Bucurii de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

MamiLili, Sephora multumesc!

Alinache lasa ca e bine cum ai facut tu daca asa tare te ingrijoreaza cresterea ei in greutate. Si instinctul de mama e f important Tu o alaptezi pe Serena?

Noapte buna!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hai ca am zis ca revin si duusa am fost...mi-a adormit bubulina abia la ora 23...imbaiata de la 9 -9 jumate... altadata adormea imediat dar acu'...

Si fiindca am ramas singura am chemat-o pe mama la noi...s-a mai lasat cu o peripetie...mi s-a varsta apa in pat in timp ce o imbracam...parca eram in filmele de comedie amandoua...

Saptamana trecuta am mai facut una...dar nu va mai povestesc...ca imi ajung propriile mustrari de constiinta...m-a taiat la burta instantaneu...de m-am dus la toaleta....si iar eram cu sotul meu...zici ca suntem ametiti sa dea naiba...a fost iar vina lui... Am tinut-o toata sarcina numai cu peripetii din astea si vad ca ii dau in continuare si acum...parinti denaturati ce suntem...

Parca numai mie mi se intampla...ca la voi nu citesc aventuri din astea cu bebeii...O sa mi le notez odata...ca intr-un fel sunt amintiri haioase...mai ales alea din timpul sarcinii sunt memorabile...vi le-am mai povestit eu...din categoria "ce a mai patit Alina"

Hai ca am luat-o pe aratura vb singura pe aici...dar mai bantui un pic pt ca astept tel de la sot ...ca a aterizat cu bine...si sa ii spun si la multi ani...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Tanima si eu ma gandeam sa nu se sufoce cu ea...si dupa ce e adormit i-am luat-o azi nu i-am mai dat-o poate de asta a adormit mai greu

Sephora sanatate multa lui Matteo si bafta cu analizele.

Flavia am omis sa iti spun ca acum vreo doua zile...de fapt in seara cand cereai adresa din Bucuresti pt bomboane...m-am uitat la pozele voastre...si alea de la nunta...m-a frapat asemanarea dintre tine si sotul tau...foarte mare...zic eu...
Noua ni se tot spune ca semanam...cineva ne-a luat drept frati odata...Se spune ca atunci cand asemanarea intre parteneri e asa d emare inseamna ca ti-ai gasit perechea...asa o fi...

Cert e ca din cauza asemanarii asteia dintre noi ...lumea ne spune ca asta mik seamana ba cu mine ba cu el

Hai noapte buna si bebei dormiciosi...si iar va pupacesc...pana va zapacesc...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Dragi mamicute..am intrat doar sa spun "La multi ani!!!" tuturor Valentinilor, Valentinelor...
Sa va iubiti mult, mult, mult....
Nu am timp sa scriu..dar va citesc...acum trebuie sa merg sa-i fac baie lui Andrea...
Va pup ....sa fiti iubite...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Neata fetele si poftiti la o maaareeeeee!!!!1

Nu am mai intrat de vreo 2 zile...din cauza de bebe, nu cred ca mi-a simtit cineva lipsa.
Am vazut si noi poze....ce de bebei frumosi foc....

Alinache - de ce zici ca e grasuna...mie nu mi se pare a fi...mai ales ca fi'miu are la 4 luni jumate 8,5 kg...iar pediatra ne-a zis ca va da jos in mom cand va incepe sa mearga..cica se vor topi caloriile Serena

Ramonar - Doamne ce ochisori are Patri..si asa creionata....asa sa -i ramana ochii ca sunt mortali, va face multe "victime"

Mexxa - ce face Sebi?cum e cu maraiala? te invit la o cafea buuunnna tare
Elenia - cescuta de cafeluta te asteapta!

LA MULTI ANI !!! bucuriilor nascute intr-o zi de 14...si voua La multi Ani de Valentine's Day!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alexutza - multumim pt cafea. Buuuuna. Ce-ti face printzul?
Va ziceam mai demult ca Vladic avea enterocolita cu E coli. Ei, i-am facut tratament cu Furazolidon si Enterol, deci nu cu antibiotice, si acum cateva zile i-am facut iar coprocultura de control. Nu mai are E coli, dar acum i-a iesit Candida. Si nu inteleg de la ce, ca antibiotic nu i-am dat. M-am uitat si pe prospectele de la medicamentele pe care i le-am dat, si nu au ca efect secundar aparitia candidozei. Chiar nu mai stiu ce si cum sa fac

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata bucurii si un HAPPY VALENTINE'S DAY!

multumesc fetelor care mi-au raspuns si care ne-au mai laudat

Alinache, am vazut o papusa frumoasa foc. Si eu zic ca nu trebuie sa-ti faci inca probleme legate de greutatea ei. Asta o fi ritmul ei.
Apropo, avem un costumas la fel, uite aici

Mirabela, imi pare tare rau ca tocmai acum ti-a descopert sotul surpriza. Sa stii ca si eu fac azi un tort tot in forma de inimioara, al meu nici nu banuieste

Tasia, am vazut un puiut tare frumos si grasunel, care seamana foarte bine cu mami. Mi-a placut tare mult poza in care sunteti amandoi din profil si i se zareste un nasuc mic si frumos

Igantica, multi -ici si lui David cel cu obrajori pufosi.

Itzy, oare ce minunatii ai mai facut??!! m-ai facut curioasa...

Vauva, ma bucur ca ti-a placut poza din patut, caci dupa ce i-am facut o poza a alunecat si a dat cu capsorul un pic de patut. S-a uitat la mine, a vrut sa planga, dar daca m-a vazut ca rad a inceput si ea sa rada

Sandra, oare ce mai faci? de ce nu mai intri cate putin sa ne spui cum sunteti? mie chiar mi-e dor de tine....

Gety, dar tu ce faci, semnezi actele pentru casuta?

ma duc sa ma apuc de treaba, ca sigur o sa-mi vina sotul mai repede, sa-mi faca surpiza

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

off, Cristina imi pare rau ca inca nu ati scapt de probleme

eloise, dar Valdut cum e? ati facut analizele?

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ignatica, eu abia acum am vazut pozica cu David. Pe langa faptul ca are niste obrajori mortali am ramas uimita pentru a nu stiu cata oara cat de mare s-a facut. Doamne ce repede cresc copiii nostri, de la o saptamana la alta se vad diferentele!
Si ca sa va binedispun de dimineata sa mai uitati de vremea urata de afara, cititi mai jos:
Scrisoarea unui arab venit in Ro
"Zaludam cu rezbect, jefu'.
>
> Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns bine; dragut fara
> problem control aerobort, fiindca mai gasit un bagaj pierdut pe drum.
>
>
> Pastrat dolar american blestemat, pentru construit aigea bomba noua;
> dat jumadate la daxi, jumatate furat tigan din buzunar.
>
>
>
> Indilnit frate Ahmed, patron magazin, ajudat la mine.
>
> Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler proaspat,
>
> intoxicat zalmonel, noi ajuns spital, doctor roman durut la cur.
> Jefu', gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, deci ingergat
> plan bomba cu bum-bum!
> ...
> Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde tara mia, fara
> apa la robinet. Urmarit emiziuni explozia camion azotat, facut frica la
> mine. Astia romani are tupeu nu gluma! Trebuie recrutati, jefu!
> Bomba cu azotat mare efect aveam!
>
> Inderesat pilotat avion pentru lovit gladire la roman; vazut delevizor
> aparat zbor MIG prabusit singur in ogorul taranului, plus roman
> stricat singur gladire, adormit beat, tigara aprinsa, murit zoagra,
> facut chef mare la ei.
>
> Draga jefu', gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar
> azeara, gind iesit cumparat baglava, exblodat budelie la parter.
>
> Aicia la Romania, mult cretin!
> Zberiat, zguibat la zin, cacat pe mine de frica!
>
> Jefu, ma indorg agaza!
> Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba noastra.''

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

buna dimineata, bucurii si mamici de bucurii!
Itzy, astept(am) seria noua cu "ce ispravi a mai facut Alina"
alexutza_26, tu nu-ti faci deloc probleme ca gabriel a crescut atat?
eu am fost mereu complexata ca am fost mai grasa decat cei/cele din jurul meu... si asa a fost si cu cainele... toate lumea se ia de cateaua mea, ca-i grasa si n-as vrea sa se intample la fel cu fata! ca nu-i deloc placut...
vauva, serena e copil nestle de la nastere, a inceput cu HA si acum suntem pe nan1, hranita la cerere, nu la ore fixe.
ramomar, si mie tare mi-a placut costumul micky mouse!

Alina & Serena (18.10.2006)

Mergi la inceput