Mamici de martie-aprilie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
madybulancea spune:
Fetele am si eu o intrebare: eu am facut eco luna de luna (de la 4 luni incoace)...credeti k face rau???dar doamna doctor nu zice nimik ...ma intreaba dak am avut si ceva alte probl, eu ii zic ca nu si ea cik atunci sus la ecograf...si eu ok,k doar abia astept sa il mai vad putin pe bebe...sper sa nu fie nimik!mai ales ca doamna doctor mi-a zis sa vin la control la 3 sapt...deci sapt viitoare ar cam trebui sa ma duc iar...si cred k imi va face iar eco...gata nu ma mai lungesc...face rau ecografu???
Noapte buna!!!28+
cria_bv spune:
Mandybulancea si eu fac eco luna de luna cand merg la control. Vad ca asa se practica pe la noi.
Eliana ma bucur ca sunt bine bebeii si stai cuminte lasa cadourile si curatenia.
Noapte buna!
Cria29+ cu Vlad
roxanici spune:
Diana, is bine mersi, sunt cam ocupata. Azi de ex am cumparat mobila de kinder si m-am trezit cu noaptea in cap sa merg sa o iau(poveste lunga de ce cu noaptea in cap). Am adus cutiile acasa dupa care nu aveam astampar si ma duceam si mai dadeam tarcoale....am deschis cutiile, m-am holbat si am scos chestii din ele si am mai montat una alta, ce am putut singura.
Apoi mai lucrez si de acasa deci stau cu un ochi aruncat pe net sa vad care ce vrea.
Apoi curs de mame vreo 2 ore si uite asa a trecut ziua si nu prea am facut multe sa se cunoasca in urma mea.
Am pus printre altele poza cum am vopsit camera (am facut galben cu verde) si cu prima bucata de mobilier asamblata.
Eliana, ptiu ptiu ptiu ce ti-a crescut burtica. Poate e si cuminte si mai tine bblusii cateva saptamani. Ia zi, e mai verde la tine decat la mine?
Andra si Katink, sa ne mai dati vesti de la mamicile noastre ca ma gandesc mereu la ele si la puiuti.
Matilda, hai la apel ca lipsesti de ceva vreme
Ah, eram sa ma iau de voi ce v-a apucat cu Valentine's asta ca mai e pana atunci, dar de fapt e maine. Nici nu simt ca e, nici nu sarbatoresc, nici cadou nu fac/primesc....pagana dom'le ce mai....
Totusi praji sa imi dati si mie care faceti...mananc orice e dulce
Noapte buna
roxana 34+
elyanne spune:
Scriu si io un mesaj... sa ma laud ca am pus si eu 2 poze de azi, cu burtoiu... Si Roxanici e cu ochii pe mine... mi-a luat-o inainte...
Si ca sa raspund la intrebare... e mai verde... muuult mai verde...
Pun poza imediat, ca tocmai am descarcat pozele cu mobila... avea nevoie tamplaru' de ele si ma pregateam sa le pun pe email...
Imi plac norii de pe tavan
Aveam in plan sa pictez si eu peretii, tavanul... nu ca-oi fi vreo artista... dar cat de rau putea sa iasa... Dar avand in vedere conditiile... numai cocotata ca sa pictez nu eram buna
O sa-i picteze copiii, sunt convinsa
Tzuna abia astept sa ne cunoastem Inca un pic si o sa ne plimbam cu piticii prin parc...
Madybulancea din ce am citit, nu face rau ecograful. Si mie imi face in ultimul timp la fiecare consultatie, adica la 3 sapt.
S-a mai nascut o stea
elyanne spune:
Roxanici am pus poza... cu peretii verzi-verzi
Pozele sunt facute pt. mobila, asa ca nu se vede camera in ansamblu. Cu perdea si covor se mai atenueaza verdele.
Si inca una cu cei portocalii... parca astia's mai normali
S-a mai nascut o stea
roxanici spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Si ca sa raspund la intrebare... e mai verde... muuult mai verde...Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea
Hehe, pai asta e verde maaar, si e tare vesel ptr camera de copil si ati nimeri nuanta cu cea de pe dulap. E fain si imbie la activitate. Talent nu am nici io la pictat...da am vrut si pana la urma am si facut, da sincer tot noi o sa ne holbam mai mult la ei pana s-o prinde bb ce e cu ei acolo
roxana 34+
Camitu spune:
Buna fetelor,
Raportam si noi o zi obisnuita de servici.
Ne miscam greu dar dureri majore inca nu.
Aurasa nu am primit nici un mail.Pe ce adresa ai trimis?
Se poate pe camelia.stefanescu@sdpharma.ro ?
Si noi ne-am apucat de gasirea unui loc pt botez.Stiu ca multe veti zice ce atata graba dar credeti-ma ca nu sunt locuri.
In Bucuresti e foarte greu de gasit.
Iar acasa e imposibil de facut.E mult deranj si obositor.
Cami +31 W
arissa spune:
elpower, ti-am lasat linkul cu pozele care te interesau pe messenger, dar pentru siguranta, il las si aici.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93603&whichpage=6
Am plecat la somnic.
35+
elyanne spune:
A... ca am vazut ca ati tot vorbit de botez... Eu m-am gandit la inceputul lui mai, in primul we din mai, 5-6 mai.
Inca nu am de gand sa caut restaurant... superstitiile, ce sa-i faci Trebuie sa gasim pana la urma... nici noi nu o sa-l facem acasa, pt. ca nu avem suficient loc.
S-a mai nascut o stea
ralualexandrei spune:
Buna fetelor hai ca azi m-am tot lungit la calculator,s-ar parea ca am gasit restaurant asa ca maine ma duc pe acolo sa vad ce si cum.
Acum am iesit din dormitor la un pahar de lapte rece ca am niste arsuri de zici ca sunt zmeul din poveste.
De Ana nu mai stiu nimic azi am sunat-o dar cred ca nu a putut raspunde ,oricum maine dimineatza merg la control asa ca o sa o vizitez pe ea si pe bebe Alexandru.
Asa ca maine nu semnez condica pana dupa amiaza.
Despre sf Valentin azi tocmai se pregatea fii-miu sa-mi faca gaura in buget cu sarbatoarea asta insa i-am taiat-o scurt,i-am spus ca e o sarbatoare importata si ca in nici un caz nu se cumpara cadouri la toate fetele din clasa asa cum intentiona el,si ca o sa-mi gaureasca suficient buzunarele de 1 martie asa ca acum se poate abtine.Cam atat cu romantismul,bleahh ce mama scarboasa sunt .
Mady si eu am facut ecografii luna de luna si acum si la sarcina cu Maria si nu s-a intamplat nimic rau,chestia cu dauneaza ecografia nu prea a fost clar demonstrata.
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 34+ album no1 album no2 albumul no3