Colectia de toamna-iarna 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 25
Bubamara spune:
La multi ani, Bic, sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de micuta Sma si de sot!
Sanatate puiucilor bolnaviori si muuuulta putere mamicilor
.
Avem 8 dinti, o masea iesita ca lumea si alte 3 gata sa pleznesca de vreo 4-5 zile, de cand e super maraita si se trezeste noaptea de 5-6 ori. Gelul n-are nici un efect, cu nurofenul ne mai scoatem, dar pe durata scurta.
Apa bea foarte multa, eu nu-i dau ceaiuri decat daca are ceva, df, gen musetel, menta. Se intampla sa bea si juma de litru cateodata.
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Maaama ce dor imi e de stat la taclale pe net...si de plimbarile cu Stefan si cu Addya si Razvanel...si cu Madau si cu Ank...etc....vai ce borcan cu melancolie maaare si ce picata in el sunt!!! Offffff....dar nu am ce sa fac!!!
idem
... si mie... de luni o sa am si pc-ul meu, partea proasta e ca are cea mai nasoala pozitie, toata lumea imi vede monitorul, si sefa e la un m de el... deci, naspa, adio forum, conferinte...
fetele care intineresc alaturi de copii!!
&
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Madutza10 spune:
La multi ani Bic ,sa fii fericita alaturi de familie !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
Bic, aveti 12 dinti.
LA MULTI ANI!

de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
Bic spune:
Bey, eu mi-am inceput bine ziua de nastere, adica pe forum.
Si profit ca miine sta barbata-miu cu fii-mea, stau pe DC. Si n-am ce face si ma apuc sa citesc la mamici de ian-feb. 2006, incercind sa aflu ce cadou i-au luat lui Maria, fetita lui AndreeaC, D-zeu sa o odihneasca.
Si ce aflu, mey? Dau de o mahala de nedescris... S-au certat intre ele ca la usa cortului. Nu va sfatuiesc sa mergeti pe firul conflictului ca e pierdere de vreme si nu o sa aflati nimic la sfirsit; cred ca au sters exact mesajul care lamurea tot.
E vorba de niste intrigi si birfe de te doare nervii. M-am crucit cu sapte miini cind am vazut cit se pot implica unii in forum si in vorbe spuse aiurea.
Si totusi noi toate ne implicam cu tot sufletul aici. Ar fi interesant de studiat de ce participam atit de activ sufleteste in forumul asta.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
crissy77 spune:
din toata inima pentru Silvia de Lavi si mamica Bic. Sa aveti petrecere frumoasa si sa primiti multe cadouri care sa va incante.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
crissy77 spune:
Hilde, de mult vroiam sa-ti zic: cu 16 dinti in gura poti sa-i pui copanul de curcan in fata si sa-ti vezi linistita de treaba.
Despre noi: probabil in curand o sa ne intoarcem la blender. Cum simte o bucata mai mare de mancare in gura, cum scoate limba sa i-o iau. Inainte nu facea asa. Sper sa fie doar un moft care o s-o tina cat mai putin.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
Buluci spune:
Roxi, eu sunt printre ultimii patiti cu enterocolita, daca nu face febra este mult mai bine, doar ca tre sa te tii strict de regim si hidratat. Posibil sa-ti faca si diaree, deci sa fii pregatita cu ce -ti trebuie in weekend-ul asta!Stiu cum e cu slabitul, dar iti spun sincer ca Simon a recuperat in 10 zile , ulterior avea o pofta de mincare de nu-mi venea sa cred!Stai calma!
Noki, Roxi bafta la examen!
By the way, drept civil a fost singurul examen la care am picat in anul 1
, mi s-a parut foarte usor si n-am invatat nimik, asa ca l-am picat!
Simsim bea numai apa si suc de portocala!Apa maxim 200ml pe zi.
Cristina &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
xandra28 spune:
anda, draga mea, multa bafta si sanatate! speram sa reveniti cu vesti bune!
la multi ani silviuc si bic!!! 

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
bianca_mo spune:
BIC, la multi ani, fericire si impliniri!
LAVI,sa iti traiasca Silvia si sa va aduca numai bucurii! implineste 6 ani?
sanatate multa tuturor, mari si mici!
we placut!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb