***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (28)
Raspunsuri - Pagina 13
andradap spune:
Alina, super burtik ta!!! E ca a mea!!! MICUTZA adik... deci nu mai ma ingrijorez ca as fi singura!!!
Am vazut si pozele de la nunta si sunt superbe!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
andradap spune:
Mica, sa-ti fie de bine si ... ODIHNA PLACUTA!!!
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
dideip spune:
Alina ce masa copioasa ai avut aseara, yammy[yam]
Si ai o burtica frumoasa.la mai mare
Paula28+
poze
poze bebe
Alyna24 spune:
Pauly, mersik pt complimente!
Andradap, ok!Ce de analize , mama!Ai facut ceva!
Referitor la burtik mie mi se pare cam maricica, cel putin aseara chiar mi s-a parut cam mare!Eu care eram obisnuita cu mijlocel de 60 cm, acum am 93 cmdeja!Dar lumea imi spune ca e mica pt 7 luni!In fine.....asa sa fie!
Dideip, multam mult(dar sper sa nu-mi creasca [prea mare ca deja ma misc cam greut)!Iar masa de aseara a fost ok!Cel putin vinetele alea.... si acum dupa ele!
27+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
Pai... dideip si alyna24...daca le excludem pe cele facute in timpul facultatii... sunt chiar asa de multe???
Eu, una nu cred ca fac parte din categoria celor cu multe analize sau fac? Ca daca ZICETI ca fac parte din categoria cu multe analize...inseamna ca maine nu ma mai duc la analize ... ca si-asa am prea multe!!! Ce ziceti??? Ma scapati sau nu de analize???
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
andradap spune:
PS: Ce profitoare sunt, nu?? ?Cum ziceti ceva...cum sar pe voi...doar doar gasesc o scuza sa nu merg la analize
Camera BEBE Antonio
BEBE
Andrada 27+ cu Antonio
eimotto spune:
Andrada - maine dimineata pe burtica goala direct la analize vreau sa te vaz. Pai ce, ti-o fi frica de un ac?
Alina - eu la 28 saptamani aveam burtica tot de 93. Mie mi-a masurat-o intinsa pe spate, ca in picioare parca e mai mare.
Am vb astazi si cu medicul de familei si se pare ca nu e dintre cei care da prenatalul numai dupa 32 de saptamani. Deci de pe 1 intru in prenatal...
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 28+
dianalaura spune:
Fa analizele andrada!
Ce, vrei sa scapi asa usor? Si eu am fost intepata azi dimineata...luni cand am fost la medicul de familie mi-a dat sa fac analizele din nou, cele din trimestrul I, ca cica trebuie repetate la inceput de trimestru III. Ea mi-a dat trimiterea de pe acum, cu gandul sa ma programez la laborator in momentul in care vor avea cei de la laborator fonduri pentru analize gratuite. M-am dus alaltaieri sa ma programez, si cica au fonduri acum, asa ca azi dimineata m-am dus si mi-am facut analizele. Dar astea obisnuite, vsh, glicemie...si examen de urina
Nu mai stiu exact ce analize, eventual dupa 3, cand tre sa ma duc sa scot analizele va spun mai exact
dia 26+ Stefan
bebe
poze