***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)
Raspunsuri - Pagina 12
andradap spune:
Pai la amandoua... dideip si Ralucami...copilul sigur va avea gr. A... deci nu-i nici-o problema!!!
Ganditi-va la mine... Eu am A (Rh+) si sotul ??? NU STIE Si nici nu ne-am interesat...Asa ca SFATUL meu: FACETI ce zice POPA nu ce FACE popa!!! Ca dupa cum vedeti... eu m-am delasat de la multe analize...
PS: Ce bine e... oua cu branza... mmmmm
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
IULIABRAILA spune:
andrada, tu zici asa , dar....
eu am grupa 0 si sotul are A II. deci , trebuie sa fac asa zisele analize pt depistarea anticorpilor pentru ca....
apropo de mame, mama are AII iar tata avea BIII. ei, afla de la mine ca eu am fost singura sarcina supravietuitoare a mamei, adica a IX a, avind mama in cele 8 sarcini anterioare mie si copii nascuti dar care nu au supravietuit decit sa zicem ceva ore. iar medicul care o trata pe mama, acum 38 de ani deci, vedea ca singura solutie, daca eu nu supravietuiam, ca mama sa faca dozari de anticorpi....deci....se stia si atunci de asta.
iar faptul ca eu am grupa 0, medicii de la noi de la centrul de hematologie au numit-o un miracol care se produce odata la 20 si ceva de milioane de cazuri, pt ca tata nu credea ca intre 2 parinti cu grupe A si B se poate naste un 0. deci mama a avut pur si simplu noroc.
IULIA
23+ cu bebe FLORIN MARIO
lbelciug spune:
Buna fetele,
intru si eu un pic sa va salut, desi nu sunt in tema cu ce mai discutati.
La mine timpul parca se scurteaza din ce in ce mai mult, si sunt suparata ca desi am progr redus de 6 ore fff rar reusesc sa plec la ora 5. Sunt probleme de rezolvat si nu-i pot lasa pe colegi cu ochii in soare...
Una peste alta suntem sanatosi cu totii, Matei ma uimeste de la zi la zi. A devenit parca mai afectuos cu mine, poate de cand tati sta mai putin cu el si eu mai mult. Seara tati intarzie mai mereu asa ca ne jucam impreuna mai mult desi eu sunt franta de oboseala. Ma bucur ca de la zi la zi invata si mai multe poezii. Aseara mi-a spus pe cea cu "Tica tica tica" si acum ne straduim sa invatam cantecelul cu "Vine vine primavara". Azi am fost la un nou echo si BB2 este f bine, sanatos si dezvoltat ca la carte. Toate masuratorile indica fix data de 5-6 iunie ca DPN. Are in prezent 650g si e "dotat" f bine. Am reusit sa-i vad putin fetishoara din profil in 4D, dar era cu o manutza la frunte si cu una isi tinea cordonul ombilical. Sper sa nu-i vina idei sa se "impodobeasca" cu el. Una peste alta, cred ca sigur va Nazdravanul nr 2 al familiei.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
msemcu spune:
Ileana , hai fii optimista! Tu esti prima mamica de aici care are deja stabilita data cezarianei! Si ce putin mai este pana pe 26 aprilie, nu? Partea foarte buna e ca analizele ti-au iesit ok! Si, in plus, am promis pentru burtici sa fim optimiste de data asta, nu? Aoleu ce bine suna ce zic Daca as si reusi sa fac cum zic ar fi minunat!
Fetelor hai ca incep sa-mi pun probleme tot mai mari cu dozarile de anticorpi! Pai eu cu AII si sotul cu BIII nu suna deloc bine! Andrada ce zici?
Iulia, inseamna ca ai fost o minune de la inceput!
Mari 21+
andradap spune:
IULIABRAILA, chiar deasupra mesajului tau am scris sa faceti ce ZICE POPA (adik medicul), NU ce face popa (adik eu ) Pai daca va zic ca nici analizele pt. Chlamydia nu le-am facut in primele luni cand mi-a zis doctorul... o sa ma urecheati??? Ei bine... sper ca NU
Liviana, ma bucur ca ne dai vesti bune... si sper de-acum incolo s-o tinem tot asa!!! TOATE!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
Alyna24 spune:
Am pus si eu cateva pozici cu burtik!Si cateva de la cina de aseara!
Pupik!
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
dideip spune:
Fetelor sa stiti ca si pe mine ma uimiti cateodata cu n analize care le faceti, mie doctora mi-a dat sa fac analize la inceputul sarcini dar cele normale an mai facut pe la 4 luni cand mi-am schimbat doctorul si pana acum nimic. A si sa nu uit analizele de chlamydia mi le-am facut inainte de a ramane insarcinata ca am dat de o doctora la Fundeni care(cred)ca ii placeau banii care ii dadeam si imi facea toate analizele bacteriologice pana m-am desteptat eu ca aia ma manca de bani.
Paula28+
poze
poze bebe
Alyna24 spune:
Si eu mi-am facut doar analizele de sange obisnuite de 2 ori, cele de toxo si cam atat!Si eco in fiecare luna+morfologica!Dar atat!
Ma uimiti si pe mine!
Dar am incredere totusi in dr mea!
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
alyna24, ma uit imediat pe poze, dar m-am grabit sa raspund
dideip hai sa-ti enumar eu analizele facute de mine pana acum:
INAINTE DE A RAMANE INSARCINATA CU 3 LUNI (asta pentru ca eram in stagiu la infectioase si ne-au prins pe noi studentii pe post de cobai pentru niste studii... mie oricum mi-au prins bine ):
-analize sange uzuale;
-Virusologie (CMV, Virus Rujeolic, rubeolic, urlian, toxoplasma gondi, HIV, pt. hepatita B si C);
-Hormoni tiroidieni (TT4, TSH, TT3Mab);
-VSH;
-Coagulare (PT, fibrinogen);
-biochimie (TGO,TGP, sodiu, potasiu, bilirubina, lipide, trigliceride, colesterol, proteine de toate felurile, uree, creatinina, glicemie);
Apoi... cand am ramas...
La 5 sapt:
-primul consult gineco+eco transvaginala;
-recoltare secretie, in urma careia am primit un tratament... ca deh ma spalasem prea des... si CULMEA nu aveam microbul BORDER care trebuie sa existe in mod normal...asa ca... am bagat in mine microbi
la 8 SAPT. si 5 zile:
-Biochimie (Calciu, Glucoza, Proteine, Sideremie, TGO, TGP, trigliceride, uree) la aceste analize mi-a iesit SIDEREMIA MARE (din cauza ca luasem ac. folic de 5 mg in loc sa iau de 1 mg);
-Coagulare (dar nu am primit rez. o data cu restul..deci nu le-am mai luat )
-Na, K, Ca, CL
-VSH.
Apoi cam pe la 13 sapt. (de capul meu!)
-ecografie...
LA 16 sapt si 3 zile: alta eco;
La 18 sapt. si cateva zile: TRIPLU TEST
la 20 de sapt. si 5 zile: eco la Dr. Pop
Si pana acum NIMIK ALTCEVA!!!
PS: Daca nu erau eco de la 13 sapt si cea de la 16 sapt cu vestile proaste nu faceam nici eco asa des
Acum, zi-mi ti se pare ca am facut multe analize???
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
pauly spune:
alyna24 super burticul tau.
am vazut si pozele de la nunta , sunteti foarte frumosi.
eu ma plictisesc pe acasa singurica, sotul e cu treaba ...si am chemat-o pe mami la mine, mai stam la o barfa , mai acem ceva curatenie.
aaa si vroiam sa va anunt ca intepaturile au incetat imediat ce am luat no-spa.sotul meu zice ca ii de la cum creste uterul...probabil ca de la aia o fi , ca ultima data la control colul era ok, iar contractii nu am.acuma ma simt chiar in forma dar mai bine stau cumintica.
pupici,
23+Riana Alessya