Mamici de martie-aprilie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello ,

eu tocmai constat ca parca vad din ce in ce mai multe cu semnatura cu 36, 36+, 37... Parca incep sa am emotii pentru voi

Pun si niste majorete la treaba, asa, ca sa nu se plictiseasca

Noi suntem bine, am fost ieri si la gimnastica in apa (am intrerupt 2 sapt pana am avut diverse probleme), si ma simt chiar bine. Am si dormit neintoarsa, fara nici o escala la baie...

Doar mi se pare ca s-a cam lenevit in ultima vreme... nu mai misca atata cat inainte... macar ma bucur ca nu are tendinta sa suteze prin cine stie ce locuri de care sa ma plang dupa

Va las, o sa revenim dupa vizita la .
Sa aveti o zi superba, va

Diana 29+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Bunatelor intram si noi la raport,am avut o noapte cat de cat bunicica nu m-au mai chinuit asa de rau durerile de picioare si de spate dar in scchimb azi de dimineata am zis ca o sa nasc m-au luat niste dureri si niste junghiuri in partea de jos a burtii de am zzis gata nu mai sta bb in burtica dar din fericire dupa vreo 2 ore de chin au trecut cu no-spa.Acum mai nou mi sa mai intamplat o ciudatenie,am mancat toata ziua alimente fara prea multa culoare,la cina am papat piure cu ciortanele la cuptor si dupaia am fost nevoita sa vomit dupa cateva ore de la cina pentru ca nu ma simteam bine.Dupa ce am tot a inceput sa iasa ceva ciudat din stomacul meu de culoarea sangelui cuagulat cu gust de sange si ma ardea foarte rau pe gat cand iesea,a mai patit cineva asa ca m-a pus pe ganduri si eu ajund la medic abia saptamana viitoare pe 19.
Bun venit noilor mamici sa aveti bebei sanatosi si sarcina usoara!!
Dau fuguta la bucatarie sa incalzesc mancarica acusica imi ajunge sotul acasa,va puppe toate si va doresc numai bine!!!
31+

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Pentru [b][crina_mio/b] si pe cine mai intereseaza, am gasit la plafar un ceai diuretic special pentru gravide de la Fares. Nu contine matase de porumb. Eu o sa-l beau toata saptamana asta, poate mai scap de edemele astea, desi o prietena imi spune ca ea a fost umflata constant cam 3 saptamani inainte de a naste.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupici burtici

vaniiiiida un semn sa stim ce e cu tine, sau poate deja ti comoara in brate

Alexa34+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Salutare fetelor!Ahh iar am dormit ca o vaca si dupa ce am mancat am pus mana pe telefon si am inceput sa caut restaurant,poate ma considerati nebuna insa adevarul e ca nu prea mai sunt locuri disponibile si nu imi convine sa fac duminica botezul si mirul sa-l iau lunea.
In rest ma simt bine,atat cat se poate la varsta asta,m-am cam umflat dar nu prea tare,am vazut ca se poate si mai rau,ma dor oasele si amortesc mereu in timpul somnului.M-am trezit la 6 m-am zgait pe pereti pana la opt si apoi am tras la aghioase pana la 11.
Ieri i-am mai cumparat lui bebe Edy 2 costumase si o paturica cu fluturasi.
Va las ca mai am de cautat restaurante .
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 34+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Tzuna, nici o pb, mi se pare foarte normala retinerea ta. Tocmai de aceea v-am povestit din experineta mea cu batista bebelusului. Eu va urez la toate sa nu aveti nevoie de ea, dar daca va fi cazul, sa stiti totusi ca este un ajutor de nadejde.

Selena, Karra, referitor la peridurala: data trecuta eu am stabilit cu dr ca vreau sa nasc normal dar cu peridurala. Am vorbit si cu doi anestezisti care fac peridurale, asa ca din toate discutiile am inteles ca nu e nevoie de forceps daca lasa sa slabeasca efectul periduralei inainte de momentul explulziei. Peridurala ti se da cand ajungi abia pe la 5 cm dilatatie, si din timp in timp iti mai adauga anestezic, iar la momentul Z, nu-ti mai adauga anestezic, vei simti durerile mai intens si nu vor fi pb sa nu poti impinge. O prietena de-a mea a nascut fara anestezie si tot a ajuns la forceps.
Nu stiu la ce spital nasteti voi, mie dr imi spusese in 2005 ca nu toti anestezistii stiu sa faca peridurale si in caz ca te hotarasti pe loc ca vrei, pot fi ceva pb legate de disponibilitatea anestezistului priceput sau a trusei. Tocmai de aceea am vrut sa stabilim din timp, si sa stiu inclusiv cat ma costa. Peridurala se da intre doua contractii, esti tinuta de asistente tocmai ca sa se evite vreo miscare. Eu aveam contractii la 2 minute atunci (si fiecare dura 1 minut). Desi timpul a fost foarte scurt, dr a avut o mana foarte buna, n-am simtit absolut nimic si s-a descurcat intr-un singur minutel. Dupa 10 minute puteam citi ziarul fata de travaliul de dinainte (dar eu am avut totusi ghinionul unui travaliu foarte greu). Pacat ca s-a terminat totul cu o cezariana. Dar e bine ca am trecut cu totii bine prin experienta asta - copil, mamica si tatic, restul chiar nu mai conteaza.

Dana 32+ si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

BUNA FETELOR!!!

Voi ce a-ti cumparat sau cumparati pt.sotiori de ziua indragostitilor? Poate veniti cu idei ca eu nu stiu ce sa-i iau.

In rest toate bune cu durerile de rigoare ale oaselor dar nu mai conteaza astept sa treaca timpul sa-mi tin puiutul in brate.

laura31+arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ce liniste azi aici.....

Alexa34+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna fetelor!

Raportez si eu o noapte relativ buna, cu somn de la 1.30 la 10 dimineata si doar o trezire pe la 6.00 la toaleta. In rest dureri unde stiti si voi, intariri de burtica arsuri mai putin, dar cand apar sug o jumatate de maalox sau beau niste lapte si am impresia ca mai trec.

Intreba cineva de vomitat cu ceva ce parea sange si ardea groaznic pe gat. Mi s-a intamplat si mie intr-o zi, dar nu am fost prea sigura ca era sange pt ca am vomat in WC. Cand am vomat in chiuveta, nu mai ramasesera decat firisoare de ceva ce parea sange. Asa ca , dupa sperietura de rigoare, am intrebat-o pe matusa mea, care mi-e doctor de familie, daca e posibil sa vomit sange. Mi-a spus ca e posibil daca am facut o gastrita sau un ulcer. Si nu ar fi exclus avand in vedere lunile de vomitat non stop de la inceputul sarcinii, non-spa-ul si utrogestanul luate pe cale bucala. Mi-a spus sa-mi fac o analiza a unei bacterii numite Helicobacter pilori, dar ca oricum nu ma pot trata decat dupa nastere, eventual alaptare.

Cat despre Ziua indragostitilor, eu una nu sunt de acord cu ziua asta imprumutata, atata timp cat avem si noi pe 24 februarie Dragobetele noastre autohtone. Daca va intereseaza
cititi mai multe despre aceasta zi pe www.dragobete.ro
La cadou, ma gandeam sa-i iau un pulover si ceva haios, gen inimioara ceva, dar ma mai gandesc.

Ela in 34+ cu Thea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Mai aveti ceva cafea ramasa de dimineata???
Eu dupa o noapte nedormita (de fapt am dormit 2 ore), cu numeroase drumuri la toaleta, am avut si la serv. o zi plina, asa ca acum sunt super adormita. Abia astept sa ajung acasa si sa dorm.
Maine merg la Bucuresti la medic, abia astept sa vad ce ne mai spune despre ingerasul nostru.
Sper sa fie totul bine. In ultima vreme s-au cam indesit durerile de burtica. Nu-mi dau seama cum este durerea de col, dar pe mine ma tot doare in partea stanga jos, in special cand ma ridic din pat, ma rasucesc de pe o parte pe alta si mai rar cand sunt in picioare. O fi mai crescut si bebelusa mea si cine stie pe ce apasa pe acolo. Incerc sa nu intru in panica si sa iau toate aceste dureri ca fiind normale.
Dar cum ma descurc cu insomniile. Am incercat cu lapte cald si miere si am dormit o ora dupa care m-am uitat pe pereti pana dimineata, cand am reusit sa mai dorm o ora. sper sa nu o tin asa pana la sfarsit.

Crina30+

Mergi la inceput