***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ehehe .... am avut dreptate dimineata cand am zis ca terminati azi capitolul!

For2nity, Ileana, bine ati venit in randurile noastre!
Ileana imi pare tare rau pentru pierderea suferita! Bine ca ai reusit sa te remontezi si sa faci repede alt bebel! Sa fie sanatos si tu alaturi de el!

Pauly, ca cadou frumos! Dupa incidentul meu de ieri nu ma gandeam ca sotul meu drag se mai gandeste la surprize ... dar am primit ceva ce imi doream de mult si nu gaseam la noi in oras! Am primit Cartea bebelusului, nici nu stiu de unde a scos-o! Mi-a facut cu adevarat o surpriza! Mai ales ca eu de aceasta data nu i-am luat nimic! Si lalele rosii mi-a adus, dragul de el!

Dia, multumesc pentru lamuriri! Daca e reclama nu am vazut-o niciodata!

Alyna, si eu am mancat capsuni! De mica am fost alergica la ele pana acum vreo 2 ani! Si pot sa spun ca nu sunt printre fructele mele preferate! Insa, cand le-am cumparat m-am bucurat foarte tare! Salivam! Totusi nu prea mi-au placut! Nu sunt ca cele de la noi astea importate! Am auzit ca e bine sa gusti din toate macar cate putin ca sa-i placa si bebelusului sa manance de toate cand se naste! O fi adevarat? Nu? Nu stiu!

Florentina, daca stii ceva ... te rog sa ma anunti!

Mica, si eu mai uit farurile aprinse! Bine ca ai rezolvat-o!

Deocamdata va pup si va las! Am cate ceva de lucru! Dar mai intervin pe parcurs!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mary_lou, poate sa semene cu Alex, ca e frumos !!! dar nasul, va zic eu ca e al meu !!! e nasucul meu carn si frumusel !!! si eu sunt modesta ! asta cu nasul e o disputa intre familii !!! trebuie adjudecat de mine cat mai repede !!!

oana21+cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetele, ati reusit sa luati povestile de pe e-mail?

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 26+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Mary lou, Kay, Tudorelul meu seamana cu mine doar la ochi si sprancene, in rest, e leit mama soacra!

25+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... m-am intors...

Dar ati scris NU GLUMA!!!

Nu am mai trecut pe la spital... Am iesit direct in oras... Dar... eu nu m-am bucurat de nici-o bunatate pentru ca simteam ca imi vine sa vars de la orice!!! Asa ca eu am baut o COLA (ca deh... am sarbatorit si eu putzin... ).. .si ma uitam la sot cum mananca (saracu' nu mancase toata ziua si a devorat si mancarea mea!!! ) Ma gandeam ce-o fi in mintea oamenilor care se tot uitau de zor la noi... cum eu stau si vorbesc si ma uit la sot cum mananca!!! Ma si gandeam ca poate vine cineva sa-l ia la bani marunti!!!

Acum ca am revenit, sa raspund si eu pe rand tuturor:

Dideip, am pus stelute si la capitolul precedent ... Am si zis ca poate am pus prea multe... Mi-era ca nu vor incapea pe un rand, dar... am avut noroc si au incaput pana la urma!!! De-acum incolo asa va fi: cu stelutze!

Mica, ce frumoasa este bebelina ta!!! Mie una mi se pare ca are niste trasaturi foarte frumoase... inseamna ca are cu cine semana Asa... si ma bucur si ca ai venit cu vesti bune de la eco!!!

Ileana_marius, sincer NU am cuvinte... AM si eu o cunostinta careia i-a murit copilul cu o sapt. inainte de a naste (s-a "spanzurat cu cordonul"...si de-atunci cam am frica de asta) ... si de cate ori o vad... ma podidesc lacrimile si ma gandesc daca i-o trece vreodata supararea bietei femei!!! Eu iti doresc ca PUIUL tau sa iti insenineze zilele si sa te faca sa zambesti din nou!!! Si in amintirea unui INGERAS... multe multe

Mary_Lou, tu chiar imi dai o veste BUNA!!! Deci Antonio va semana cu mine??? Ce bine!!! Inseamna ca o sa fie TARE FRUMOS!!! Vezi, Kay??? Si eu sunt modesta raaaau!!!

Iuliabraila, oare mai dau in reluare emisiunea cu nasterea Sandei??? Ca eu am pierdut-o ...si tare as vrea si eu sa vad!!!

eimotto, ce simpatica este IULIA!!! Incapatanata dar si desteapta!!!

Motannel, da...am reusit sa iau povestile puse de tine pe mailul comun...si surpriza azi a mers sa dau SAVE si pentru cele puse de Mihamora Deci pe aceasta cale tin sa va multumesc la amandoua!!!

In sfarsit... am terminat de scris mesajul.... ca de vreo 15 min ma tot chinui si parca vad ca iar ati mai scris nu stiu cat!!! Sa vedem...

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Vad ca n-ati mai scris nimik!!! Asa ca ma duc si eu sa citesc cate ceva... mai stau si eu intinsa in pat ca mi-e dor de o contractie (ca doar v-am zis ca am contractii cand stau lungita in pat, dar pe scaun mi-e bine!!! )

V-am pupat... si in caz ca nu revin pana miane.. .va urez de pe-acum NOAPTE BUNA!!!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

noi tocmai ne-am intors de la restaurant.o fost super...o fost decorat cu inimioare si lumanari si am papat peste cu mamaliguta si mujdei(bine ca am papat si eu si sotul)...stiti voi , mujdei -pupat.

motannel foarte dragut si atent sotul tau, prin cadoul asta s-o gandit si la tine si la bebe.

mica foarte frumoasa bebelusa ta.

pepsi si eu ma bucur ca am scapat.a

23+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare gravidute,

Eu nu prea pot sa tin pasul cu voi ca sunteti foarte rapide dar incerc mereu sa citesc din urma.
Bb este bine numai ca eu cred ca mi-au aparut hemoroizi si sunt foarte speriata ca nu stiu ce sa fac si nici nus unt constipata si nici nu am fost dar totusi.....
A mai fost cineva in aceasta situatie?Stie cineva vreu tratament naturist ceva?
Eu o sa-i spun si dr.meu dar pana atunci nu stiu ce sa fac.Clar au iesit de la sarcina ca de la altceva nu stiu de la ce.

Va pupicesc
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Am venit si eu de la doctor si m-am mai linistit. Adnrada ma intrebai de ce sunt ingrijorata: pentru ca la ecografia de sambata, doc mi-a spus ca am notch si citisem ca nu este deloc in relgula. In plus, la ecografie nu mi-a spus mai nimic despre bebe: daca e dezvoltat cum trebuie etc. Dar acum doctorul mi-a spus ca bebita e bine dezvoltata si ca in privinta notch-ului nu este obligatoriu sa existe complicatii, ci doar trebuie tinut sub observatie cu atentie. Adica eu trebuie sa fiu monitorizata. Mi-a spus ca e bine sa reduc sarea si sa nu ma ingras foarte mult. L-am intrebat si de carceii durerosi de la gambe si mi-a recomandat sa iau Osteocare, cate o tableta pe zi, timp de 10 zile din luna, cu amendamentul ca daca ma doare burta (contractii) sa il intrerup imediat.
Mie de analize mi-a zis sa le fac pe la 32 de saptamani si urmatoarea ecografie pe la 34-35 de saptamani. Cam asta e ma bucur ca m-am mai linistit.

Intreba cineva de schimbarea doctorului in saptamana mare: eu l-am schimbat acum o saptamana, in primul rand din cauza spitalului, apoi mai voiam o parere in ceea ce priveste situatia mea. Doctorul m-a acceptat si nu am avut nici pile, nici nimic, M-am dus pur si simplu la o consultatie, la un doctor pe care mi l-a recomandat cineva.

V-am pupat si va urez noapte buna.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Florentina,doamne,nu se poate asa ceva!Eu am cateva luni de cand studiez baietii tuturor cunoscutilor si vecinilor,toti seamana cu mamele,te rog, nu-mi spune ca o sa semene cu ea,te rog!Eu sunt sigura ca baietii seamana cu mamele lor si fetitele cu tatii.Astazi am vb si cu prietena mea care e in Londra,l-am vazut pe ala micu care are 4 luni,seamana leit cu mama lui!

poze

22+Patrick

Mergi la inceput