Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca si eu la apelul de seara..maine o sa trag chiulul dar sa stiti ca sunt "protejata"..asa ca stati linistite.

Madutza io te inteleg perfect, nici eu nu pot pleca niciunde fara Miruna, tati stie asta si a acceptat fara probleme,altfel nici eu nu m-as simti bine, nici el implicit si ar fi un fiasco total excursia. Apreciez mamicile care pot pleca fara copil, eu NU POT

Alexandrina sa inteleg ca asteptati barza????

ceai bem si noi, din ala granulat de la Hipp, mai "rateaza" si cate un bibe cu apa, dar rarisim....nu poate dom'le sa bea apa, ce vreti sa rugineasca?

Negara tu vrei bataitza..dc nu te duci preventiv la stomatolog? Pacat de masele si dinti, ca nimic nu-i poate inlocui pe aia de la mama natura

Pitic daca al tau se culca tarziu..apai eu ce sa mai zic de Miruna, ca inainte de 23.30 nu se culca niciodata. I-am zis si doctoritei, a zis s-o las in pace ca oricum n-o scot la capat cu forta. Asa a fost de cand s-a nascut...o sa-si revina ea singura..adevarul e ca din 2 "pasari de noapte" ce putea iesi?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi sa iti traiasca Silviuk, La multi ani si o zi aniversara splendida ii doresc! Sunt sigura ca o sa iasa bine la MD, asteptam poze si impresii!

Ce mai fac bolnaviorii?
Vad ca azi nu a prea fost activitate pe aici, cred ca mamicile gravi au migrat pe la odisee...

Io sunt enervata rau ca ieri ne-au taiat apa tampitii astia de aici pe motiv de ....neplata. Dupa ce am urlat la ei s-au interesat mai bine si cica e o problema intre agentiile imobiliare intermediare, dar pe mine nu ma incalzeste chestia asta cu nimic...Si cum pana luni nu se mai poate face nimic ne-au propus sa ne mutam peste weekend intr-o alta casa sau la hotel! Astia nu sunt sanatosi la cap! Bine ca nu e frig, ba de ieri e chiar cald pe aici asa ca o sa rezistam! Nu ^pot sa cred la cate facturi platim la agentie nu puteau nemernicii sa faca niste investigatii ceva? Cica au crezut ca nu mai locuieste nimeni aici dupa ce ne-au trimis saptamana trecuta un email ramas fara raspuns...of course ca nu l-am primit!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ah uitasem sa raspund la poll: deci la faza cu cat de des baie raspundem: nu stim, in functie de cum vine apa calda ; Serios acum: fie in fiecare zi fie la 2 zile.

Dintii: 4 sus, 4 jos si 4 masele.

Noki si noi facem crizutze dar nu o intrecem pe Sararici.

Apropos: adineaori Amalia a urcat singura scarile, care sunt tipic olandeze, adica abrupte si multe. S-a ajutat si de maini iar la sfarsit era terminata ca deh fata mamii nu e prea sportiva de felul ei.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Caninul a spart gingia! In sfarsit, ca ne chinuie de ceva vreme. Deci dintele nr.5 a iesit (mai avem si-o masea pe langa).

Anda, ti-am scris si pe mail dar iti spun si aici: tin pumnii sa va scapati cat mai repede de probleme si totul sa fie bine. Pupici Nichitutului drag!

quote:
Originally posted by lavi02
Ca daca nu le tin eu minte pe toate care trebuie facute... sotul meu drag flu-flu!
El munceste, isi face treaba f bine la servici, daca ii atrag atentia ca tre' facut ceva in casa, face; dar nu VEDE ca trebuie aia si aia, nu-si aduce aminte....

Lavi, parca l-ai fi descris pe-al meu! Doar is nascuti in aceeasi zi, nu?
LA MULTI ANI! pentru Silviuka ta si sa iasa bine petrecerile.

Madutza, esti figura

Mergi la inceput

Si iar am uitat ceva: Feli noi nu bem ceai deloc, doar apa insa nu am masurat niciodata cat! Daca vrei sa o dezveti incearca sa ii faci ceaiul din ce in ce mai slab pana devine apa chioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Semnez condica de prezenta
Steff bea si apa, si cea si lapte. Cat, nu stiu, n-am masurat. Cand ii este sete bea ce este.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc tuturor de urari, merg la treaba.

Un singul lucru voiam sa zic

quote:
Originally posted by meems
Lavi, parca l-ai fi descris pe-al meu! Doar is nascuti in aceeasi zi, nu?
LA MULTI ANI! pentru Silviuka ta si sa iasa bine petrecerile.

Madutza, esti figura

Meems & Rianna (16 dec. 2005)

ar trebui sa mai facem schimb de experienta despre ai nostri ca sigur seamana!

Subscriu si eu despre Madutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Am citit pe megadiagonala asa ca....nu prea am ce raspunde!!!

Madau am vb azi iar cu tipa de la personal...si cica ar fi vb si cu sefa de departament si e mai mult ca sigura angajarea mea...dar ce ma deranjeaza e ca nu se spune lucrului pe nume si nu se vb clar...dar....se pare ca daca o abordez pe patroana...nu da bine!!! Asa ca...mai am un pic de rabdare.

Stefan e cuminte, se impaca foarte bine cu mama si tata care il scoate afara zilnic...mai putin azi. Deja a batut-o pe mamaie(bunica mea) si drept urmare...are un ochi vanat. Se jucau si i-a dat un cap in arcada de a vazut saracutza stele verzi si Stefan a plans si el rau. A doua zi...bunica mea avea ochiul ca in desene animate...rosu iar acuma deja e vinetiu...pe trecute!!!

Maine am program house de curatenie si gatit iar duminica voi merge intr-o vizita asa ca...nici weekwnd-ul asta nu ma bucur de stat si tolanit cu fi'miu.

Acum va pup si mai intram zilele astea!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Ceai , bea daca ii dau, dar nu-i prea dau pentru ca nu bea decat baby drink. In schimb bea apa, cam 450-500ml pe zi.Eu sunt multumita.

Lavi , la multi ani pentru Silvia! Sa va traiasca! Petrecere frumoasa si spor la pregatiri

Madu , casa de piatra verisoarei tale! Ce ti-ai luat de imbracat?

CristinaH , ma mai fierbi mult?!? Spune cum e la munci?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,sa-ti traiasca fata ,multa sanatate ,distractie placuta!!
Noi am terminat baita ,baut lapticul ,acum asteapta si ceaiul si apoi nani (fara cel putin 50 ml de ceai nu adoarme),revin dupa ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput