***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)
Raspunsuri - Pagina 7
andradap spune:
addinel, BAFTA MUUULTA!!! Iti tin pumnii sa fie BINE!!!
Ralucami, pofta BUNA!!! Desi am inteles ca nu duci lipsa... Eu una nu mai am deloc chef sa mananc... Acum obligat-fortat mananc 2 feiulte de branza... ca sa ma lase o data durerea asta de cap (o fi de la hipoglicemie, o fi de la tensiunea mica... nu stiu motivul, asa ca bag in mine ceva)
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
Sobi spune:
Buna dimineata fetelor,
Addinel bafta! ls doctor, sa te intorci cu vesti bune.
andrada, ce matinala esti si azi! sper sa-ti treaca durerea de cap, ca stiu ce inseamna. si eu am remarcat ca uneori trece cu cafea. insa la tine din cate ne povestesti nu prea mananci mai nimic, ieri ziceai de un gref parca si ca la restaurant nu ai mancat nimic. asa e?
Azi am o zi plina pentu bebe: ma duc la analize sange, si dupa sa-mi cunosc medicul de familie ca el am inteles ca-mi va da concediile medicale.
Andreea 21+
POZE
andradap spune:
Sobi... Sa iasa bine analizele!!! Si spor in toate AZI... mai ales ca ai o zi incarcata!!!
Maine m-am decis si eu sa merg la analize... Sper sa nu ma razgandesc!!! Oricum, TREBUIE sa fie bine... De-acum incolo, NUMAI VESTI BUNE pt. TOATA LUMEA!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
andradap spune:
Gata... ma duc sa ma imbrac si plec pana la piata... sa fac cumparaturi...
Revin mai tarziu!
PS: Mi-a mai trecut durerea... se pare ca pana la urma era din cauza stomacelului, care-si cerea portia...
Va pup!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
mica0307 spune:
Netza burtici,
Am schimbat si noi saptamana .
Andrada cum te mai simti de la contractiile de aseara? Au fost si dureroase? Cand mergi data viitoare la dr fa si un control ginecologic sa iti verifice colul.
Corap da cu ce a contribuit soacra ta la copilul asta ? Ca vad ca ti-e frica sa nu semene cu ea. Stai linistita ca nu o sa semene .
Addinel bafta la eco azi.
Sobi bafta la analize. Si eu am fost dimineata la Fundeni sa imi iau sangele. Si peste 2 saptamani iar pentru dozarea de anticorpi
.
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
Motannel spune:
Buna dimineata!
Eu am baut deja cafeluta (de fapt o gurita din ceea ce a ramas de la sotiorul meu!). De cand sunt insarcinata nu mi-a mai trebuit cafea, dar tot imi bag uneori trompa in cana lui! Si el stie, dragul de el, si-mi lasa de fiecare data, desi imi tot zice sa fiu cuminte si sa nu beau cafea!
Andrada, te sustinem, ba chiar te impingem de la spate, sa mergi maine la analize! Eu merg in jur de 21, 22 februarie, ca apoi sa merg si la controlul lunar la gineco!
Fetele, la ce va referiti cand vorbiti de dozarea anticorpilor? Mie nu mi s-a recomandat! Sunt anumite cauze care determina necesitatea acestei analize? Eu si sotul meu avem Rh pozitiv, grupa de sange 0.
Am plecat sa ma fac frumoasa, caci astazi am ceva activitati si sedinte!
Va pup dulce! O zi buna tuturor, plina de vesti bune si intamplari frumoase! Ne "vedem" diseara!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel, 26+, Teodora
eimotto spune:
Buna dimineata burticute,
Si noi am schimbat saptamana . Am papat si acum ma dau pe net.
Motanel - dozarea de anticorpi se face in cazul in care parintii au Rh diferit. Nu sunt sigura daca e vreo prroblema daca tu ai rh + si sotul rh - dar sigur trebuie urmarit dca tu ai - si sotul +. Oricum medicul te intreaba in primul rand despre rh si daca era ceva iti spunea inca de la inceput.
Sobi si Adinel - bafta la analize.
Iulia - inca nu m-am lamurit pe deplin cum se va calcula prenatalul si postnatalul. La sectiunea de legislative moderatorul imi ignora intrebarile si problemele ridicate. Nu o vrea sa recunoasca faptul ca o fi gresit si el .
O zi buna sa avem!!!
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+
mica0307 spune:
Dozarea de anticorpi se face si pentru grupe diferite de sange. Noi avem acelasi RH da avem grupe de sange diferite. Eu 0 si sotu' AB.
Mica 27 Maya Alexandra
Poze
vas spune:
buna dimineata, burtici.
Andradap, la ora asta in loc sa dormi tu mergi la cumparaturi?
Ahhh ce te invidiez. Eu mai am doua saptamani de munca si simt ca nu mai pot.
MAry. lou, ce simpatica esti cu soacra.
Bun venit noilor mamici.
Fetelor si eu incep sa racesc, ma doare gatul, si parca mi/e rau. Ce se intampla? oare de ce racim toate? Ma duc acasa si bag miere si lamaie pana nu mai pot. Macar sa/mi treaca.
Bebe e bine din cate simt, dar mi/e tare frica sa nu o afecteze.
Pentru gat ce pastile pot sa iau?
O sa fiu si eu mamica