti ca Petra duce tot greul. Azi a urlat de durere de dinti
. Ii apar jos, unul este iesit cat de cat, iar celalalt doar pe jumate (un colt). Tare greu este pentru ei.
Si sunt asa de ascutiti!! Uneori se mai si supara pe tzitzi
...
Am vazut si eu ultimile link-uri postate cu pozici! Hihi ce scumpi avem aici in livada
...lume noua (raluca
)
L-am vazut si pe Alex
.
Anileda felicitari si voua pentru dintisori!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
ILDI25 spune:
Buna seara livada!
La multi ani sarbatoritilor de astazi David si Stefan
Arleena dupa reclama aia e inebunit si David ,nici macar numai respira cand o vede ramane blocat. Sanatate lui Alex.
Luana succes in lupta cu kilogramele
Amonar mama posesiva zici,imi suna cunoscut ,si cand mai vad ca esti si "taur" ,ca si mine ,ceva specific zodiei,uneori eu i-l consider chiar defect....
Arabele drum bun s-aveti si sa te odihnesti daca tot mergi la soacra![]()
Ildi
amiss_zip spune:
Si pentru ca a inceput concursul de blog-uri(www.roblogfest.ro/" target="_blank">roblogfest),
daca blogul Puiul meu vi se pare folositor puteti sa il www.roblogfest.ro/" target="_blank">votati!![]()
Il gasiti la categoriile:
cel mai bun blog personal si
cel mai bun blog nou
.
Si astept chiar sugestii legate de blog ![]()
O noapte frumoasa dragi mamici si tatic
!
Amiss
amiss_zip spune:
Si eu nadajduiesc ca Inaioana sa nu ne fi parasit! ![]()
Eheheee am votat si eu ochi frumosi pe la concursul de poze! hai sa castige ciresele ![]()
Amiss
ILDI25 spune:
Adi buna dimineta si voua ,ce vesela-i Raluca
Steluta vazut pozele cu Andrada ,s eamana cu tati parca, vad ca pana la urma ai tuns-o .
cAmelia pana la urma cum faci treci pe lapte sau mai insisti?Si eu zic ca si Diana sa incerci sa le combini ,poate asa merge mai bine. Succes!
Andreea saracuta de Petra ,chiar ca sufera saracii ,si David ieri a adormit pe la 21 si la 23 s-a trezit urland de-abia am reusit sa-l linistim ,nu stiu daca de la dinti ca nu-i vad umflata gingia, s-au o fi visat ceva ,dar a plans cam 10 min ,apoi am inceput sa ne jucam ,sa cantam si s-a linistit si a dormit bine pana dimineta pe la 7 . Nu stiu care o fi fost motivul
Ildi
amiss_zip spune:
Ildi sa stii ca nici Petrei nu i s-au umflat gingiile. A fost o mare surpriza pentru mine cand i-am vazut dintisorii in gura. Si nici nu pot spune ca a avut dureri inainte de aparitia lor...dar acum e jale ce sa zic. Cum sting lumina sa o culc o apuca un plans...probabil se concentreaza mai mult pe durere asa.
Amiss
DianaR spune:
Arleena, e super Alex si mie imi place cum faci montajele... Ce program folosesti?
Amis, saracuta Petra, cat sufera! Acum ma uit cum se voteaza ca ti-am spus mai de mult ca-mi pare f interesant blogul tau.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
camelia.t spune:
Amiss am votat! Succes!
Ildi azi am mai insistat cu lapte praf.Acuma seara a baut cam 180ml in doua transe, cam intr-o ora.......daca nu stateam de el sa insist nu bea nici 100.Poate e si de la dinti (e posibil?) pt ca azi ne-a iesit dintzocul cu nr.3!!! Mare necaz si trauma pe gingia superioara.