Mamici de martie-aprilie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
aiia spune:
Buna dimineata, am venit si eu la raport dupa o noapte nedormita din cauza contractiilor care s-au intetit si mai ales din cauza mersului la baie.
Noi ii tot facem galerie lui Vani dar ea nu mai da nici un semn o fi plecat la spital sa nasca?
Va revin ca acum imi cad ochii in gura de somn.
36+
vcarmen spune:
buna dinineata si
Anacris- sa iti traiasca bebeul sa creasca mare si sanatos, sa aiba noroc in viata si sa aveti numai bucurii alaturi de el. refacere usoara
Monica - multa sanatate bebelusilor sa creasca mari si voinici, sa aibe noroc in viata.refacere usoara
cind atia citit ca atit nascut mi-au dat lacrimile far sa vreau si ma gindeam cum o sa fie la mine.
eu inca nu ma considre pregatita psihic sa nasc , nu stiu cind seva intipla asta dar acum nu simpt decit o mare frica. uneori am inpresia ca mai am mult pin nasc si nu am de ce sa imi fac griji . desi voi naste probabil in saptamina 12-18 martie,dar mie mi se pare ca mai e mult si nu tebuie sa imi fac grji.
Vani pt tine un gind bun si nastere usoara
si acum sa vin cu raportul
eu imi fac autocritica ca nu am ami intrat de mult dar am fost in sesiune si mi-a pertecut timpul cu cartea in brate si cu gindul la bebe. deci nu am invatat prea mult noroc ca sunt ultimul an si mi-sa parut mai usor. acum am sapat cu brio de toate si sunt f fericita.
weekend-ul asta am fost la mama si m-a rasfatat cum nimeni nu stie sa o faca, cu papa bun, si cu multe povesti de cind eram eu mica.
despre sarcina ce sa va spun bebe-Andrei se misca f mult si f puteric. in general nu ma loveste decit in osul din patrea dreapta de la bazin , acel os de sub burtica care la mine nu se mai vede de mult. sa nu vorbesc intr-un ceas rau ,dar nu ma loveste in ficat sau in vezica. la baie merg f des doar ziua ,dar noaptea nu ma trezesc niciodata . si mie mi se pare ciudat ,dar nu ma pling.
ma pling in schimb de greutate si de picioare unflate atunci cind maerg mult pe jos. eu acum sunt in concediu dar pt ca sunt o fire f dinamica nu pot sa stau locului . asa ca imi gasesc ceva de facut, iar seara am picioarele umflate ca 2 cozonacei .
Carmen saptamina35 si bebe Andrei-Bogdan
carmen76
kmi78 spune:
Am avut o noapte asa lunga.... parca nu mai am stare; ma iau niste ganduri si emotii contradictori , ba teama ba nerabdare , curiozitate nici eu nu mai stiu... NU PUTEM SA NE TREZIM DIRECT CU BB IN BRATE?
Oare cum se mai simte Monica si-o fi luat puiutii in brate?
eu bagajul tot nu l-am facut le am toate doar sa le pun in geanta dar parca asa nu ma atrage; azi merg si la doctorel sa ma vada si pe mine , cred ca nici nu ma mai tine minte si eu imediat intru in 38sapt
gata , pa
ioanaradu spune:
buna dimineata ,
vad ca aveti activitate nu gluma. noi suntem bine, zilele astea mergem iar la dr sa vedem cat a mai crescut bb si ce mai face. eu ma misc mai greu, mi se umfla picioarele si noaptea merg la baie cam la 1 ora si jum. . cu rabdarea stau din ce in ce mai prost si tot am impresia ca nu sunt inca pregatita, ca n-o sa am timp sa aranjez tot pana la venirea lui bb. dupa cum ar zice sotul "paranoia infloreste pe zi ce trece!" mare lucru n-as mai avea de facut: trebuie dus covorul la spalat, inca n-am luat salteaua pt patut si dulapiorul pt hainutele lui bb ... biberoane, suzete, ceai de colici ... si cam atat. insa tot am impresia ca nu le mai termin.
va pup pe burtici!
36+ saptamani matei stefan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanaaradu/my_photos
karra80 spune:
Neata la toata lumea...venim si noi la raport...o noapte ca de obicei cu dureri la intoarcerea de pe o parte pe alta....mers la baie de vreo 3 ori cateva contractii dar nu dureroase....si o durere in partea stanga sub san exact ca o febra musculara...cred ca acolo isi intinde pitica mea piciorusele in diafragma sau e inghesuita splina sau stomacul...habar n-am ca nu ma pricep la anatomie doar ca ma doare de vreo 3 sapt si nu pot sta nici macar 5 min in fata calculatorului...ca treb sa ma intind.....ce e rau e cand ma ridic in picioare am impresia ca iese bebe....asa de tare simt cum ma apasa.....
Si eu incepusem sa ma gandesc la epidurala....dar si al meu doctor e contra....si mie imi e fricade intepatura....plus aveam si alte motive....daca nu pot sa imping si se blocheaza bebelusa si nu o pot scoate...daca ma misc in timp ce-mi face injectia...daca.... mmulte alte intrebari.....dar asa m-a luat o frica de dureri...poate si pt ca nu stim la ce sa ne asteptam...si oricum corpul fiecareia e dif si reactioneaza diferit asa ca unele vom scapa mai usor altele ne vom chinui mai mult.....
Asta e dar treb sa ne gandim la momentul de dupa...cand ne vom tine comorile in brate.......ce bine va fi...eu am fost sambata la verisioara mea la spital a nascut vineri seara cu cezariana...si cand i-am vaz m-am topit toata..si al meu sotz era innebunit...chiar zicea ca ce bine ar fi sa fie paturi libere in salon cand nasc eu ca ar vrea sa stea si el acolo cu noi 2...(eu una sper sa gaim libera o rezerva cu 2 paturi ca acolo iti lasa si bebelusii cu tine....acuma s-au modernizat cateva rezerve...depinde cum va fin de liber cand ne internam noi)......o tinea tot timpul in brate...ba chiar se ducea si la celelelte mamici in salon sa la vada bebelusii....si mi-a pov si ea ca avea dureri normale in prima zi dupa cezariana dar de cate ori ii aducaeu fetiza nu mai simtea nimk...ar fi vrut sa o tina in brate cat mai mult...asa ca sunt sigura ca la fel vom face si noi.....
Eu am momente cand MORRRRRRRRRRR de frica din cauza durerii cum va fii cat de tare etc.....dar am si mom cand ma gandesxc mai bine sa treaca si sa-mi pot tine sufletica in brate....
Noi bagajelul l-am cam terminat e totul in geanta...si pt mine si pt bebe...mai am pus o sapuniera, cana,...si periutza de dinti...restul daca am uitat ceva o sa-mi mai aduca sotzul...
Cam atat ca iar m-am intans cat o zi de post...ma duc sa mai stau putin intinsa ca iar ma apuca durerea sub sanul stang......
Karra 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
cria_bv spune:
Karra si pe mine ma doare exact in stanga sus si mai ales cand stau pe scaun nu mai stiu in ce pozitie sa stau, cand ma intind imi trece.
Ieri m-am cantarit am luat si eu 12 kg si am circumferinta de 107 cm cat un butoi.
Cria29+ cu Vlad
dianiana spune:
Buna dimineata fetelor,
am fost si eu la cursul de prenatale; m-am mai linistit; moasa care tine cursul spune ca si ea a nascut normal si nu e asa de greu/rau.
Tzuna, ei venit singura? unde ai stat? ai pus intrebari? cum sa te identific;
joi merg iar;
va pupam
dianiana 28+
http://community.webshots.com/user/dianiana
carmenefr spune:
Buna, burticute!! Felicitari noilor mamicute pt bebelusii lor!! sa le dea Dzeu multa sanatate , fericire si rabdare(mamicilor).
De cum am vazut ca s-a dat startul la bebelusi, m-a luat panica.Asa ca azi spal hainutele bebelinei, prosoapele, scutecelelele, si maine fac bagaju'.Cum ziceau niste burtici p-aici, sper sa nu fac bagaju' si sa mi se rupa membranele...ca n-am terminat cu aranjatul in casa, cu cumparatul mobilei pt camera fetei...
Vom merge sapt asta la control, sa vedem cum stam, cat a mai crescut fata, si poate ne face si progr pt cezariana.
Despre noi, ce sa va spun, suntem bine, vizitam baia noaptea de cateva ori, ma doare bazinul(adica localizat la ,,dansa,,)mi-e greu cand ma intorc de pe o parte pe alta, am mainile umflate(mai ales stanga), cateodata si picioarele,dar mai e putin pana la Marea Intalnire, asa ca mai rabdam un pic...
Acum va las, va pup, si va doresc sanatate si cat mai putine neplaceri cu sarcina pe ultima suta de metri,iar fetelor care asteapta bebelusii zilele astea, le tin pumnii sa scape cat mai repede si fara probleme!!!
35+ Theodora(ne gandim la al 2-lea prenume)
carmen
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu pe-aici ,va tot citesc , sunt un pic chiauna, ca azinoapte, m-am uitat ceva tp pe pereti.Dar cum sunt deja in concediu, dc mi-o veni somn, ma culc si gata.
CRINA_MIO, n-ai de ce sa-ti faci pbl pt leucocite numeroase sau epitelii plate frecvente.Leucocitele dc sunt numeroase sunt normale in tp sarcinii(eu am avut la 1 analize, apoi, erau rare), iar despre epitelii, ce sa zic medicul a zis ca e k.
NOi mergem maine la control.Abia astept sa vad cat a mai crescut bb.O sa intreb si eu cu aproximatie macar data cezarianei, avand in vedere ca e si cu o sapt in avans.O sa intru maine sa va pov
Bine sigur o sa-mi zica iar de kg, am mai pus 2 i ultimele 3 sapt.Dar ce sa fac, nu bag in mine ca sparta, doar ca sunt sedentara si mananc mai mult decat inainte.Asta este!!!
V-am pupat!!!!Si sa facem galerie pt cele care urmeaza!!!!
adina 33ALEXIA
elyanne spune:
Neata... cat inca mai e...
Intai sa ma laud cu inca o sapt. implinita
Azi merg si eu la doctor, mai pe seara... la 6. Abia astept
Nu prea am fost cuminte in ultimele 2 sapt. si sunt f. curioasa ce imi spune despre col. Aseara am avut si o tura de contractii, dar au trecut pana la urma cu pastile... Sper sa nu ma apuce si azi...
Despre epidurala... eu nu sunt f. incantata de intepat cu ditamai acul in coloana... brrrr... Vreau sa intreb si dr. cat de tarziu pot sa cer epidurala... ca n-as vrea sa fac de la bun inceput.
Data trecuta n-am apucat sa mai fac pt. ca am nascut f. repede si pana isi facea efectul anestezia, nasteam. Si nu-mi pare rau, pt. ca nu au fost atat de insuportabile durerile... ma asteptam la muuult mai rau.
As vrea sa nasc si de data asta fara anestezie.
Dr. meu nu e impotriva epiduralei, dar data trecuta mi-a spus dupa ce am nascut, ca a fost mai bine ca nu a fost cazul sa fac anestezia. Ce sa-nteleg? nu e nici impotriva, dar nici pentru, daca nu e absolut necesar
S-a mai nascut o stea