***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)
Raspunsuri - Pagina 9
andradap spune:
Mica... eu chiar SUNT GENUL FAC ORICE, POT ORICE...etc... Dar nu am cum sa nu bag in seama contractiile daca ma si doare... Eu NO-SPA nu am luat decat cand am avut dureri si doar una la inceput la primele contractii...apoi... nu am mai luat...
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
msemcu spune:
Hai ca m-ati pus pe ganduri cu dozarile astea de anticorpi: eu am A si sotul B, asa ca banuiesc ca ar trebui sa le facem si noi? la Iasi vad ca nu prea sunt la moda! Ca nu zice nimeni nimic de ele! Numai cele legate de RH!
Eimotto, esti tare scumpa Iar la faza cu privirea ratacita ma recunosc in totalitate!
Elteka, hai ca m-ai facut curioasa! Intru si eu sa vad ce dezastru ne asteapta!
Kay, bafta la cumparaturi!
Mari 21+
andradap spune:
Fetelor, mama are grupa A si tata O... si au facut doua fete (adik eu si sora-mea)... si nu a mai facut nici-o dozare, nimik!!! Oare cum o fi reusit??? ZAU ASA!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
andradap spune:
Fetelor...cred ca o dau in SEVRAJ!!! Nu mai scrieti nimik??? Pai ma obisnuiesm sa fiti active!!! Daca nu stam de vorba, ma ia somnu' si azi chiar nu mai am ce sa fac...
OOOF... cred ca ma pun sa citesc si mai imi arunc cate un ochi din cand in cand ca poate se mai trezeste vreuna... si reluam agitatia de ieri (poate din cauza agitatie de ieri sa fi avut contractiile alea??? )
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
dianalaura spune:
Salut!
Iar terminati un capitol intr-o zi dupa cte vad eu...
Legat de dozarile astea cu anticorpi, si eu si sotul avem rh negativ, eu am grupa O iar el A. Dar nu mi-a zis doctorita nimic, ca tre sa fac ceva dozari..si asa cum ziceai si tu Andrada,si mama a facut 2 fete, ea avand B si tata O, si nu a facut nici o dozare....nici rh nu si-a facut, doar cand au facut analizele pt casatorie le-a spus ca totul e ok. Pe vremea lor cred ca se facea rh in analizele pt casatorie. Si si eu, si sora mea l-am mostenit pe tata cu grupa O. Si tatal meu si cei 3 frati ai lui tot O au.
dia 26 Stefan
bebe
poze
dianalaura spune:
Andrada, da daca te plictisesti aici, ziceai ca faci ceva site de pus poze cu bebeii...mai lucreaza la el, sa nu te apuce somnul. Sau mai bine, de ce nu te pui sa dormi un pic, la cat de putin ai dormit azinoapte sigur are nevoie bebe de odihna....
dia 26+ Stefan
bebe
poze
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
ne-am trezit si noi, si am vazut ca tot vorbiti de contractii, ne inscriem si noi in club...de dimineta am simtit niste intepaturi suparatoare in stanga si in dreapta burtii , in zona ovarelor.am luat un no-spa si asteptam sa-si fac efectul.
mica mai multi pupici ptr tine.multumesc ptr ca mi-ai spus de voseptol, mi-a trecut durerea aia de gat oribila in doar 1 zi.sunt foarte bune pastilutele...aviz gravidutelor racite si cu dureri de gat.
addinel bafta la eco.te asteptam cu vesti bune.
23+Riana Alessya
mica0307 spune:
Am citi la saptamana 27 de sarcina ca de acum abdomenul se ridica cu 5 cm pe saptamana . O sa avem si noi burtica mare .
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
mica0307 spune:
Pauly ma bucur ca ti-au facut bine. Eu am probleme cu amigdalele si de fiecare data cand simt cea mai mica jena in gat iau o pastiluta de voseptol si e super ok. Vezi sa nu iei mai mult de 3/zi.
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Fetelor... FITI ATENTE, la primul mesaj de pe pagina ACEASTA
Eu sunt bucuroasa... ca tot eram noi superstitiosi si nu-i cumparam nimik lui BEBE decat cand s-o naste!!! IUPIIIIIIIIII
Dianalaura, am facut SITE-ul IERI.. Acum ramane sa-l pun undeva pe net... cred ca pe lx punct ro. Dar mai imi trebuie un programel special pentru transfer FTP... Asa ca mai astept... Oricum, e primul meu site... deci...
Pauly, nu cumva or fi contractii de la Sf. Valentin (ca sa zic asa ) ...sau chiar te tii de cuvant...si nimik pana dupa nastere?
Eu ma mai uit pe forum... una alta... si mai imi arunc ochiul si pe-aici... Daca mai gasesc cate ceva INTERESANT o sa postez!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio