Colectia de toamna-iarna 2005 (122)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

soanso, despre monti e vorba?
Il gasesti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93735&whichpage=1

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare

acum am mai gasit si eu timp sa va mai salut, ca pana acum cu lucu bolnavior, n-am mai deschis calculatorul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dienutza, ce mai face Lucarinul? E bine sper !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Madau, si mama mea a facut un accident vascular.Nu avea nimik decit dureri de cap si s-a trezit dimineata schiopatind de piciorul sting si nu-si simtea doua degete de la mina stinga.
Trebuie urgent dusa la doctor neurolog ca nu cumva sa se repete.Avea probleme cu tensiunea arteriala?
Sanantate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Intrebarea mea era, daca exista vreo modalitate prin care sa aflu la ce topic am trimis raspuns .negara cristina nu era acolo rasp. meu mai caut....

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Schimb scutecul!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Soanso, bine ai venit!
Sustin si eu: mult prea mult ceai! Incearca macar sa mai inlocuiesti din el cu suc de fructe sau supa, in trecerea spre apa, sa-i aduca maacar ceva vitamine. Ceaiul ala e 95% glucoza

Am gasit topicul cu diete de care intrebai: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93556
Am dat click pe numele tau, asa cum apare el la postarile din subiectul de aici, si se deschide o lista cu toate subiectele la care ai mai scris...

Madau, sanatate multa mamei tale si neaparat o vizita la medic cat mai repede! Din cate am auzit/patit si noi cu cei din jur, e posibil sa fi fost un puseu de tensiune, faza se poate repeta mult mai grav daca mama ta nu ia tratament potrivit.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna ziua si de la noi!
Soanso - bine ai venit!
Fetelor pentru raspunsuri in legatura cu laptele.
Tocmai cand ma plangeam ca bea putin lapte, aseara si azi-dimineata a baut cate 250 ml, poate, din cauza ca am inlocuit Nan Junior simplu, cu cel cu miere.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Colectie noua

Mergi la inceput