***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

buna fetelor
Apropo de medicamente: eu iau Elevit din prima luna, dar sapt trecuta am fost la ginecolog la control si mi-a dat sa iau maltofer si calciu +D3 fara sa ii arat vreo analiza . Dar nu stiu daca sa le iau sau nu. Poate imi dati voi vreun sfat.
Din analize facute acum 2 luni nu mi-a iesit ca as avea vreo anemie.
Va doresc sarcini usoare si bb-ei frumosi.
Monica 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ce mai distractie... ca pic de somn ! noapte buna, burtici dragi ! ma duc sa ma uit la tv ca Sosonica e la meci si ea in seara asta, cred !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Seara buna, burtici harnice!
Gata, ma dau batuta, lipsesc si eu o zi (si ma gandeam ca-s ma harnica decat de obicei)si ati mai inchis un capitol...cred ca nici pe asta nu apuc sa-l citesc sau cel putin nu azi...
Noi tocmai ne-am intors din oras. Ne-a scos tati sa mancam papa bun la un restaurant in zona...am facut o burta (mai) mare care a trebuit apoi plimbata :))
In rest suntem bine, bebelina este supermiscacioasa, creste si odata cu ea si burta.(vergeturile cresc si ele din pacate!).
Ma bate gandul sa mai trag o tura la un echo 4D sa o mai vedem pe buburuza...
va pup, somn usor,
Florina 28+ si Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... eu am avut in ultima ora 3 contractii dureroase raaaaau Adik...eu asa zic ca erau contractii dureroase... pentru ca era uterul TARE si aveam ca niste crampe in zona uterului si mai jos... PARCA AVEAM CUTITE in uter. AM luat 2 NO-SPA... si de-abia dupa ce am mancat o grefa am inceput sa ma simt mai bine...

Stiu ca-l doresc cat de degraba pe puiul meu.. dar ar fi cazul sa mai stea ceva timp acolo... si de-aia mi-e cam frica!!!

PS: Felicitari fetelor care au fost la eco si au primit vesti bune...

Mai scriu maine... ca acum m-a luat o toropeala...
Sper sa nu ma ia iar ca inebunesc...ah ca sa nu mai zic ca din 5 in 5 min. trebuia sa ma duc si la baie ca faceam pe mine...
VA zic inca o data NOAPTE BUNA...si sa ne revedem maine cu bine

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mai Andrada nu stiu ce ne facem noi doua... Ca si eu am tot avut niste contractii, mi-a cam scazut optimismul. Dar parca parca mi se pare ca sunt balonata (desi nu pot sa trag...stiti voi ce). Ma gandesc ca poate o fi de la asta.
Si cum tu nu prea ai mancat si ai beut si cola, ma gandesc ca te-oi fi umflat si tu in burtica...Ufff

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetele, si eu am avut cateva contractii zilele trecute...cam nashpa... ti se incordeaza burtik, exact cum descrie Andrada, de nu mai poti controla muschii, pur si simplu "intepenesc" timp de cateva secunde, chiar juma' de minut. Dureri am avut tot asa, jos de tot, si o presiune mare, cam cum era la ovulatie, cand ma dureau ovarele. M-am cam speriat un pic, am luat No Spa si am incercat sa ma relaxez. Noroc ca trece destul de repede. Am observat ca mi se intampla mai ales cand ma enervez (in special pe sot!). Dar azi, de Ziua Indragostitilor n-am mai avut nici o contractie

Astazi am navigat aproape toata ziua pe site-uri cu articole pt. bebelusi si tot felul de accesorii. E tare greu sa te hotarasti ce vrei, ce e mai bine pt. bebe, pt. parinti, ce merita si ce nu... Mie una imi place aproape TOT Bani sa ai, si spatiu. Dar chiar si daca dispui de bani, tot nu stii ce sa iei. Concluzia? cel mai bine e sa le cumperi pe masura ce se simte nevoia. Plus ca multe o sa mai si primim, cu siguranta. Da' zau ca erau dragute, mai ales accesoriile vesele pt. camera lui bebe si jucariile pt. patut...

Na, ca iar am luat-o razna Ma duc la culcarescu' urgent, ca sunt in urma rau cu somnikul, sotul zice ca fac antrenament pt. vremurile fara somn care vor urma la vara

Somn usor la burticute!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

27+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Am citit tot ce ati scris pana acum, dar parca vad ca dimineata iar o iau de la inceput! In nici un caz nu ma pot trezi mai devreme de 9, chiar si 9 si jumatate! Mai ales ca intai ma trezesc sa-mi hranesc si sa-mi conduc sotul care pleaca la 7.30 si apoi ma mai cuibaresc putin!

Dar e bine caci asa ritmul discutiilor e alert si e ok.
Acum fug la somn! Am remarcat ca de obicei sunt ultima care parasesc forumul si calculatorul, asa ca ma veti ierta daca nu sunt prima care sa-l deschid! O noapte minunata tuturor si mai vorbim maine! Poate mai pun si niste povesti ...

Nopate buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza, fetelor!!!

Daca azi-noapte m-am "chinuit" in pat sa adorm si de-abia la 12 am reusit... azi m-am trezit la 05:00, am prins si emisiunea cu nasterea Sandei Ladosi (Povestiri Adevarate). Foarte din scurt a fost!!!

Oricum, nu stiu ce m-a trezit: fie sforaitul sotului (si de-altfel toata noaptea ma trezeam si-l impingeam sa doarma pe-o parte, ca sa nu mai sforaie ), fie nevoia fiziologica, fie impunsaturile fiului (care asa cum v-am zis "noaptea se duce la discoteca" ), fie durerea de cap GROAZNICA (datorata tensiunii mici: 9 cu 4 ). Acum mi-am facut o ciocolata calda si satu in fata monitorului ca un zombi...

Ce seara agitata am putut avea!!! Si fara sa fac nimik!!!

PS: Iar se agita ala micu' prin burta... Cred ca acum se intoarce de la discoteca... Si daca a si baut putin, acum se impiedica
Poate vine ELTEKA la "cafeluta" ca sa nu mai fiu singura pe dc...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatza burtici...

sa-mi tineti pumnii, aseara am vb cu dr meu si azi la 9.00 ma duc la el. mi-e o frica de mor, dar trebuie. sper sa fie totul ok.

22+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Neata Andrada!

Trebuie sa apara si Elteka , ca de-acum aici e pranzul!

Fetelor eu nu am contractii, dar simt ca bebe se misca fff mult. Alaltaieri cel putin, m-a luat si frica, pt ca , desi nu mi se strangea burtica asa cum povestiti voi, simteam un tremur si niste vibratii , ba chiar incepuse sa ma intepe rau si in fundul vaginului ( imi dau seama ce explicatie am dat si eu, dar chiar nu stiu cum sa zic mai bine ca sa intelegeti ) Ieri a avut program de "dans" prin burtica si azi vad ca e liniste tare. Se odihneste presupun!

Apropo de biberoane : vad ca toata lumea le recomanda pe cele de la Avent. O sa imi iau si eu 3-4 ca sa fie acolo, in casa. Si pt ca tot suntem la "categoria" asta: am citit, tot aici pe forum, ca se gasesc si biberoane de unica folosinta si cica sunt f practice si foarte sigure. (nu trebuie sa le sterlizezi etc etc) Ce firma le produce si ce stiti de ele? Ati folosit?

Eu ma duc sa mananc ( in ultima vreme mi-e foame non-stop!! Dis de dimineata ma trezisem cu gandul ca un Big Mac de la McDonalds si era cat pe ce sa ma duc sa-l cumpar, dar apoi m-a mustrat constiinta si am zis ca mai bine mananc ceva sanatos , pt bebelina mea.)

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput