Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

salutare,
semnez si eu condica azi

am avut o zi plina si obositoare rauuuuuuu,sedinta de conducere dimineata,venit acasa si gatit pt noi si pt uka,facut curatenie in toata casa astfel ca la 17 era rupta ,culcat fata si plecat la 18 la alta sedinta de soferie

-uka nu mai vrea legume blenderuite ci bucatele

-dinti-6 -4 sus si 2 jos,de la 1 an nu ne-a mai dat niciunul

-ceai-nu,apa cand cere ea,din canuta cam 100 ml pe zi,suc de fructe 130-140 ml

baita-depinde de tati 3 seri da una nu,numai cu el vrea la baie,la mine e tare trista

anda-multa putere si sanatate,

fug la o baita

va pup

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna seara fetelor!
am intrat putin sa va spun de starea alexiei, nu inainate de a multumi tuturor pentru gandurile si randurile de bine sunteti de mare ajutor, am fost ieri la doctor -diagnostic enterocolita- tratament cu gentamicin, hidrasec, saruri de rehidratare si lapte schimbat( fara lactoza)..buba e ca vomita in continnuare..ieri dimineata am gasit-o vomitata toata...cand a fost vremea de masa iar a vomitat tot, azi dimineata a vomat la fel in seara asta nici nu a mai vrut sa puna gura pe lapte( nu ii place si am impresia ca isi face singura sa vomite)...nu stiu ce sa mai fac...a slabit, e si pe regim saruri nu vrea sa bea, hidrasec nici atit, sunt cu nervii prastie.fii-mea urla non stop nu vrea decat la mine in brate, pediatra mi-a zis ca ii dau si masele de sus...deci exact ce ne lipsea, motiv de plinsete.

lavi, da, era vorba despre coprocultura si pedi mi-a dat sa fac si sumar de urina, urocultuta si proba de digestie.

anda, multa sanatate micutului, iti tin pumnii sa fie bine si tie iti doresc multa putere.azi te-am sunat sa iti spun ca am vorbit cu o doctorita sa imi recomande pe cineva bun si mi-a spus ca stie de cineva care opereaza bine la grigore alexandrescu, luni aflu cum se cheama si te sun.

gandacel, multi pupici tie si lui bogdanel, si sigur ca ne gandim la voi

feli, ilincuta bea ceaiul indulcit?alexia nu vrea ceai, apa bea cam 150 ml/zi

alina, nu imi vine sa cred ca v-au lasat fara apa, acolo nu se practica sa trimiti somatie de plata?pupici micutei frumoase, ce mai face?

tot lavi, petreceri frumoase cu voie buna si veselie, sa fie sanatoasa silvia sa iti aduca numai bucurii.

nokiuta scumpa mea, minte limpede maine iti tin pumnii sa faci de 10..

va doresc weekend frumos tuturor, merg la invatat pentru ultimul examen ( cel mai oribil-drept civil)
Scuze pentru greseli sunt obosita si pe fuga.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

roxana-acelasi lucru a fost si la noi in 5 zile nu a mancat nici macar 600ml lapte si tot voma
,metocopramid picaturi,la noi i-a facut ukai injectabil la grgore alexandrescu

apoi -laptic ,nu mai mult de 30 ml la o masa,iar daca a vomat 2 ore nu-i dai nimic,incearca cu suc de porto diluat cu apa jumate jumate si multa rabdareeeeeeeee si calmmmmmmmm s,si cat poti de mult saruri pt hidratare,vei vedea ca isi va revenii dar nu ii da sa pape mult

va pup si tie bafta

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor sanatate muuulta copilasilor bolnaviori!!! Nu nominalizez sa nu cumva sa uit vre-unul!!! Va poop si rabdare ca trec toate!!!

Lavi La multi ani Silviukai, sa fie sanatoasa si sa aibe mult noroc in viatza. Distractie placuta va doresc!!!
Bic e ziua ta??? La multi ani sanatosi!!!

Maaama ce dor imi e de stat la taclale pe net...si de plimbarile cu Stefan si cu Addya si Razvanel...si cu Madau si cu Ank...etc....vai ce borcan cu melancolie maaare si ce picata in el sunt!!! Offffff....dar nu am ce sa fac!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Roxi ,sanatate multa Alexiei ,imi pare rau ca treceti prin asta ,eu stiu cum e ,groaznic ,noi am trecut prin doua enterocolite ...,bine ca nu face febra mare!Pupam fata bolnavioara iar mamei uram bafta la examen!!

Fug la baita si eu ,apoi nanita ca's foarte obosita ,somn usor!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!!!

Roxi, imi pare rau sa aud ca micuta Alexia are enterocolita ! Of! Sanatate multa va dorim ! Bafta si tie la examene!

Lavi, La Multi Ani pentru Silvia!!! Sa creasca mare sanatoasa, frumoasa, voioasa si toate dorintele sa se implineasca!
Petrecere frumoasa!

Bic, si tie iti transmit un calduros La Multi Ani!!!
(e aproape 17.02)
Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele , sa o ai pe Sma sanatoasa si tot ce-ti mai doresti tu ...

Noki, ce mai faceti? Tinem pumnii la exament ! Pup Sarariciul pogonici!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

BIC, un din suflet si din partea mea si a lui Che!

ANDA, daca mai intri, am gasit o discutie pe DC care poate te intereseaza: pediatru vs. ORL-ist. Sanatate maxima Nichitutzului!

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LA MULTI ANI SILVIA! sa fi sanatoasa si cuminte,sa-ti bucuri parintii !
LA MULTI ANI BIC ! la fel si tie iti doresc multa sanatate si putere...si bb 2
Petrecere frumoasa!

Si nu in ultimul rind multa sanatate copiilor bolnaviori.
Anda,Roxi tin pumnii sa treaca repede .
scuze daca mai sint si alti copii bolnaviori dar n-am avut vreme sa citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Bic , la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita si iubita!

Lavi , abia astept sa-mi spui cum e la mc. Preturi, cat timp etc.

Diana , lasa ca te obisnuiesti cu munca si fara Stefan, e bine ca sta cu ai tai si ca ai incredere in ei.

Eu sunt super racita, i-mi curgenasul, stranut si-mi lacrimeaza ochii., vad ca si Bianca e putin racita, dar i-am dat azi nurofen si panadol si vad ca e mai bine acum (drept dovada la ora asta se joaca si danseaza )

EDIT:
Roxana, multa sanatate Alexiei,.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, merci de felicitari.

Buluci, sa stii ca nu fac petrecere, nu fac nimic. Voiam sa ma duc la Spa...ooo... pentru prima oara in viata mea, dar mi-am dat seama ca trebuie sa-mi cam vina ciclul, asa ca o sa ma duc saptamina viitoare.

In rest, esti absolut mortala cu descrierea vocabularului despre fii-tu.

Ah, si sa stii ca lista nu e actualizata, asa ca prefixul l-am schimbat cind eram . Dacat-ti vine sa crezi, au trecut doi ani de-atunci. Uite-te la fii-tu si o sa-ti dai seama cind au trecut!

Lavi,

quote:
El munceste, isi face treaba f bine la servici, daca ii atrag atentia ca tre' facut ceva in casa, face; dar nu VEDE ca trebuie aia si aia, nu-si aduce aminte....

Ei, uite, vezi, de-asta sint scandaluri la noi in casa pentru ca de atita ani eu NU sint in stare sa pricep chestia asta. Adica eu ma duc sa culc copilul si pentru nu am o mie de miini las fie tava de mincare murdara, fie lucruri imprastiate pe jos, mai uit cite un scutec cu pp. Crezi ca barbata-miu le vedeeeeee???? Nooo, desi trebuie sa "sara" peste ele ca sa-si ia ceva...

bb_alinush, esti mic copil cu apa. Macar voua v-a oferit cazare. Bine, era vina lor. Cind stateam noi la o casa in padurice, am uitat sa umplem cazanul de gaz. Era o iarna foaaarte friguroasa si gazul s-a terminat taman....simbata dimineata! Gazaria s-a deschis luni dimineata.

Dinti: cum le numarati voi dintii??? Eu habar nu am citi are. Adica ii are pe toti in afara de canini.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput