***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Elteka sa stii ca si eu mai trag cu ochiul la mamicile de ian-feb. Si cand am vazut cam ce probleme sunt inca din primele zile, mi-a venit ideea sa intreb de biberoane. Cunoscand firea colerica a lui barbate-meu si cei 99999 de mii de dracusori care i-am avut cat am fost mica , ma astept sa am o bebelina pe masura. (vorba maica-mii: "daca ti-o da o buburuza ca tine (n.a.: slaba moarta, care plangea non-stop si nu voia sa suga, plus ca nu dormeam mai deloc) atunci stiu ca am fost "razbunata"!" Eu incerc sa ma pregatesc psihic de pe acum, dorm pe unde apuc si cat apuc, plus ca i-am spus si lui sotulica la ce ma astept din partea lui. ( hai ca mai fac o paranteza: vezi ca e bun si sistemul asta al japilor, de stat 1 sapt in spital, cu asistentele pe langa tine, dupa ce nasti. Macar stii o treaba, stii ca e cineva care te mai suplineste, poti sa inchizi un ochi pt cateva ore. Plus ca eu am o groaza cu buricutzul si icterul. Ma rog la Doamne-Doamne sa faca icterul bebelina cat suntem internate si sa ii cada si buricutul tot atunci. )
Merci pt oferta de compot, dar am gasit intr-un final ceva asemanator si la unul din magazinele de pe aici. Nu-s chiar ca alea din Ro, dar de o pofta...merge.#12288;

Eu de cateva zile am hotarat sa mananc sanatos. Ma rog, nu mi-a reusit in totalitate, dar cat de cat . Meniul de azi: spanac si chiftelute la cuptor. Ieri printre altele am mancat si o supa-crema de dovleac (suuuper buna mi s-a parut, cu toate ca initial am cam facut nazuri).

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

Mai da ce scrieti, eu nu pot sa tin pasul cu voi :)
Amely, merci pentru raspuns Le-am dat un mail, nu mi-au raspuns, cred ca ii sun - ca ma intereseaza si pe mine cursurile (mai ales ca ar fi langa casa). Numai sa fie la ore rezonabile

Legat de anticorpi - am mai zis o data - am inteles ca daca mama poate primi sange de la tata e ok (A sau B primeste sange de la 0)
Dar o sa il intreb pe doctor mai sigur
Andrada, poate ne lamuresti tu

In rest, raportez ca aseara am ras in hohote cand am vazut cum mi se unduieste burtica :)) A dat fimea reprezentatie sa o vada toata lumea :)

Acum sunt suparata pe astia de la serviciu ca au dat o alarma falsa de incendiu si m-au luat pe sus pe scari 9 etaje. Si acum am mici intepaturi...

Kay, vreau sa vad si eu pozelee :(( De ce or fi pus astia webshots site interzis in firma nu stiu :(

Msemcu, ai grija de tine si de bebeline!

pupici,

Anca 25+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Andrada stiam ca unele spitale accepta si unele nu hainute de acasa. La fel si cu camasa de noapte (care cred ca e valabila doar pentru travaliu ca nu poti sa iti dai de fiecare data pantalonii de pijama jos sa iti verifice dilatatia). Dupa nastere, banuiesc ca poti sa iti iei pijamalele de acasa, pijamale de alaptat .

Mica 27 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica exact trei am si luat, una dimi na la pranz si una seara...azi nu mai e nevoie sa iau deloc ptr ca s-o vindecat.uauuu 5 cm pe sapt?!!trebuie sa ne cremuim bine ca atunci chiar ca pot sa apara vergeturile.

andradap am fost chiar foarte cuminte...nu ma incumet, daca am intepaturi si fara sa facem nu vreau sa ma gandesc cate intepaturi as simti daca am face ceva.

23+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mica apropo de pijamale pt alaptat: asta mi-a facut cadou mai de mult sotul meu. Daca nu am ras cu lacrimi cand am vazut cat camashoiul si ditamai pantalonii erau. Partea misto e ca in dreptul sanilor au capse micute, asa ca poti sa alaptazi fara sa te mai dezbraci. M-am imbracat de curiozitate cu pijamaua si aratam de parca am scapat de la Balaceanca.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Andrada, si la noi la spital cica iti dau eu haine pt bebe si tu trebuei sa duci doar cu ce il scoti din spital..dar prietena mea care a nascut acum 2 ani mi-a zis ca ea nu a intrebat de nimeni si si-a dus hainutele ei pt bebe...si de fiecare data cand venea dr in vizita exclama: vai, da ce frumos esti imbracat azi..(Serbanelul). Cat priveste pieptarasele acelea, de care am mai discutat noi aici pe site cu cateva capitole in urma...am vb cu prietena mea si ea a fost de acord cu mine. Nu prea sunt bune...adica am vazut si eu, se leaga doar sus iar cu spatele ramane gol..se pot pune petrecute partile, dar cum se mai intoarce copilul tot cu spatele gol ramane. Si mai ales acum ca s-au inventat body-urile astea...care dupa parerea mea si a ei sunt mult mai utile. Pieptarasele sunt bune cat este copilul in spital, pt ca la fiecare vizita cica trebuie sa il dezbraci, sa il vada doctorul..si atunci e mai comod decat sa ii dai bodyul jos. Dar in rest....Si hainutele de la spital zicea ca deja erau mai gri decat mai albe, dupa atatea utilizari pe "n" copii...
Am uitat sa va spun, Stefanul meu a inceput sa semene, cel putin la naravuri, cu tat'su: la eco avea o pozitie tare ciudata, de fapt la toate ecografiile el sta intins in toate partile..asa ca si sotul meu cand doarme, se rasfrange in tot patul...de nu mai incape nimeni langa el....iar saptamana asta bebe-ul are program de lucru ca si taticu: se trezeste la 6.25, impreuna cu taticul lui...si cat timp taticul se spala, se imbraca, bea cafeluta...stefanut se joaca. Pleaca tati la serviciu, se culca si stefanut la loc. . Prietena mea zicea si ea ca o perioada, cand avea copilul vreo 7-8 luni..se trezea si el cand se trezea taticul lui, se ridica in fundulet, ii zambea taticului, iar dupa ce pleca taticul la serviciu, se culca si pustiul la loc. . Asa o face si al meu? Si ce sa zic..copilul face acum pe 13 martie 2 ani, dar el dupa taica-su plange si striga: MAMA!. Pe maica-sa nici nu o baga in seama...

dia 26+ Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ralucami si eu am din America o pereche de pijamale de alaptat. Mi se par tare haioase cu gaurelele alea in fata. Ma gandeam sa imi mai iau o pereche de pijamale normale cu nasturi in fata sa fie simplu la alaptat. Sa am 2 in spital.

Mica 27 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata!Pentru mine inca e!
Doamne dar ce v-ati trezit cu noaptea in cap!Eu nu pot dormi bine decat dupa ce pleaca sotiorul la munci dimineata!

Cum ati petrecut aseara?Noi am fost la un restaurant cu 2 prieteni si a fost dragutel!Salata de vinete in forma de inimioara pusa pe farfurie.....frumusel cu totul asa!Si am primit si un buchet de trandafiri!
Dar de ce sunt baietii, in general, asa insensibili intr-o astfel de zi?Ma asteptam(imi doream) mai mult!Si mereu zic ca nu ma mai astept la ceva mai deosebit de la el in astfel de zile cand sarbatorim ceva!Si mereu ma dezamageste!Mai exista si exceptii insa foarte rare totusi!
Asa sunt si ai vostrii?Aseara a fost frumos insa....vroiam mai mult.....

Motannel, nu stiu dc e adev dar mananc cam orice insa cu limite!

Iulia
, am vazut si eu emisiunea cu Sanda Ladosi si mi s-a parut ca a nascut destul de repede si parca fara dureri mari!Dar m-a cuprins asa o frica si a fost emotionant!

Mary-lou, si noi tinem post pana prin iunie probabil!

Addinel, Sobi-bafta azi la doctor si la analize!

Andradap, da matinala esti azi!Eu dimineata dorm mai bine!

Va pupic!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andrada chiar ca avem sanse sa batem recordul la nr de capitole!! vad ca nu te lasi.... cum e putina liniste intri si incepi galeria
Eu am fost dimineata la analize si voi lua majoritatea rezutatelor diseara!
Addinel bafta la eco si discuta neaparat cu dr despre tensiune!
Corap vacanta frumoasa! Sa te gandesti si la noi!!
Ileana_Marius m-a ingrozit povestea ta! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine acum!!

cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Mai fetelor, iar incepeti cu compotul

Etelka - ai vazut de ce ma apucase cu nascutul prin spitalele din Romania.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+

Mergi la inceput