Piticodromul de sept-oct 2005 (168)
Raspunsuri - Pagina 13
innaa spune:
Trebuia sa-i mai dai si o gurita de coca cola si era distractia aranjata. eu cu speedy gonzales a mea m-am obisnuit. Argumentele mele conta ciocolatii/coca cola la copii sunt apa de ploaie in fata sotului care nu rezista in fata maraielilor micutei manipulatoare.
Mami si Buburuza lui mami
codruta_grg spune:
Da, asta a invatat in 2 zile. Asa progrese fac copiii astia.....
Il spune pe tz (mai ales la batzzzee-cand vrea in brate) si bolboroseste un rl (dar fff putin se sesizeaza r-ul)
Sarmisa, la primavara
Kidd, eu am incercat sa ii dau de la nestle, napolitana cu ciocolata, vreo 3 imbucaturi. Cand am vazut cu ce placere mananca am zis ca nu-i mai dau. O sa ajunga dependenta, ca mine de cioco. Poate ii dau si ei de care mananc eu (baton heidi crunch-alba)-dar pe la 3 ani
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
innaa spune:
off topic Codruta vorbesti de ciocolata aceea bestiala cu stafide si alte chestii crocante in ambalaj rosu?
Editez ca sa spun ca toti care vin pe la noi ii aduc tot felul de ciocolatele, magura cu ciocolata...danete cu ciocolata...si nu intra bine pe usa ca o si indoapa...nu apuc sa zic nimic....si daca zic...imi sar in cap toti inclusiv mama ..ca nu stiu cine ii da de la un an de toate ce sa le zic...intrati si documentati-va pe internet? Dar ademenesc fata in alta camera si ii mananc dulciurile fara sa stie nimeni...o salvez pe ea si ma ingras eu..
dar nici nu as vrea sa cad in extrema cealalta cum este mama copilului asociatului sotului meu(hai ca sigur ati inteles) care nici la 5 ani si ceva nu ii da copilului chipsuri, ciocolata..etc
b_irina_c spune:
Kid hi hi hi... radem noi acuma, dar cred ca tie nu prea iti venea a rade.
Codruta si eu iubesc batoanele Heidi, tot alea cu cioco alba .
Si eu i-am dat kinder lui Vlad intr-o seara pe la 6-7 si la 9 jumate dormea dus. Si eu sunt la fel, pot bea linistita seara cafea/pepsi/cola ca apoi dorm normal. Numai ca mie nu-mi plac produsele amintite...
Eu ii dau lui Vlad, saptamanal cred, bomboane rafaleo. Le adora si le cere prin toate magazinele 'boboaeee'.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
Daaaa, alea sunt, in ambalaj rosu . Acuma trebe sa ies sa imi cumpar.
Irina, pe jurnalul am citit de raffaello ca ar fi foarte, foarte dulci (sunt pe locul 2 la preferintele mele). Iti dau linkul daca vrei.
Eu pot bea cafea la 8 seara si sa dorm deja la 9.30.
asa crestem noi
cge spune:
Eu nu cred ca este atat de daunatoare (in afara de faptul ca ii energizeaza) cacao(ua) in sine.
Stiu ca in Franta exista si lapte cu cacao ptr copii peste 1 an.
Pb. cu toate dulciurile e ca nu le aduc nimic bun in corp.
Dar o budinca cu cacao facuta in casa cred ca le putem da daca si vrem/putem sa stam cu ei toata noaptea. Alina, asteptam si parerea ta avizata despre cacao.
Treptat -treptat trebuie sa le dam cate putin din toate.
Codruta, esti sadica.
"Cand am vazut cu ce placere mananca, am zis ca nu-i mai dau."
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
codruta_grg spune:
Mam gandit eu ca ma atingeti aici, dar ati inteles ce vreau sa spun. Eu ii vreau binele. 3 imbucaturi ajung
asa crestem noi
innaa spune:
eu chiar trebuie sa ies la cumparaturi, desi mi-e groaza cand vad ca e intunecat si frig afara.
Eu in spania am vazut ca sunt cereale cu cacao de la nestle de la 12 luni...si chiar nesquik pt copii de la 18 luni care are un x% cereale.
deci nu stiu ce sa mai zic
cge spune:
Te tachinez, Codruta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati