Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna noaptea!

Facem si noi prezenta, nu de alta dar nu vrem bebe2.
Azi am fost la nasi cu plocon de lasata secului, a fost super bine ne-am distrat, Bianca a dansat, a rontait de pe masa tot ce a vrut, dar ne-am intors cam tarziu acasa-la 12h, asa ca abia acum a adormit! Ma dispera fata asta cu somnul ei neregulat, iar doarme maine pana la 11,30-12!

Noki , felicitari pentru 10 si succes la examenele viitoare!

Alina , cand va da drumu la apa? Noi am avut apa oprita zilele trecuta toata ziua si am inebunit! Ma descurc greu fara apa, dar voi cateva zile...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ehe-he, Alinush, pe asta cu vrutul jos din carucior o stim si noi! La fel face si Rianna, de cum intram in mall ea urla ca vrea jos. Si tine cont ca ea nici nu umbla singura, deci sa vezi chinuiala pe capul meu incercand s-o tin pe ea cu o mana, iar cu cealalta sa imping caruciorul Dupa un timp o iau in brate, o mai bag in seama, si apoi cand e atenta la ceva tzushti cu ea in carucior pana isi aminteste iar ca vrea jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
In primul rand:

LA MULTI ANI LUI BIC SI SILVIUCII!!

Noi am reusit aseara sa ne spargem buza, ca Ilinca se urca in carutul de papusi. Desi eram langa ea, s-a dezechilibrat si nu am mai apucat s-o prindem. A plans vreo 10 minue, apoi s-a urcat iar in carut, nu intelege nimic la varsta asta. Mai nou reuseste sa se urce si pe masa de cafea din sufragerie... Trebuie sa stau numai dupa ea. Tare ma mai muninez cand aud de copii lasati singuri in camera sa se joace, la noi e imposibil!

In schimb, a inceput sa anunte cand face kk prin "pupu". Chiar ca incep s-o pun pe olita!

Noki bravo pentru 10! Ce bine ca Sarah doarme la mama ta... eu nici nu mai incerc, dupa experienta de la revelion
Hilde la noi noptile sunt ok, slava Domnului!
BB-alinus ups, nasol! A prins si Amalia gust de cumparaturi, cred ca vrea sa-si aleaga singura produsele
catutza sa inteleg ca Mihai e bine acum, daca ati fost si in vizita. Ca sa-si formeze un program regulat de somn, ar trebui pusa in pat la aceeasi ora. Ilinca face baie la 9 apoi la 9,30 primeste bibele si pana la 10 seara adoarme. Plus ca nu o las ziua sa doarma decat intre 1 si 4.

Tin minte ca asta vara multe mamici in parc se plangeau ca la mare copiii si-au stricat somnul, dar ele stateau la terase sau pe plaja pana tarziu asa ca... ce sa mai ceara de la ei?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Lavi, La multi ani pentru Silviuca, sa va traiasca, sa fie sanatoasa, cuminte si sa aiba noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani Silviucai si lui Bic, sa fiti sanatoase si voioase!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello,Hello!!

Noi asteptam finii azi ,speram sa nu vina :))) ,ca aseara am fost cu ceilalti la restaurant ,apoi disco (n-am mai fost de vreo 2 ani ,ce ciudat mi s-a parut)in contul zilei de azi dar se pare ca vor veni impreuna ,deci ambele pereche de fini ,asa ca am de facut platouri ,bagat friptura la cuptor ,aranjat masa etc ...,am vrut doar sa va salut si ssa va urez o zi cat mai placuta!!!

Pupici la toata lumea!!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Madutza
, platoruri, friptura?...ai ceva de muncit. Bafta!

Da, de aia era Steff marait aseara si azi dimineata ca s-au iritat gingiile de la periuta...asta din cauza mea. Am insistat prea mult cu periuta...si azi am luat Citrolin, asa a zis dr. Sa pun pe tampon si sa tamponez gingia de 5-6 ori/zi. Sa dau si nurofen si trece. Acum a adormit in 3 minute, probabil l-a lasat durerea de gingii.
Speram sa fie bine!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare fetele!

Mai fetele, eu, sa stiti ca de dinainte de a se naste Dimitrie m-am gandit la perioada asta, si am luat o lesa.:)) Da da.... o lesa, din aia de caini cu buton si cu fir din ala de se face mai mare mai mic. Ma gandesc sa modific hamul, sa ramana numai cu alea de pe piept si la spate sa prind lesa. Ma gandesc ca se poate si el duce linistit, dandu-i impresia de libertate, nu mai alerg eu atata dupa el, si la nevoie pac butonul si nu se mai duce unde nu trebuie. Asta numai pentru situatiile cand domnul nu vrea cu mine de manuta, sau ma impinge sa nu mai vin dupa el.

Voi ce spuneti de ideea mea trasnita?

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salut si de la noi!
Un sincer La multi ani! (un pic intarziat) pentru Bic
Multa sanatate Alexiei si lui Nic!
Ceai: intre 750-1000 ml/zi. Acum ma intreb eu: ai vostri copii cat lapte beau pe zi? Albert bea cam 350 ml/zi.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Hai,mai,Canutza!!E mare de lesa,zau!

Mergi la inceput