Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 28
catutza spune:
Felicia, Mihai e mai bine, nu se poate incalta cu nimic (doar cu o pereche de papuci de casa, asa a si iesit ieri cu soseta grosuta si papuci).Doru cum se mai simte?Tot in medical?Cand se opereaza?
Canutza , 
glumesti, nu?
Adelina , Bianca bea cam 350-400ml de lapte de zi.Cam putin, dar....
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Hildegard spune:
Mie dr. mi-a zis ca obligatiriu trebuie sa se bea 500 ml/zi lapte....acuma normal nu-mi sariti in cap ca fiecare bea cat poate.
Steff bea asa: la ora 10-11 dimineqata bea 120 ml lapte,300 ml seara la ora 9, 130 ml la ora 3-4 dimineata dar asta nu zilnic si la ora 7 mai bea 130 ml.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
crissy77 spune:
Elise bea maxim 450 ml lapte / zi. In ultimele zile nu a baut nici macar 350
. Dar eu cred ca mai compenseaza ca mananca iaurt, cascaval, branza... Sau ma insel?
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
felicia74 spune:
Catutza Doru se interneaza maine si sa vedem cand il opereaza. Cred ca marti.
LAPTE: de cateva zile, am revenit la 500 ml pe zi
Pana de curand bea maxim 400 ml pe zi
si nici iaurt, branzica sau cascaval nu mai voia.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
soanso spune:
Buna fetelor,cred ca ma incadrez bine la acest topic,am intrat pe acest site abia de doua zile si daca se poate as dori sa-mi dati si mie cateva sfaturi...Am o fetita Sorana Miruna ,nasc. pe 20 Decembrie 2005 ,in Cluj-Napoca,e primul copil si sunt o gramada de lucruri cu care ma confrunt .Am vazut mai sus se discuta despre ceai -o problema ,despre lapte alta...Sorana bea ceai Hipp cate o cutie pe saptamana cam 600-700 ml pe zi si nu stiu daca e bine sa bea atat pt. ca acest ceai contine zahar,dextoxa,vitamina C.Cu laptele... ,bea momentan lapte praf fara lactoza (in urma unei gastroenterocolite),maxim 350ml/zi ,inainte ii dadeam Cedra de 3,5 dar nu mai am incredere ca e bun si nu stiu ce lapte sa-i dau in continuare.Dinti are doar 6 ,oare e bine alti copii au mai multi?Daca nu v-am deramjat cu aceste intrebari astept raspuns.
cristinamh spune:
semnam si noi condica.
avem in sfarsit al saptelea dinte, incisiv lateral stanga jos. mai avem si 3 masele care or sa crape curand, ca li se simte prin gingie un coltisor.
si lapte nu bem, suge in continuare cu spor. nu stiu cat o sa ma tina, dar incerc. deocamdata bea seara cam 200ml de iaurt. lapte dulce sper si eu, mai incolo...
si cam atat, ma duc la nani, ca maine incepe o noua saptamana de munca.
pentru cine nu are mess, anunt ca am facut un sondaj, incepem panoul de onoare pe 2007 cu luna februarie. pozele le astept saptamana asta pe mail, si pt lunile urmatoare prima saptamana din luna va fi pt "colectare".
nu stiu daca o sa am timp sa citesc forumul, asa ca, daca e ceva imp, mai bine imi dati un mail... messenger nu stiu daca voi avea.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Canutza, esti "criminala"
Noki, felicitari pentru 10! Tine-o tot asa!
Roxi, cum e Alexia? Sper ca mai bine!
Cristina, bafta la serviciu! 
Feli, tinem pumnii lui Doru! Sa dea Domnu' sa fie bine-bine!
Si Daria bea cca. 500 ml/ zi
, impartit jumatate dimineata, jumatate seara ! Pe langa asta mai baga fidea/ grish/orez cu lapte, ocazional!
Pe langa toate cele bune, ieri noapte am patit-o ... pe la 4:00 dimineata s-a trezit dra. sa bea apa (credeam eu
); a baut ea ceiutz, dupa care in vreo 10 minute, timp in care eu incercam sa o adorm, a inceput sa urle ca atunci cand avea colici! Nu stiam ce sa-i mai fac, se zbatea si plangea de-mi venea si mie sa plang !
Dupa cateva minute m-am gandit sa-i desfac pampersul;
am inlemnit - era cu kk la fund si pielea era rosieeeee si nu suporta nici macar sa o ating cu cremutza! Am sters-o si i-am pus cremutza si in jumatate de ora a adormit! Mai are acum o opareala la fundic de numa!
Nu stiu daca va mai amintiti ca v-am povestit ca din vara ii tot apare (la o saptamana - doua) la "pasa" cate o iritatie sub forma de punctuleze rosii (ca rubeola asa). Sambata am hotarat sa-i schimbam Pampersul cu Libero! Acum ma gandesc sa nu fie si vreo reactie la noul scutec, sau stiu eu ce reactie ciudata! In fine, om vedea, sper sa scapam de buba !
Va pupacesc si va doresc noapte buna si o saptamana minunata cu multa sanatate!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
catutza spune:
Felicia , tinem pumnii sa fie bine la operatie.Asteptam vesti bune!
Camy , urata faza cu scutecul! Saracuta i-ti dai seama ce o ustura!
Eu sunt happy, doarme Bianca!!!!!Minune pentru ea la ora asta!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Bic spune:
quote:
Originally posted by meems
M-a facut sa apreciez si mai mult gasca noastra [/size=1]
Si pe mine la fel.

La Multi Ani, Silviuca! Sa cresti mare si inteleapta si sa-i spui tu Nataliei cum stra treaba pe lumea asta!

Smaranda, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Noki_Lara spune:
Buna seara si de la noi! Ce mai face gasca vesela?
In primul rand multumesc mult pentru felicitarile la adresa notei!
Apoi sa va zic ca noi suntem bine, papam si dormim bine, ne-am dolofanit - mami si fiica, normal, nu cumva sa ramana mama mai prejos
- iar maine o duc pe Titi in exil
la mama toata saptamana ce vine, de fapt pana sambata, dupa ultimul examen. Dar o sa merg serile, dupa biblioteca, la ea sa-i fac baitza si s-o culc nani eu. Oricum, pentru ea asta e super-concediu de fun, ca Aghi e maaarea ei iubire.
Apropo, avem cateva progrese:
- zicem gigea, gata, nani, baba si pricepem tot din ce ni se zice
- cel mai frumos lucru de pe lume: vine la mine si din proprie initiativa ma mangaie finutz-finutz pe obraji si zice giiiiiiigea! Mor cand o vad. Imi dau lacrimile instant.
E cel mai frumos cadou de pana acuma de la ea.

- mai mult decat atat, daca din greseala ma loveste cu ceva jucarie sau da cu manutza sau cu piciorul si din greseala ma atinge si-i zic "au, ma doare" imediat imi zice gigea si ma mangaie!
Camelia- azi a stat Adila cu Sarah toata ziua, iar eu am fost la mama la toceala. Cand am venit imi zice mandru ca nu a facut kk decat o singura data. Cand l-am intrebat daca a schimbat-o totusi de pishu a zis ca a uitat...imagineaza-ti cum arata libero-ul pus azi de dim la 10 in seara asta la 21.30!!
Asa ca suntem colege de iritatie de tzuni-buni=pasa. Dar la noi e mica iritatia. Stii metoda de trecut repede: clasicul ulei fiert!
Feli- of, bietul Chitz cu buza sparta!
Sa treaca! Iar lui Doru ii tinem pumnii si ne rugam sa fie repede, fara dureri si ok post-operatie!Sanatate multa!
Brado, tie o uratura: "curaj, gaina, ca te tai!"![]()
Lapte- 600 ml pe zi, dimineatza 300, seara 300. Seara cu 3-4 masuri de cereale cu gris, dimineatza fara nimik.
Ceai- nu bem deloc - prietenii stiu de ce!
Apa plata, cam 150-200 maxim. Cand e la mama mai mult, la mine mai putin, ca uit sa-i dau.
Cam atata despre noi. Fug la un dus rapid si la nai, ca maine incepe o saptamana de calvar! Pup mare la toata
!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!