Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
Vauva spune:
quote:
Originally posted by Alinache
vauva, dr.nostru din bucuresti cand a vazut ce ritm de crestere are, mi-a recomandat diversificarea deja de la 2 luni... am consultat alt dr. la timisoara care e de parere ca nu exista copii obezi la varsta asta si care mi-a zis sa nu cumva sa incep diversificarea inainte de 5 luni... si cum am avut de ales, am ascultat sfaturile amandorura : am inceput diversificarea, dar doar cu fructe! si sunt putin mai linistita ca de 3 saptamani serena tot 8 kg are... bb-ii de varsta ei se rastoarna de pe o parte pe alta, ea inca nu face asta, si mi-e teama ca nu cumva din cauza greutatii sa ramana in urma cu dezvoltarea motorie...
Alina & Serena (18.10.2006)
Alinache nici Bianca nu se intoarce inca de pe o parte pe alta si are 5 luni si 2 saptamani si cam 6700 grame si 67 cm Bine ti-a zis dr-ul acela sa nu incepi diversificarea la 2 luni.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Ignatica spune:
Alinache David ii trimite un pupic de grasanel si va arata aici ca si noi avem obrajiori ca voi. Deci stai linistita, nu avem copii obezi, sunt dodoloatze frumoase.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
poze noi
Nasterea sufletelului nostru David
itzy-bitzy spune:
Salutare mamicilor
Flavia intr-adevar nu tu erai cu vesta "cu praful de somn"...am stat si m-am gandit ca nu am mai cautat cine scria si cred ca era Tanima daca nu ma insel iar...
Si inca o greseala...Alinache am vrut sa zic ca am vazut cei 2 copii frumosi ai lui Alipiticot Offf suntem atatea Aline ca ....si la ora la care am scris uite mi-au scapat 2 greseli...dar ma iertati voi nu?
Vazut bebei frumosi si grasuti numai buni de pupacit. Patricia e adorabila asa zambareata...intr-adevar are o figura atat de haioas apusa in fundulet acolo in patut...
Alinache nu mi se pare ff grasa Serena...asa e la varsta asta sunt multi copii grasuti...stai sa vezi cand va merge in picioare...
Tasia seamana Mario cu tine...picatura ...eu te-am si vazut " pe viu " si pot spune cu certitudine ca iti seamana perfect.
Pupici si lui Davidut cu falcute pui mic de Ignatica
Gabitica era intr-o poza la tati in brate unde ni se parea ca seamana cu a noastra...cat despre rochita si npoi tot la fel am denumit-o " clopotel"
Revin ...dau papa la bebe
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
flavia ramona spune:
Pe pagina 2????
Itzy, am vazut o papusica tare frumoasa si iubia de parinti.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
tanima_i2002 spune:
Itzi, da, eu eram cu praful de dormit. Si in seara asta am facut prostia sa il culc fara vesta ca mi-a intrat in cap ca se poate sufoca cu ea si in 30 de minute s-a trezit. Si ce crezi ca am facut: dupa lungi minute de leganat i-am pus iar vesta in brate: nu vroia baiatul sa culce fara ea.
Alinache si fi-miu are niste colacei pe picioare de toata frumusetea, dar deh, seamana cu mine ca eu sunt mai pulpanoasa. Dar ce daca, lasa ca are timp sa slabeasca cand o pleca in picioare. E al meu si e cel mai frumos.
Cu bucuriile alea ma innebuniti. Eu in Pitesti nu am vazut niciodata desi am auzit ca s-a deschis un magazin cu tot felul de ciocolate care mai de care mai scumnpe si mai bune dar nu am curaj sa intru in el. Va urasc inca de cand erati burtose si imi faceati pofta cu ele.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Alinache spune:
ce "buchitze" are David de Ignatica!!! vrea sa-i faca ccc concurenta lui serena!
tanima_i, pozele pe care vi le-am aratat sunt cele mai reusite, ca sunt unele in care arata ca o bilutza, rotunda!
dar poate aveti dreptate, nu-i cazul inca sa-mi fac prea mari griji...
vauva, eu zic ca am facut bine ca am ascultat doar pe jumatate fiecare medic...tot am reusit sa opresc - oare pentru cat timp - cresterea galopanta in dimensiuni a lui serena...
noapte buna!
Alina & Serena (18.10.2006)
CristinaGoji spune:
Alinache - ce m-ai distrat cu poza in care ne citeai din umbra.
Cum va spuneam mi-a venit sora si credeam ca o sa am timp liber muuuult ca o sa sttea ea cu bebitzu. pai se pare ca acum nu mai am timp aproape de nimic, si pe forum intru doar de 2 ori pe zi si atunci numai va citesc ca nu reusesc sa scriu nimic. Inainte stateam cu bebeul, dar stateam la calculator, iar acum sta sora-mea cu el si eu toata ziulica imi fac tot felul de treburi pe care nu reuseam sa le fac inainte. Nici nu observ cum trece timpul si se face noapte. Am inceput sa traduc articolul ala despre adormit copiii, dar in ritmul in care reusesc sa ma asez la calculator nu stiu cand il voi termina.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
MamiLili spune:
Noapte buna, BUCURII!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Sephora spune:
Am revenit,
Copilul meu urla ,si-a descoperit glasul si-i place si tipa,nu are nimic ptr ca daca il pup sau m-a stramb la el rade.Asta se intampla de vreo cateva zile,sper sa-i treaca.
Tasia vazut bebe scump
Igantica vazut bolfite de-ti vine sa le mananci
Alinake scumpa rau papusa,as vrea si io copil grasut al meu are doar 6,775 kg la aproape 5 luni si 66 cm
Vauva http://esnips .com/web/Cantecepentrucopii?docsPage=1#files aici cantecele ptr descarcat
Joi iar o sa m-a chini sa fac analiza sa dau si la alte cabinete.UFA!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
anangel_lexi spune:
Am vazut si eu bebei frumosi foc Tasia, sunt de acord cu itzy, Mario seamana leit cu tine. Vazusem pozele dinainte sa le anunti tu ca eram curioasa sa-l vad si am vazut ca are jucarie identica cu a Mariei (aia de la Chicco).
Serena e o scumpa si am reusit in sfarsit sa vad si filmuletul cu ea!
de Maria Cornelia (20.09.2006)