***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am uitat sa va intreb ceva:de aseara(cred ca am stat in fum cam mult) ma doare in gat.Nici nu pot sa inghit!Ce sa iau?
Vad ca ziceti ceva de Viseptol.Chiar e ok sa iau fara sa intreb dr?Cum se ia?E sigur in sarcina chiar dc fac tratament pentru altceva?Nu conteaza?Ca ma doare teribil!
Pana una-alta, incerc cu lamaie , miere si ceai fierbinte!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Da Alyna e foarte ok sa iei Voseptol in sarcina. E facut din miere, propolis si plante. Sa nu iei insa mai mult de 3/zi.

Mica 27 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Mary lou, n-am vrut sa te sperii!
De fapt, Tudor seamana cu tatal lui, dar fiind copilas, are trasaturile un pic mai feminine, si cum tati seamana cu mama lui...

25+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

kay cei 2 baietei sunt nepoteii mei care s-au nascut in acceasi perioada cu fata mea (unul inainte cu 2 luni si altul dupa 2 luni). Cel mare David a facut ieri un an. Am si eu totate sperantele ca o sa fie bine de data asta.
mica0307 durerea exista si va ramane toata viata, dar trebuie sa mergem mai departe...
pauly si eu sper ca va fi bine...
Flavia si pt bb si Dominic.
Motannel multumesc.
andradap multumesc. Nu cred ca va trece vreodata, dar invatam sa mergem mai departe.

Eu sunt cam racita si desi am incercat cu multe ceaiuri, lamaie, miere etc...e din ce in ce mai rau. Azi merg la moasa, sa vedem ce imi spune sa fac.
Eu voi naste in acelasi spital, dar probabil cu al dr (eu as fi preferat cu acelasi) si stiu cum va fi asa ca nici nu ma gandesc la nastere (inca). Vreau doar sa vina ziua cand imi voi tine bblusul in brate.

Ileana 28+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by mica0307

Da Alyna e foarte ok sa iei Voseptol in sarcina. E facut din miere, propolis si plante. Sa nu iei insa mai mult de 3/zi.

Mica 27 Maya Alexandra

Poze

Mersi mult pt ajutor!

27+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

corap concediu placut !!!

23+Riana Alessya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna burticute, ce mai faceti?Eu sunt cam dezamagita din partea sotului meu, imi facusem si eu planuri ca ajungem acasa si ii voi face si eu o surpiza sotului, dar el sa dus sa vada meciul si a venit la 12:30, sa dus tot planul meu cu baie impreuna si cu lumanari, pe apa sambetei.
Vor mai fi si alte zile.

Paula28+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Hai ca a venit sotul de la un examen... si acum ca aplecat la serviciu sunt iarasi pe net...

Am vazut ca intrebati ce e cu grupele de sange...
O sa incerc sa va explic ce stiu eu... si apoi dau o fuga sa-mi fac niste OUA... ca mi s-a facut foame

Hematiile (din sangele nostru) contin o substanta cu rol de ANTIGEN numita AGLUTINOGEN. Persoanele cu GRUP O NU au acest antigen (de-aici si DENUMIREA de 0).
Pe de alta parte in ser, se gaseste o alta substanta cu rol de ANTICORP numita AGLUTININA. Grupa AB nu contine acest anticorp.

Exista doua aglutinine: anti-A si anti-B. Punerea in contact a antigenelor A si B cu aglutininele respective (anti-A si anti-B) produce aglutinarea (adik lipirea una de alta) globulelor rosii (adik hematiilor).

Este deci foarte important ca la schimburile de sange sa nu se intalneasca antigenul A cu anticorpii anti-A si antigenul B cu anticorpii anti-B

Sangele de grup 0, neavand antigene (adik aceste aglutinogene) este donor universal, deoarece nu se pot produce accidente de intalnire (antigen-anticorp)...

"Posesorii" de sange AB neavand anticorpi (aglutinine) care sa se uneasca cu aglutinogenele(antigenele anti-A si anti-B) celorlalte grupe, pot primi sange de la toti.

Acum... va pun urmatoarea intrebare: Mamele noastre ce teste si ce dozari au facut???

Hai ca am fugit sa imi fac ouale si revin!

Camera BEBE Antonio

BEBE
Andrada 27+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Andrada eu si sotul meu avem grupa de sange AII si Rh+, dar mi cred sa fie vreo problema, ce zici?
Pofta buna.

Paula28+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Dideip exact asa e si la noi situatia: ambii cu grupa A si cu Rh pozitiv. Si noua nu ne-a zis nimic doctorul legat de dozari.

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput