Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 14
b_irina_c spune:
Si eu zic ca putem sa le dam una - alta, atat timp cat nu exageram. Taica-meu ii cumpara in fiecare zi Ioanei (sora mea mai mica) cate o chestie dulce. Si asta s-a vazut in timp si eu nu voi face aceiasi greseala, dar nici nu-l voi priva pe Vladut de mici placeri dulci .
Si eu am vazut chestii cu cacao de la 8 luni (www.bebe.nestle.fr/Content/alimentation_bebe/ses_produits/Product_Page.aspx?moment_code=petitdejeuner&gam_id=24&pro_id=168" target="_blank">aici, ultima chestie pe pagina). Baietii sefului (4 si 7 ani) manaca numai cereale cu ciocolata si lapte fara cacao nestle nici nu se pune problema (acum nu stiu exact la ce varsta s-au apucat). Coca cola e bautura preferata a familiei. Familia este de francezi care traiesc in Luxemburg.
Pe mine insa m-a socat meniul pentru copii in restaurantele din franta care era: cartofi prajiti, friptua din carne tocata si coca-cola (la suc era singurul une puteai alege). Si era plini de copii care macau asa...
Codruta am citit... dar noi tot vom manca bomboanele alea (nici macar nu scrie ca nu sunt recomandatelor copiilor asa cum scrie la dots )
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
Eu i-am luat Nesquik si cereale Netstele cu cacao. Nu ii plac.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Fetelor
Dory, imi place foarte mult portocaliul, doar ca aspiratorul e galben, dar cred ca se reflecat din jur portocaliul si ii da alta nuanta .
.....................................................................
Dory , ai dreptate cu aspiratorul. In ceva poze e aspiratorul vechi, care era portocaliu.
Pai vezi mai Codruta, nu ma inselat privirea...
DORY & ALEXANDRA DENISA
cge spune:
Irina, cred ca depinde de resto din Franta.
La Mc Donald's in Franta (asta stiu de la Victor) puteai alege la meniu ptr copii suc de portocale pe lg. Cola, Fanta etc
La noi abia in ultimul timp, ai facilitatea asta.
Poate ptr ca ei au mai multe portocale.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Cge eu am un ghimpe mare impotriva Mc Donald's-ului (o singura data in viata mea am intrat intr-unul in Cluj ). In Frantza am fost la restaurante normale (nu de 4-5 stele, dar nici "ieftine"), nu la fast-food unde nu se pune problema de meniuri sanatoase . Da, asa e sucul puteai sa-l alegi, adica suc de portocale in afara produselor coca cola company .
hi hi Codruta uitasem cum ii zice la Nesquik !
jadi spune:
Imi este o foame, numai mc visez!
Eu m-am tinut batzoasa pana acum, nu mi-am dedat copilul la nimic dulce de cumparat. Macar la primul sa pot urmari calea asta ca la al doilea prevad un Vlad super incantat sa ii bage lui frasu pe gat tot felul de porcarii. In schimb i-am dat din cele facute in casa, placinta, chec dar in genere la deserturi ma bazez pe fructe.
Bona a avut o super idee in loc de muschiulete si alte salamuri sa ii face in casa un fel de drob. Asa ca a tocat carne de vita, pui si un ficatel, le-a amestecat frumos cu ou si verdeata si l-a copt la cuptor. Si il da dimineata in loc de gustarea de inainte de fructe. Doar ca i-am spus ca data viitoare sa nu faca mult ca mai mult de 2 zile nu ii dau .
Si aseara am primit si o reteta de sufleu din morcovi si dovlecei, fierti si taiati rondele. Se face un amestec de branza lactica cu 1 iaurt si oua si se aseaza in straturi consecutive si se coace la cuptor.
Deja cred ca e ultimul avertisment si data viitoare ma inscriu la culinare .
Deni & Vlad & bb2
Tonnia spune:
Jadi, eu vreau reteta de placinta a mamei tale!!! Vreau linkul! Am ratat pagina. Si mai pusesesi si un PS la un moment dat. Cine are?
Codruta, e tare Petra!
Eu nu i-am dat ciocolata pana acum pt ca pe toate scrie ca pot avea urme de alune/nuci si mi-a fost teama de alergii ca cica astea se introduc de la 3 ani, sunt unele dintre cele mai nasoale alergii. poate alea de Kinder sa nu aiba, n-am verificat.
alinam spune:
Neata la pranz!
Eu daca nu am mai alaptata copilul de duminika se cheama intarcat? , ce usor a fost, pe langa tambalaul pe care il asteptam.
Diplodocus hai fruntea sus, vezi eu te sustin cu intarcatul, si vladi se trezez la pranz la jumatate de ora, mai sugea putin adormea la lok, a fost greu la inceput, adika daca dormea fara tzitzi jumatate de ora, o ora maxim atat il lasam,nu ii mai aratam tzitzi asa ca acum dupa 2-3 saptamani de cand am scos masa de pranz adoarme in 5 min la mine in brate si doarme fara pauza 2 ore jumate, noaptea inca se mai trezeste da il plimba tasu 5 min in brate si gata
Codruta ,Petra m-a terminat, mai cum ati fakut voi copii astia asa destepti si eu un terorist puturos? nu zice nik, doar maaaaaaaa si pe limba lui cat cuprinde, sungura data cand imita si el ceva e cand stranuti, atat, cuvinte neam, deci pana ajungem si noi la poiezii voi o sa invatati algebra
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
V-am ajuns din urma si vad ca diskutati despre dulciuri, ei bine eu sunt iresponsabila, dulciurile care le fak eu si le papa vladi cu placere, am grija sa nu ii dau din alea cu prafuri, in skimb ciocolata "kinder" pt copii, kinder country care are doar o pelicula subtire de cioco in rest e lapte , zahar, cereale, jeleuri sa continui??? da recunosc Vladi papa zilnik ceva dulce ciocolatos, nu mult 2-3 patratele de cioco, da papa.
Jadi buna ideea ta cu "drobul" o sa incerc si eu sa vad daca ii place.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Alina cred ca se cheama intarcat ! Si cred ca azi, maine isi va drumul Vladi la vorbe si-ti va spune cum sta treaba cu teoria relativitatii .