***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ziceam ca va scriu si cum sunt impartite lunile la mine in carte:

1 luna - 1sapt- 6sapt (adica a-4a sapt de la fecundare)
2 luna - 7 sapt - 10sapt (adica a8-a sapt de la fecundare)
3 luna - 11 sapt - 15 sapt (adica a 13 sapt de la fecundare)
4 luna - 16 sapt - 20 sapt(adica a 18-a sapt de la fecundare)
5 luna - 21 sapt -25 sapt (adica a 23-a sapt de la fecundare)
6 luna - 26 sapt - 29 sapt (adica a 27-a sapt de la fecundare)
7 luna - 30sapt - 33 sapt (adica a 31a sapt de la fecundare)
8 luna - 34 sapt - 37 sapt (adica a 35 sapt de la fecundare)
9 luna - 38 sapt - 41 sapt (adica a 39 sapt de la fecundare)

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mary_lou, pe bebe tau il cheama Patrick... asa il cheama pe fratele celei mai bune prietene si mi-e asa drag numele (si fratele)... e un scump si noi ii spunem Pateu sau Pathew sau Pateus, Paty...etc. oricum el are 13 ani si e nascut in Belgia...
si pauly si [red]andrada !!! ma bucur ca o fost frumos in oras !!!

eu am facut niste paste yam-yam... dar cine sa manance cand e meci dinamo???

eu nu prind Euforia si m-a sunat o prietena ca e Alex la tv... stiu, zic eu... si cand il aud pe barbatul meu pronuntand cuvantul "erectie" la tv... mie mi-e rusine sa scriu "pe la spate" si el vb pe posturi nationale despre erectii... offf

va pup si va doresc o noapte buna, cu cat mai putine contractii si cu multa iubire !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Kay,l-am vazut si eu pe sotioricul tau la euforia si pot sa-ti spun ca e dragut,va potriviti!Da,de mult am in cap Patrick si ma gandesc si la al doilea nume.

poze

22+Patrick

Mergi la inceput

mary_lou... mi-e rusine... nu stiu ce tampenii a spus pe acolo... in afara de ce mi-a zis prietena mea si ce mi-a zis si el la telefon dupa ce a iesit din platou nu stiu nimic !!! sper ca n-a zis cine-stie-ce tampenii...
daa ai vazut ceva rau sa-mi zici, sa stiu daca primeste spaghete sau nuia !!!
p.s. nu-i asa ca e dragut? !!!

sa stii ca eu stiu baietei care sunt leiti mama lor si un baietel leit tatal... acum cum ti-o fi norocul... dar sotul tau e "un barbat bine", nu stiu de ce iti faci probleme !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

m-am intors si eu de la dr.
in principiu bebelina-i bine, lichid suficient bla-bla, numai ca are capshorul cam mic :( - adica pare cu 2 saptamani mai mic. dr. zice ca se poate intampla, si sa nu-mi fac griji. io o sa ma duc totusi la o eco morfo cand ma intorc din tarile calde.
in schimb are femurul cu 3 saptamani mai mare - si asta o sa fie lungana ca fra-su. fotomodela o fac
vestea mai naspa e ca e inca transversala. poate i-o prii drumu' cu avionu' si s-o intoarce si ea cu capshorul in jos.
acu va las si ne vedem peste 10 zile
noapte buna si hepivelantainsdei

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Kay,multumesc iubita pt incurajari dar daca iti arat o poza cu soacra,te crucesti!Sper sa semene cu noi,din tot sufletul!
Sotul tau a vorbit la subiect,f dragut,nu a exagerat cu nimic,chiar a fost un invitat model,pe bune,saruta-l dulce cand ajunge si da-i sa pape!

poze

22+Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ah, ca am uitat: andrei seamana leit cu gabi (si la moculeana, si la gesturi) - io n-am avut nici o contributie, se pare. da gabi nu seamana cu soacra-mea .
asa ca-s lolouri alea ca baietii seamana cu mamele. asta-i la noroc. in plus un om frumos poate sa semene cu un om urat si vitavercea. gata, ca tre sa nani

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

corap ! ma bucur ca-i bine bebe, si a mea avea caputul mai mic cu vreo 2-3 zile, dar Iosup a zis ca-i normal ! drum bun si vacanta placuta !
mary_lou, m-am mai uitat o data la poze si n-are cum sa NU iasa un bebe superb dintre voi 2 ! cea mai multa informatie genetica o sa fie de la voi 2 si tu esti superba iar sotul tau e "un barbat bine" (Cum am mai zis) !!! asa ca nu-ti mai face griji ! si daca e (Doamne fereste!!!) sa semene cu soacra exista oricand chirurgie plastica... n-o sa fie cazul, stai linistita ! sunt sigura ca o sa semene cu tine, o sa fiti niste frumosi !

ma bucur ca n-a zis prostii grasutu meu ! atunci ii fac si o praji ! stiam eui ca e baiat bun !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Kay,multumesc pt incurajari,pofta buna si distractie placuta in seara asta(ca eu nu am voie pana in iulie),te pupic,noapte buna!

poze

22+Patrick

Mergi la inceput

mary, esti sigura ca Patrick e baiat? ca tocmai l-am facut fetita... dar m-am corectat !

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput