***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)
Raspunsuri - Pagina 8
msemcu spune:
Mai dar sunteti harnicute rau!! Si eu care ziceam ca ma culc tarziu si ma trezesc devreme Dar si mitul asta s-a spulberat!
Addinel, bafta multa la medic!
Azi mai fac si eu o incercare cu alt diabetolog, poate ma lamureste asta mai bine!
Andrada, Eimotto si Amely, vad ca incepe si la noi sezonul contractiilor. Si eu am simtit aseara ceva intepaturi si am stat apoi intr-un stres imens sa vad daca mai apar sau au trecut! Important este sa le tinem sub control! Si doar am stabilit de dimineata, nu??? Fara vesti proaste de aici inainte!
Mari 21+
andradap spune:
Gata... m-am intors!!! Durerea de cap a disparut de tot...
Sunt un pic OFILITA de oboseala, dar nu vreau sa ma culc ca dup-aia iar stau noaptea si nu adorm...
Mica, eimotto, FELICITARI pt. noua saptamana!!!
Mica, acum ma simt bine, dar ca de fiecare data ziua sunt bine si noaptea cand ma bag in pat am contractii (numai ca aseara au fost si durereoase ... nu e vorba ca nu le suportam....doar ca mi-era frica). Am mai avut un episod din asta dar dupa ce.... Si cand am fost sapt. trecuta la dr. mi-a zis ca am colul lung, rigid si inchis... Deci daca am trecut o data prin asta si a ramas intreg, asa o fi si acum. Oricum... luni ma duc si la eco la ginecoloaga mea asa ca... DOAMNE AJUTA!!!
Motannel, spor la treburi azi!!!
PS: Eu am grupa A si sotul Dumnezeu cu mila...ca cica NU STIE dar pana acum nu am facut nici-o dozare
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
andradap spune:
Pai, Vas, la ora 8:00 eu eram deja de 3 ore in picioare... Ce era sa fac??? Sa mai lenevesc muult??? Plus de-asta am si piata langa mine... deci... o nimik toata!!!
Msemcu
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
mica0307 spune:
Vas poti sa iei voseptol pentru dureri de gat.
Msemcu pai daca asa am stabilit, ce sa facem tre sa ne tinem de cuvant .
Andrada tu nu cumva te asezi in pat intinsa pe spate. Ca daca fac asta si mie imi apar contractiile (mi se intareste burtica). De aia incerc sa ma asez pe pat intr-o parte. Ma mai intorc eu noaptea, da pozitia predominanta e pe partea stanga.
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Mica... eu nici nu pot sa stau pe spate intinsa... Si de la 20 de sapt. am inceput sa dorm numai pe partea stg... Ma mai misc putin cand amortesc, dar in rest doar pe stg. stau... Si cu toate astea.... fix atunci fac contractii... ca sa nu mai zic ca daca stau pe spate, cu picioarele indoite... imi trece.... DAR RESPIR GREU... deci... nu stiu o sa vedem ce zice doctorita LUNI
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
eimotto spune:
Aoleu Mica - pai eu am grupa A si sotul 0. Oare trebuia sa fac si eu masuratorile astea de anticorpi?
Andrada - esti extrem de harnicuta... mie mi-e teama ce ma fac dupa ce vine bb, avand in vedere ca voi implini probabil 4 luni de stat la pat?
Mari - asa e, stresul cred ca este mai mare decat contractile in sine. Eu aseara eram asa stresata, nici nu stiam ce sa mai fac, ma uitam la ceas , incercam sa ma relaxez, cred ca aveam o privire ratacita... sotul meu ma tot intreba daca ma doare si ce am iar eu ii spuneam ca nici eu nu mai stiu daca am contractii sau gaze sau ce o fi fost...
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
ELTEKA spune:
Fetele, eram si eu pe net de dimineata, insa m-am apucat sa citesc la mamicile de ian-feb si mi-a trecut cheful de tot...
Mai bine faceam refresh la noi, de stiam ca Andrada - o iei iar de dimineata...
Eu din ce citesc la ele ma apuca groaza...Am asa, o imagine roz cu alaptat la sin cu bucurii cu etc...Ori aia mici nu sug, trebuie adaugate formule, nu dorm nici o secunda noaptea...Imi vine s-o iau la fuga...Unde????
Plus ca am mai citit pe la pagina lor 10, 11 (daca nu au apucat sa inchida capitolul!) cum e in spitale...si m-a luat cu plins...
In rest, pe aici liniste, de cind m-am intors de pe munte, asta micu' cireshel nu se mai agita, misca foarte, foarte rar...
Ralucami, iar am cumparat compot, am golit iar raftul...Nu stiu cum sa fac, ca ti-as trimite, e compot de adeva de cirese si mure si visine din Ungaria, pina si borcanele sint ca ale noastre!!! Stii vreun serviciu de curierat?
Pepsi, Flore Roman - multumesc de sfaturi!
Iti mai scriu, Pepsi, ca n-am incheiat capitolul "sot+cunoastere nevoi bebe", dar acum trebuie sa cedez computerul...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
kay spune:
burticile, ca azi tre sa ma invrednicesc sa ma duc la scoala... acum imi caut disperata o fusta bej lunga, pt ca la croitoria la care mi-am dus materialul au inchis si deschid luni, asa, fara nici un preaviz, nimic... si eu am examen sambata si parca vad ca o sa faca a.v.c. profa !!! ma duc sa caut prin dulapuri si pod.. poate gasesc ceva !!!
va si poate mai intru pe seara... sa nu terminati si capitolul asta pana diseara !!!
oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
mica0307 spune:
Eimotto poti sa mergi sa faci acum intre 28-30 saptamani la Institutul de Hematologie Str. C-tin Caracas nr.2-8 (prin spate pe la Titulescu).
Cred ca contractiile astea mai sunt si pe fond psihic. Daca nu le bagam in seama nu cred ca sunt asa de dese. Uite eu de ex. data trecuta cand am fost la dr am vorbit despre asta si dr mi-a zis ca daca am mai putin de 10/zi nu e o problema. Si evident in ziua in care am vrut sa le numar am avut o gramada. Apoi m-am relaxat si nu le mai bag in seama. Daca nu sunt dureroase nu imi fac probleme. Si ieri mi-a facut si un control gineco si colul era bine inchis. Asa ca ...smile .
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
ELTEKA, dar de ce le vezi doar pe cele cu bebei care nu mananca??? Nu ai vazut ca sunt si unii foarte mancaciosi??? E uparca vad ca al meu o sa ma rupa... de fomist ce-o sa fie!!!
Kay, dar de ce sa faca un AVC profa ta???
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio