Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cami, ai intarcat-o pe Daria????? Bubite din alea ii apar si Elisei, numai ca in partea de sus a pasa, sub buric. Dar se trec rapid, in cateva ore. Nu stiu de la ce ii apar. Initial ma gandeam ca nu am schimbat scutecul la timp dar ulterior am constatat ca nu e de la asta.
soanso, bine ai venit printre noi. Mesajele tale nu o sa apara chiar in momentul in care le trimiti pentru ca sunt moderate momentan. De ce nu incerci sa-i faci tu ceai? Eu ii mai fac un amestec din: menta, cimbrisor, tei, muguri de brad. La ceaiul Hipp nu vitamina C este problema. O cutie pe saptamana mie mi se pare foarte mult. Eu am in casa o cutie de anul trecut. Cu dintii nu-ti fa probleme. Mai sunt copii care au asa putini. Lapte noi ii dam Dorna UHT 3.5%.
Crismh, spor la munci.
Felicia, tinem pumnii pt Doru.
Noki, de la ce firma sunt cerealele cu gris? Spor la invatat si sa te intorci cu nota maxima.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata si de la noi!!!!!

Matinale dupa ce n-am dormit mai deloc, ieri am fost la nasi, au mai venit si ceilalti fini, toti cu copii, era o adevarata gradinita acolo, de diferite varste, bineinteles ca Miruna n-a vrut sa inchida un ochi, asa ca am ajuns cu ea acasa super agitata si nedormita, apoi a urmat show-ul de noapte..cu tipete, somn agitat..etc

Io-s cam suparata ptr ca mama a facut cred un mic accident cerebral si are usoare deficiente la vorbire (vorbeste nitel impleticit), nu stiu cum s-a intamplat, ideea e ca s-a culcat bine si s-a trezit asa. Zice ca nu i-a fost rau...da' oricum nu ar fi spus. Acum ma lupt cu ea sa mearga la dr dupa amiaza..spuneti-mi si mie va rog..ce trebuie facut..encefalograma, EKG?????

In rest...sper ca sarbatoritele noastre BIC si SILVIUK au petrecut ok!

Noki felicitari ptr nota!

Roxi sanatate multa tizei noastre, sa-si revina rapid, si tie multa putere sa treceti cu bine peste asta...si peste examene

Canuta asta cu lesa era o gluma? Sper..ca altfel suna cam...cum sa tii mai copilul in lesa? De unde-l legi, de calorifer?

Feli sanatate multa lui Doru si curaj!

Camelia la fel am patit si noi cand i-am schimbat Pampersul Mirunei, asa ca am revenit rapid la el. Pupici mezinei

lapte bem cam 300 ml dimineata si 300 seara, plus cate 1 iaurt de 200 gr aproape zilnic. Io zic ca e suficient, mai avem si branzica de vaci, si cascaval, se aduna.

Sper sa nu fi uitat pe nimeni, daca am facut-o va rog sa ma scuzati..sunt si obosita, si suparata cu mama...fug la treaba si revina cand culc maimutza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineatza !!!

Catutza, Noki, Madau, Cristina N., multumim de raspunsuri si de gandurile bune!

Cristina N., sunt pe ultima suta de metri cu intarcatul! Nu i-am mai dat san decat de vreo 3 ori in ultima saptamana si,din fericire, a acceptat si lapticul de vaca (ii dau LaDorna rosu). Acum tot mai am lapte in sani si o sa incep sa iau tinctura de salvie.
Bubitele alea le voi tine sub observatie in continuare!

Madau, multumesc de raspuns! Nu stiu ce sa zic, o sa revenim si noi la Pampers, daca observ ca Libero e problema !!!

Azi facem vaccinul de 1 an !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MADAU, sanatate multa mamei tale!
sa aveti o zi buna!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vad ca a inceput votarea la "concursul in imagini"..daca vreti sa ne votati..poza Mirunei e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=6" target="_blank">AICI. Multumim..pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Buna dimineata,
madau ,am sa-ti scriu cateva lucruri pe care le stiu despre accidentele vasculare(AVC):CAND APAR
-un cheahg de sange blocheaza o artera ingusra
-un vas de sange(o artera)care furnizeaza sange la nivelul unei zone a creerului se sparge sau este blocat
-AVC-ischemic tranzitor apare atunci cand irigarea cu sange este intrerupta temporar intr-o anumita zona
-din cauza unui puseu de tensiune
AVC-este un accident neurologic ,cand am fost cu tata prima data la Neuro ni s-a recomandat tomografie,EKG si l-a internat in spital pe loc,l-a pus la perfuzii iar pe urma tratament cu medicamente.parerea mea este ca trebuie sa mergeti urgent la medic.multa sanatate mamei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki si Ilinca face "mai-mai" dupa care iti trage si cateva palme, ca sa nu te inveti cu binele
Azi cred ca recurg si eu la ulei fiert, ca si ea a resuti sa se irite

soanso bine ai venit!
Si noi avem tot 6 dinti, iar altii au 4... asa ca nu e problema.
Eu cred ca Hipp are foarte mult zahar, poate accepta alt ceai, ce zici?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

La noi a fost ,,balamuc'' mare aseara ,fini ,nasi ,copii ,noroc ca au plecat devreme ,adica 22:00 ca eram tare obosita iar azi mi-a trebuit o ora sa string ,fac curat ,spalat vase ,oricum a fost frumos ..
Madau ,imi pare rau pt mami tau ,eu zic sa mearga la neurologie ,acolo ii vor spune ce trebuie sa faca !
Cami si eu mai patesc asa cu Orlando dar ii dau cu ulei si trece intr-o zi ,ulei de bucatarie fiert la bain-marie ,cu altceva nu-i trec iritatiile !
Soanso ,bine ai venit!!
Noki ,pupam fata scumpa ,..cred ca te-ai topit cind te-a mangaiat :)
Feli ,sanatate lui Doru!!

Noi bem cam 500 ml de lapte pe zi,uneori seara nu-l bea pe tot ,deci avem zile cu 450 ml!Ceai si apa in schimb peste un litru!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Multumesc mult pentru urarile de bun venit, am o intrebare,am raspuns la un topic referitor la diete dar nu il mai gasesc ,era vorba de un regim alimentar cu care sa slabesti dar sa te si mentii pe urma ,eu in noiembrie2006 am tinut regim si am baut ceai (lavativ) ,am slabit dar am pus pe urma la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, sanatate multa mamei tale!!!!
Avem si noi poza la "2006 in imagini" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">aici! Cine vrea sa ne voteze ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput