Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Fetelor eu de ziua indragostitilor m-am gandit sa-i iau un parfum pt mine.

Cria29+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna burticutze

Noi dupa durerea de gat de ieri azi suntem ceva mai bine gratie ceaiului cu multa miere si lamaie si o fiola de oscilococcinum, imi era frica......acum sunt mai bine nu ma mai doare deloc decat simt asa o mica jena.....dar nici azi nu am facut nimic decat in plapumica

Pupici pe burtici ...pentru maine eu i-am facut o rama la o poza de-a lui speciala de cand era mic...sper sa-i placa...

Cria sa stii ca ideea ta este geniala..dar acum suntem intr-o mica criza de bani deci ma rezum la ce am zis mai devreme.....Cria parca si tu stii sa pui fete noi in listuta ...mi se pare ca sunt doua gravidute care nu au fost trecute Florin_a si nu mai stiu cealalta imi pare rau......poate ne invatati si pe noi cum se face si cum se creeaza un nou capitol

Hai ca m*-am intins ....Katink mai ai vesti.... cum se simte Monica?....banuiesc ca i-au adus puiutii ....

Diana 31+

Mergi la inceput

Roxanici ce faci iar ai treaba la serviciu?

Diana 31+

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici ....nu este nimeni ...toate faceti nani

Aliona ce mai faci nu vrei sa mai vii pe la n oi deloc...

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

quote:
Originally posted by RaisaFudulu

Bine ai venit printre noi Florin_a binenteles ca te primim, ca sa fii trecuta in listuta trebuie sa ne dai mai multe date UM(ultima menstruatie), Dpn(data probabila a nasterii pe care ai dat-o)si daca vrei Dn(data nasterii)

Un sfat: sa nu mai scrii tot mesajul cu majuscule, este o regula a forumului

Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si mancacios

Diana 31+

Sarumana pt. pont pont...nu stiam chestia cu majuscule
UM-18 iulie 2006
DPN-24 aprilie 2007
DN-11 iulie 1980

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

vin si eu la cafeluta daca a mai ramas!
de dormit,am dormit ca de obicei,fara treziri decat o singura data pe la 6 cand merg la toaleta.ieri bebe a miscat mai mult ca oricand.am spalat lucrurile lui bebe si sper sa apuc azi sa le calc.si noi avem azi programare la tanti doctora.

va pupic!

Carmen 32+cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Stau la calculator de cand am venit de la scoala... abia daca am mancat ceva si asta tot in fata calculatorului pentru ca mai am ceva de lucru pentru la serviciu.
Bebelul se impinge in stomacul meu si acum cand ma uit la burta vad ca e toata dusa in partea dreapta! Ce funny!
Aseara am simtit intepaturi... nu stiu in ce (col, vezica) dar erau tare urate, ma indoiau.
Referitor la ziua de maine... eu i-am luat deja sotului un pulover frumos. Astept sa vad ce imi ia el. Si bineinteles ca o sa vreau ceva si de Dragobete!
Va pupic! Ma intorc la munca!

Rebiana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Karra, ma regasesc perfect in ce ai spus. Mi-e frica mai mare tocmai pentru ca nu stiu la ce sa ma astept. Eu am avut probleme cu durerile puternice la ciclu - cele de la nastere am inteles ca sunt mult mai mari si de aceea sunt cam speriata. Dr. a zis ca ea nu are nimic impotriva daca vreau peridurala, dar ca nu imi recomanda. Cred ca stie ea ce stie daca spune lucrul asta, probabil a vazut mai multe cazuri nasoale.

Danuta, multumim pentru informatii. Chiar e bine sa vorbesti cu cineva care a trecut prin aceasta experienta. Am vazut ca esti din Timisoara, asa ca stii spitalele . Eu voi naste la Odobescu, si Karra, din cate am inteles, la Bega. Stiu ca la Odobescu e o singura anestezista; la Bega am auzit ca vin anestezisti de la Judetean. Nu stiu ce experienta au si cat de bine se descurca ...
Sunt sigura ca oricum sunt cazuri in care se poate ajunge la forceps, tocmai de aceea mi-a atat de greu sa ma hotarasc ce sa fac.
Pot sa te intreb - daca nu e vreo problema - la tine de ce s-a ajuns totusi la cezariana?
Oricum, incerc sa imi pastrez optimismul si sper ca va fi totul ok pana la capat. Si ca daca nasc fara epidurala nu va fi un travaliu foarte lung... Speranta moare ultima ....

Elena, eu nu am patit ce zici tu cu vomitatul, dar din descrierea ta pare destul de serios. Nu poti nici macar sa suni doctorul sa il intrebi ce poate fi?

Gata, ca iar am scris un roman.

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna burticute,
sunt si eu o mamica de aprili...sau mai si as vrea sa intru si eu in clubul vostru...acum am 28 de sapt dar doamna doc mi-a zis ca bebe arata mai mare...:)la inceput ne-a zis DPN 6 mai ,iar acum vreo 3 sapt ne-a zis 25 apr,pt k bebe e mai mare...
felicitari celor care au nascut...sa fiti sanatoase si sa aveti bebei santosi, frumosi si cuminti!!!
www.photos.yahoo.com/quita18br

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Chiar... cadoul pt Valentine's Day... Anul trecut l-am scos la patinoar anul asta ma duce el la controlul saptaminal Daca ii iau cadou, i-l iau din banii lui deh, acu sunt la buget de austeritate, nu mai pup salariu de bashtan pina la anu'

In afara de asta, la ce-mi sta mie capul? http://www.antena3.ro/B%92Estival-2007%94-Reamonn-vin-in-Romania_shbz_27905_ext.html Pai da sigur, cum sa nu vreau sa ma duc la concert la Reamonn? Si calculez cam cite luni o sa aiba pustoaica la momentul concertului sa stiu daca o luam cu noi sau o lasam acasa cu bunica? Sunt cu capuuuu. Si cireasha de pe tort: noaptea trecuta am visat ca am dat nastere unei... pisici!!!!!!

Mirandolina 37+

Mergi la inceput