Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

salut la burticute
in legatura cu ziua de maaine eu m-am gandit sa-i fac un tort. cu toate ca nu e mare amator de dulciuri , dar parca mie mie pofta. asa ca inpart si " capra si varza".

carmen76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare ,

venim si noi de la control, deocamdata toate par bine, inimioara ii bate ok (uf, as asculta-o toata ziua)... Ecografie mai fac pe 10 martie, ar trebui pana atunci sa fie si intors. Abia astept sa-l vad...

Aaa, mi-am dat seama ca mi-ati uitat caruciorul in lista... deci pls completati: Dr. Lorena Iaut - Giulesti,
Multumesc

BTW, cine mai naste la sfarsitul lui aprilie la Giulesti?

Mirandolina: de mult n-am mai ras asa de bine, ca acum cand ti-am citit post-ul

Eu i-am luat un set elegant pix+stilou (ii plac chestiile mai stilate, doar cu mine a dat-o putin in bara la capitolul asta, dar ma straduiesc sa recuperez ) si de capacul de la stilou am agatat o inimioara de plus, micuta cat sa incapa in cutie...

Sa aveti o seara excelenta,

Diana 29+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Roxanici credeam ca ai postat pe forum.....sper ca esti ok....asteptam un semnal

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Eu de Valentine's tot un tort o sa ii fac.AM o reteta super simpla de Tiramisu...asa ca...urati-mi spor la treaba.

Pupici,
Mada37+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Ce preocupate sunteti mai fetelor de surprize!!!!!!!!!!
Eu nu ma agit.Si asa suntem cam..crizati cu banii...pana bine bubulina.Dar nu-i nimic ...sanatosi sa fim!!!
PAi cadoul de maine este echografia lui fii-sa!!cA mergem la echo!!!!

Cred ca e un cadou super, nuuu?!!!

adina 33ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Selene, am nascut la Odobescu si acum tot acolo va fi (ca am pastrat ginecologul). Intr-adevar, la Odobescu era o singura anestezista (o persoana super de treaba, era si sefa de la ATI - terapie intensiva), m-a ajutat mult si din punct de vedere psihic. Dar ginecologul imi spunea in 2005 ca mai vin si de la judetean (ceva rezidenti). Anestezista de care-ti spun, mi s-a spus ca vine si chemata de-acasa, dar bineinteles cu tarif. Eu am avut norocul sa ma puna ginecologul la curent cu toate detaliile astea financiare, si tot el s-a ocupat personal de aranjamente. M-am bucurat mult ca am lamurit toate aspectele de dinainte si astfel a fost toata lumea linistita. Iar acum am si bonusuri la consultatii .
Nu-i nici o pb sa ma-ntrebi de cezariana, am ajuns la ea pentru ca nu ma dilatam. Desi unii erau sceptici ca la conformatia mea voi putea naste normal, ginecologul era optimist, dar uite ca nu m-am dilatat, adica procesul a durat exterm de mult timp, contractii la 5 minute la dilatatie 0, uter destul de rigid, Mihai nu crescuse deloc in ultimele 5 saptamani de sarcina si deci un tavaliu asa de lung (aproape 20 ore) era ingrijorator deja, asa ca la 2 ore dupa peridurala, vazand ca nici cu oxitocina nu merge mai repede, s-au decis la cezariana si dupa un ceas tineam funduletul piticului in palma.
Feelingul meu este ca factorul psihologic a contat foarte mult la mine si frica a stricat tot procesul. Mi-as fi dorit sa fi fost mai bine pregatita. Mai ales ca se uita toate aceste neajunsuri extrem de repede.

Dana 32+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Mada imi dai si mie reteta de tort....cred ca i-as face o mare surpriza...multumesc frumos

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

Vaaaiii, fetelor ce multe se pot intampla intr-un timp atat de scurt.Am lipsit si eu 3zile si uite ce minuni s-au intamplat.Chiar daca vin mai tarziu sper sa fie primite urarile mele:felicitari ancris si Monica b, sa va traiasca bebeii si voi pe langa ei, refacere grabnica si tot binele din lume.Va asteptam cu detalii.
cria bv si Madalina ma alatur si eu voua la trasul cortinei,sa vedem cine va fi ultima care ca inchide acest capitol.
Sunt asa de emotionata ca deja au aparut primi bb ca am inceput sa-mi pregatesc bagajul, parca nu mai am rabdare.

Curaj Vaninastere usoara daca nu ai nascut deja si multa sanatate.
Va pup fetelor si curaj la toate, caci oricum numaratoarea inversa a inceput.

29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Astept si eu cu nerabdare reteta de Tiramisu, e prajitura lui preferata si deja am dat-o de 2 ori in bara cu ea

Diana 29+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Raisa,cu cea mai mare placere iti dau reteta.AM facut de cateva ori tort Tiramisu si e chiar bun.
Deci: pentru crema iti trebuie 7 linguri zahar,500 gr.smantana,2 pliculete de frisca Dr.Oetker,4 oua,si daca vrei(nu e obligatoriu,dar parca iese mai bun)o cutie cu branza Mascarpone.E o cutiuta mica de 250 gr.
Freci galbenusurile cu zaharul si cand s-a omogenizat pui smantana.
Faci albusurile spuma,pui un varf de sare.Pui pliculetele de frisca in spuma si amesteci.
Iei ambele compozitii,pui si branza mascarpone si amesteci si le bagi in congelator cateva minute.
Eu fac cu blat de tort,din ala feliat in 3 pe care il insiropez.Siropul il fac dintr-o cana cu apa si o lingura de zahar puse pe foc si cand s-a racit pun esenta de rom.
Si pun crema pe fiecare strat de blat si gata...bag la frigider.Deasupra poti rade ciocolata sau poti pune cacao.

Scuze pentru offtopic dar m-am gandit ca mai sunt burtici doritoare de o reteta simpla de Tiramisu.

Pupici,
Mada37+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput