Mamici de martie-aprilie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
elpower spune:
Fetelor, care dintre voi a pus pe peretele din camera lui bebe figurinele cu Alba ca Zapada si piticii, canu mai gasesc pozele in albumul comun si as vrea sa le mai vad odata. Mi-am luat si eu si as vrea sa vad cum sunt si alea de acolo.
Va roooggg!
Ela in 34+ cu Thea Ioana
RaisaFudulu spune:
Mada multumim frumos si sigur o sa mai fie fete care o vor gasi folositoare....esti o draguta...pupici....
Va spun maine daca mi-a iesit...recunosc ca nu am facut niciodata dulciuri ....deci ar fi pentru prima oara
V-am pupat si nu cred ca mai intru pe seara asta...ma uit la un film si dupa aia nani.....noapte buna
Diana 31+ RAISA-MARIA
kmi78 spune:
MADA si eu mi-a notat reteta si chiar eram in cautare de una care sa-mi iasa din prima; ce nu am inteles este daca frisca e praf aceea care se bate cu lapte??sau?
am fost si eu la control , nici macar acum nu m-a controlat si pe cal doar ecografic si intrand in sapt 38 a zis ca plamanii sunt dezvoltati si ca ne putem astepta in orice moment de acum .... azi dupa control toata ziua mi-a fost grea burta; si inca ceva e liber la din sapt asta pt ca sperma contine prostaglandina , sper sa nu gresesc, care grabeste sa zic asa , nasterea, pt a nu se depasi termenul si sa fie nevoie de inducere; asta tot la control mi s-a spus
pa
Rebiana27 spune:
Ela este vorba de Loradin. Dar parca nu avea pozele expuse in album (nu stia cum se procedeaza parca) ci le facuse link-uri si le atasase mesajului. Le-am cautat si eu in week-end ca sa ma uit la patut pt ca si eu am luat la fel si nu e montat. Nu mai stiu in ce capitol era (parca 19). Bafta la cautat!
Rebiana 32+
tzuna spune:
Buna fetelor! Maine intru in saptamana 37. Nu pot sa cred ce repede a trecut timpul. Abia astept sa-mi cunosc bebelina si sa se termine totul cu bine.
Legat de Ziua indragostitilor si noi sarbatoream de Dragobete dar ma intreb daca anul asta nu-i mai bine sa sarbatorim maine ca cine stie ce-o face pe 24 februarie...
In rest sunt binisor. Am fost la serviciu si am fost f multumita. Mai greu cu drumul sper casa de la Lujerului in Titan ca am stat mai mult in picioare. Oricum joi e ultima zi cand ma mai duc la copilasii mei. Imi vor lipsi asa mult.... plus ca voi innebuni acasa. Dar poate nasc la sf lunii.
SELENE- dupa cum iti spuneam nici dr mea nu incurajeaza peridurala in schimb moasa de la curs era chiar pro epidurala (poate ca sa nu mai auda ele mamicile tipand) desi a spus ca se ajunge la forceps de multe ori. Tot ea zicea ca personalul medical te ajuta, tu te concentrezi mai mult si impingi atunic cand trebuie. Nu stiu ce sa zic... Eu una nu voi face. Imi e tare, tare frica de forceps. In schimb zicea ceva si de o injectie (mialgin) parca. Cica ar fi si asta eficienta. Iar soacra mea (asistenta si ea la maternitate) imi zicea ca ar fi mai sigura daca se face la dilatatie 4-5 ca nu iese bebe "botit". asa ca as inclina mai mult spre varianta B daca nu mai pot.
KMI78- fa-ti draguta bagajul ca cine stie cand te apuca daca mai treci si la actiune cu sotul.......
DIANIANA- am venit singura la curs. Am stat in partea drepata a salii. Eram imbracata cu pantaloni negri si o bluza roz inchis. Mi-a zis moasa la un moment dat ca nu voi reusi sa ajung decat pana la cursul 3. Am intrebat de rezerve, programul de vizita.... Si vin si joi, probabil tot singurica.
Cam asta e tot fetelor. Va urez noapte buna de acum. Aveti grija de voi.
36s
mada_rozz spune:
Kmi,e frisca din aia la plic,pudra si se amesteca direct cu albusurile facute spuma.Si smantana sa fie grasa,sa nu fie din aia light,cum a luat al meu si nu mi-a iesit.Sunt suparata tare ca mi s-a stricat mixerul fix acum cand faceam tortul si vroiam sa ii fac o surpriza sotului cand ajunge acasa.Trebuie sa astepte pana maine cand cumpar alt mixer...sau poate imi face el unul cadou de Valentine's.
Va pup si noapte buna,
Mada37+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
BiancaM spune:
Sara buna!!
In primul rand felicitari Monica pentru pinguinii vostri! Sa fie sanatosi si mancaciosi!!
Bun venit mamicilor noi!!
Noi raportam o saptamana buna, cu nopti odihnitoare, cu treziri pentru baie de maxim 2 ori pe noapte.Bebelina a trecut de la capitolul lovituri la capitolul intinderi, zic eu, semn ca a mai crescut si nu mai are loc sa ma pocneasca. Avem zile in care se misca toata ziua, si zile cu activitate mai slabuta.
Pentru bebe am mai cumparat cateva bavetele, 3 body cu maneca scurta. Urmeaza in martie sa ne apucam serios de cumparat hainute.
Azi avem si noi 33 de saptamani fix. Kg in plus raportam cam 6-7. Burtica e lasata,de, bebe e cu capul in jos de vreo luna. Noi cred ca o sa ajungem pe la 41 de saptamani, ca la eco mi-au zis ca dpn e 11 aprilie. Dar daca bebe vrea mai repede, noi nu ne suparam.
Cam atat, va dorim o noapte buna, cu somnic cat mai mult si cu dureri cat mai putine!!!
Sa nu uit, tinem pumnii pentru mamicile care se pregatesc de marea intalnire!!!!
33fix
Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
elyanne spune:
Am venit de la doctor... nebunie prin Bucuresti cum ploua un pic... cred ca am facut o ora din romana pana in titan...
Si m-au apucat contractiile dinainte sa plec spre dr. si asa am tinut-o pana la retur... Am luat gynipral si stau in pat, vad ca e totul bine acum
Asa... bb-ii au mai crescut, au aprox. 33w5d si 33w, deci un pic mai mici decat varsta dupa UM., in jur de 2000g fiecare. Au mai coborat un pic... sunt destul de jos cu capatanile, mai ales unul, care apasa pe col...
Firul de cerclaj e tensionat... ceea ce nu e deloc bine.
Daca am contractii sau ma mai inteapa colul trebuie sa fug la spital si ma interneaza iar... probabil pana nasc
Daca e totul bine, ma mai duc peste 2 sapt. ... adica la 36. Asa ca am promis ca sunt cuminte, reiau tratamentul cu gynipral... si sper sa fie totul bine inca 2 sapt. macar.
Analizele sunt bune... fierul, care e mai mic decat limitele obisnuite este considerat normal, atat cat este acum, in conditiile astea, adica in sarcina.
Despre ziua de maine... noi n-am prea sarbatorit-o nici in "vremurile bune" ... acu' nici atat... Iar despre cadou... nici n-am cum sa-i fac/iau ceva... daca sunt arestata la pat. Nu-i suficient ca ii fac doi baieti odata ?
Oricum mi se pare o sarbatoare "importata"... nu stiu de ce...
Cam asta ar fi... m-am intins destul
S-a mai nascut o stea
tzuna spune:
Lasa Elyanne ca e mai important sa stai in pat decat sa umbli dupa cadouri. Si cum ai zis si tu ii faci 2 baieti. Are de ce sa fie multumit. Tu ai grija de tine si bebei sa mai stea macar 2 saptamani. Vai , imi inchipui ce miscari de trupe ai tu in burta cu 2 bebelusi.Dar si bucuria va fi de 2 ori mai mare. Chiar ati fost binecuvantate sa aveti gemeni. Acum sa si nasti cu bine si urmatorul pas e sa ne intalnim intr-un parc din Titan pe la sf lui aprilie.