Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 26
ela27oana spune:
salutare,
bic si silviuca- LA MULTI ANI!!!!O VIATA FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Noah..ashe...vorba ardeleanului! M-am adunat si io de pe drumurile invatatului si iacata-ma-s!![]()
Am avut un program infernal, de la 9-20.30 la biblioteca cu pauza de o ora in total de mancare si baut cate un suc, dar good news: inca un examen bifat cu 10!!!

Mama ma ajuta enorm, nu stiu ce m-as face fara ea...Sarah a stat si peste noapte la ea in ultimele 2 zile si cam aceeasi soarta o va avea si saptamana viitoare cand va fi sprintul final - mai am un examen super naspa miercuri si unul sambata, deci la suuuuper mica distanta! Asa ca voi intra tot ff rar pe forum!
In rest suntem bine si voi bifa rapid poll-urile:
- baitza zilnic- asa e traditia - cred ca am in total vreo 5 dati in care nu i-am facut baie si alea din caz de forta majora -
lipsa apei!
- dinti- avem 7 in dotare si unul aproape spart din gingie - sau o fi spart de vreo 3 zile incoace si nu stiu eu...tot ce e posibil, ca pe Titi o vedeam doar seara cand mergeam sa-i fac baitza la mama...![]()
- crizele de personalitate imi sunt adresate exlcusiv. Ba nu exclusiv. Le impart frateste cu Adi. Mama nu e mandra beneficiara de asemenea scene. Asta ca are suuuper rabdare cu ea si-i face toate poftele.
Si acuma va zic ca nu prea am citit in urma...decat cat mi-am aruncat un ochi. Deci cateva remarci:
BICULETZ- 

sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ai parte de tot ce e bun in viatza!
SILVIUK-HABAUC-sora de cardasie si de potlogarii cu mini-Sarah, sa cresti si tu mare, sa fii sanatoasa, voioasa, sa o asculti pe mami - asta e din ciclul SF, dar e bun de urat, totusi si sa ai parte de multe-multe bucurii!

Sanatate infinita micutilor bolnaviori!!!!!
Special 
poetului Nichita! Si sorei de urlete a lui fii-mea, ALEXIA!!!!!
Va las ca datoria - a se citi Sarah ma cheama. De fapt nu pe mine, ci pe Aghi - bunica-sa - dar daca ea nu e in zona...oi fi si io buna, nu?![]()
PS - slaba miscare gravidoasa...io care ma asteptam la vreo barza-doua in plus acum dupa mini-pauza mea de 2 zile..
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
Bic, LA MULTI ANI! - sa fac urarea si in ziua cu pricina, daca tot m-am apucat devreme
Exact asta am facut si eu, m-am dus la fetele de ian-feb sa incerc sa aflu ce cadou i-au facut Mariei - am citit la subiectul de LMA pt. ea ca a primit cadou de la mamici. Bai, si ce am vazut pe-acolo!! Doamne fereste, certuri, impacari, iarasi certuri, acuzatii, nebunie curata. M-a facut sa apreciez si mai mult gasca noastra 
Noki, felicitari pentru 10!! 
Roxi, muuuulta sanatate Alexiei! Tine-o hidratata ca dupa ce se face bine are ea timp sa puna inapoi in greutate. Cand a vomat Rianna cateva zile la rand mie mi-au zis de la spital sa-i dau doar lapte, si ala cate putin si la intervale destul de dese. 
Hildegard spune:
Buna seara zanelor si Noapte buna va doresc!
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
Morgano spune:
DIN TOT SULFETUL LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI: BIC SI SILVIUCA!

Ripley
5+ (DPN 17.10.2007)si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
silvia_d spune:
La Multi Ani,Silviuk(tiza mea,hehee!),si Bic-ulina!!
Ripley,wow-acum am vazut:ai dpn apropiat de-al cumnata-mii,ea are undeva in jur de 12-14 oct.Sa traiasca sambureii din burtika!!
-ce-o sa se potriv.emoticonul asta [este vreo 12-14 sapt,ripleysor:sa vezi atunci tumbe in burtik,mai ales ca le vei simti mult mai devreme!
ati vazut ca s-a tuns britney keala?
bb_alinus spune:
Ola si de la noi!
Sanatate maxima Alexiei lui Roxi!
Bic si Silvia de Lavi La multi ani si numai bucurii si impliniri va doresc!
Noki stiam eu ca esti o fata de nota 10!
Felicitari!
Si daca tot nu avem apa, azi am apelat la terapia prin shopping si vad ca a functionat de minune.
Silvia acuma am citit si am vazut un filmulet cu Britney cheala! Cam plecata de acasa e fata asta!
Voi ce filme mai vedeti?
Ce mai fac fetele cele care nu ne mai dau vesti de mult? Ina, Fee, Leea nu ne mai ziceti nimicutza desper voi si puiuti?
Ma duc sa vad Lost.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Hildegard spune:
silvia, da am vazut ca s-a tuns...nebuna mai e. Arata ca naiba! Mie nu-mi place...dar tre sa socheze cu ceva, nu
?
Alina, de cand l-am nascut pe steff nu stiu daca am vazut 2 filme cap-coada...dar las ca recuperez io!!!
de-ale gurii
Hildegard spune:
Steff si-a luat azi pauza de somn...de la 11 la 13.30 si de la 17 la 18.30. Sper sa nu ma tina cu ochii pe tavan noaptea....e de la vreme
. Si pe mine ma doare rau operatia de la picior(am avut chisiorul rupt cant eram pe a 7-a). Si copii simt vremea, presiunea atmosferica.....
La voi cum a fost noaptea trecuta si azi?
de-ale gurii
bb_alinus spune:
Ehe Hilde dar ai timp sa mai tragi o prajitura buna, de aia de iti ploua in gura...eu de cand cu Amalia nu prea m-am mai lansat. Doar seara dupa ce adoarme avem timp sa ne uitam la cate un film sau serial...mai ales de cand adoarme singura ![]()
Dar de sf valentin am tras un tort cu crema de ciocolata si crema de lamaie taaaaaaare bun, dupa reteta unui mare patiser francez, am muncit la el de cu seara de am zis ca never ever inca unul, insa trebuie sa ma laud singura ca a fost super, super - si asta o spun eu care nu ma prea dau in vant dupa ciocolata in prajituri!
Sper sa te lase Stef sa dormi, inteleg ca are 2 sieste in timpul zilei sau e exceptional? Noi azi am fost pe afara si miss nu a dormit decat vreo jumate de ora asa ca pe la 8 jumate a adormit de cum am pus-o in pat!
Noki cred ca va ajungem din urma cu crizele, la ce ne-a facut azi missa la shopping!!!! Nu mai vrea in carut, gata, am tot momit-o pana acum insa azi s-a razvratit rau...si nici de mana nu vrea sa o tinem si pleaca asa prin multime, fara frica de nimic. Oare cand o veni perioada aia cand constientizeaza si ei ce e bine si ce e rau? Mey dar e crunt, daca nu o las sa faca ce vrea ea, urla de ma stie toata Haga plus ca se incordeaza de nu o pot pune in carucior... Pai dau in depresie de trebuie sa imi sistez plimbarile prin oras...
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii