Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Fetelor mergeti si votati, este super distractiv. Vedeti ca este si o ciresica ochioasa pe acolo. Daca mai sunt ciresi sa spuneti eu nu am mai recunoscut nici una. Am o banuiala ca ar fi una cu timeea si Vlad si una cu Catalin dar vreau sa fiu sigura , asa ca astept confirmarea.
Eu tot votez de dimineata

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

...ah, scuze...BUNA ZIUA!!!!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

carminabulina
ce e de votat?
sau, dupa cum spuneai, numai fetele trebuie sa voteze?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zax

Buna dimineata tuturor,

Dragilor, voi cand dati sucul de fructe la copii? Inainte il dadeam la masa de la 10-11, asta pana sa-i dau fructele ca atare; nu stiu cum e mai bine sa fac: sa i-l dau dupa piureul de fructe; daca da, in ce cantitate, dat fiind ca a mancat si inainte fructele? sau sa il dau intre doua mese, in timpul zilei si tot asa, cam cat?

plizzzzz lamurit-ma si pe mine ca privez saracu' copil de vitamine ca nu stiu cand sa-i dau sucu'!
a, si ce fructe ii mai bagati in suc?

multumim pt aprecieri.
Raluca maninca fructele pe la 11.30.-12. 120-150 g.
Iesim pe afara circa 30 min.
Bea suc. 100-120 ml.
Doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Trebuie sa marturisesc cu regret ca parasim si noi clubul cireselor nedintoase si...ne laudam cu DOI dintisori odata . Mici da' voinici!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

felicitari!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

arleena al meu inainte sa-i iasa vreu-un dinte se trezeste noaptea plangand, de fapt mai mult plange in somn. Cel mai nasol a fost cand i-au iesit aia de jos ca au iesit amandoi deodata. Momentan suntem in stand-by...asa ca se terzeste doar pt lapte noaptea.
Sincer mie Calgelul mi se pare apa de ploaie, nu l-a ajutat deloc.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

subscriu la calgel... da' nu mai gasesc dentinox

la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Adi i de speriat articolu ala cu aditivii. Doamne fereste ce mancam!!!

Intrand pe contul de pe yahoo, am vazut un mesaj cum ca spatiul nostru de "depozitare" pe contul de mail s-a epuizat si nu se mai pot trimite sau primi mail-uri pana nu se face curatenie intre cele vechi.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

mi-am permis sa sterg din contul yahoo mesajele transmise de mine cu prostioare ("fany")

carminaaaa
sper ca nu te-am suparat cu votul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anileda

Andreea, felicitari Petri pentru cei doi dinti !
Si lui Cri i-a iesit astazi primul dintisor
Arleena, deocamdata nu si-a schimbat comportamentul cu nimic de cand cu dintele - chiar a dormit toata noaptea. Iar de balit nu baleste mai deloc; a avut o perioada acum vreo doua saptamani dar nu s-a intamplat nimic.
Luana, sanatate Horei, sper ca nu e nimic grav.

Am reusit sa pun si eu un filmulet pe youtube, filmat acum o luna:
http://www.youtube.com/watch?v=NLXIDJwQ1bw

Ade si Cri-Cri (11 iunie 2006)

Felicitari la dintzishor si la mai multi!!

la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

salut!

deci, cu ce sa incep...hmmmm... la concursul de poze suntem si noi cu o poza chiar de la nastrerea lui alex din secunda 0, a fost pt mine punctul culminant in 2006(asta era tema concursului, sa trimiti o poza care sa reprezinte ce a fost pt tine anul 2006), am mai vazut poza cu timea si vlad, poza cu hora care am vazut ca astia au denumit-o "ochiosul"!?!? si roxaniciu cu catalin surprinsa la botez.....alte cirese io nu am mai recunoscut.

monicutza apropo de soferi prosti. sa ai mare grija p-acolo. eu am o prietena care a stat 8 ani in vancuver si a avut un accident de masina. noroc ca avea masina noua si cu airbag si a scapat destul de usor si nu era nici copilul in masina, dar inca mai sufera de pe urma traumelor fizice in special la coloana. desi a dat in judecata celalalt sofer ca a trecut pe rosu si a castigat procesul(150.000$cad) traumele fizice tot ram si e f greu. vezi ca tu esti 2 in unul acum. grija mare si sanatate multa.

raluca, andrada ici multi de la alex care a fost incantat sa va vada

calgelul intr-adevar e apa de ploaie dar dentinoxul e mai bun si poti la fiecare 20 min sa-l faci. oana vezi ca este la sensiblu

zax sa sti ca alex al meu nu bea deloc suc de fructe. nu-i place sub nici o forma asa ca incerc sa-i dau fructele piure sau bucatele care le poate papa el.

adibsa si ca laptele praf nu e chimic, doamne feri...ci e lapte natural:laptele de la vaca se smantaneste, se pasteurizeaza se usuca se centrifugheaza si gata praful(adica substanta uscata din lapte) ....nu stiu daca am descris bine procesul tehnologic(sunt ing de industrie alimentara) ca pe langa asta se baga vitamine si minerale e altceva.

cat priveste aditivi alimenatri sunt 3 categori:
1)aditivi naturali(ex:vitamina C din fructe si legume care este un conservant)
2)aditivi artificiali(obtinuti prin procedeu chimic dar care au corespondent in natura)ex:acidul ascorbic(vitamina c)
3)aditivi sinteti (cei mai daunatori care sunt obtinuti chimic si nu au corespondent in natura)
toti aditivi alimentari(coloranti, antioxidanti, conservanti, edulcoranti,acidifianti,corectori de gust,emulgatori,etc) sunt E-XXXX, adica s-a intocmit un tabel si fiecare are un numar. unii producatori scriu numai E-XXXX pe eticheta altii scriu denumirea lui ex: E-306 - tocoferol sau vitamina E care e sanatos fiind un antioxidant sau E-440 - acidul ascorbic sau vitamina C deasemenea un antioxidant.

eu sunt tare suparata ca lui alex nu i-a trecut bronsita. nu mai are muci dar tuseste si e super ragusit. am fost azi din nou la doc si mi-a dat augmentin + nurofen + eurespal .......dar am facut o boacana...am diluat cu prea multa apa augmentinul si acum nu stiu ce sa fac!?!?sa-i dau asa 2,5 ml?sau sa-i dau mai mult, mai mult cat? asta l-am luat gratuit pe retea si acum ma gandesc sa ma duc sa-i cumpar altul si sa-l diluez calumeaofffff

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput