Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
Vauva spune:
N-am disparut MamiLili doar acum ca s-a mai incalzit putin mai iesim si noi afara.
Nu stiti unde gasesc cantece de leagan pe internet? M-ar interesa cutiute muzicale. Fii-mea s-a facut tare maraita cand trebuie sa o culc ,plange si se arcuieste si vad ca daca ii cant ceva linistitor se linisteste si ea.
Eu ma simt fff obosita. Abia astept sa vin acasa sa o mai las si cu mama sa dorm si eu mai mult!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
flavia ramona spune:
Alinache te ... pai cum fata draga care esti nascuta in aceeasi zi cu mine tu imi faci ciuda cu Bucurii. Vezi ca poate te pedepsesc sa vii asa cu vre-un kil cand vii la TM .
In rest ce sa zic, faine poze da mai faina protagonista.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
Alinache spune:
de la alina pentru aline:
itzy : n-am decat un singur copil, cred ca ai vazut pozele lui alina morostes
vauva: dimensiunile serenei sunt motiv de ingrijorare pt.mine, din pacate, mi-e tare teama sa nu devina o obeza fiica-mea ...
Alina & Serena (18.10.2006)
Vauva spune:
Alinache de ce sa devina obeza? Asa ti-a zis dr-ul?. Pai eu cred ca-i prea mica sa zici ca-i obeza. Las ca eu chiar acum m-am uitat la poze si e fff dulcica asa grasutza si totusi e si inaltutza.
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
Alinache spune:
flavia, nu-ti fac ciuda, daca-i pofta asa de mare, da o fuga in weekend la tm, ca-ti aduc cu cea mai mare placere... da' stii proverbul ala cu "la pomul laudat..."?
sunt bune bucuriile, dar in bucuresti sunt scumpe... de aceeasi bani iei ferrero sau merci.
MamiLili spune:
Alinache, ti-am vazut si eu pozele. Lasa fata in pace, cum sa crezi ca e obeza? Creste bine. Iar cand va incepe sa mearga va da jos colaceii.
Vauva, Cutiute muzicale gasesti la magazinele virtuale,gen "bebelusultau.ro". Un link de unde pot fi descarcate n-am.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
Alinache spune:
vauva, dr.nostru din bucuresti cand a vazut ce ritm de crestere are, mi-a recomandat diversificarea deja de la 2 luni... am consultat alt dr. la timisoara care e de parere ca nu exista copii obezi la varsta asta si care mi-a zis sa nu cumva sa incep diversificarea inainte de 5 luni... si cum am avut de ales, am ascultat sfaturile amandorura : am inceput diversificarea, dar doar cu fructe! si sunt putin mai linistita ca de 3 saptamani serena tot 8 kg are... bb-ii de varsta ei se rastoarna de pe o parte pe alta, ea inca nu face asta, si mi-e teama ca nu cumva din cauza greutatii sa ramana in urma cu dezvoltarea motorie...
Ignatica spune:
Noi nu asezam putzica intr-un mod anume. O lasam libera, dar cred ca se duce in jos, nu in sus.
tasial-am admirat pe Mario, cred ca e printre singurii cu pufulete asa in caputz, in rest avem numai pletosi in gasca. Nici al meu nu are par prea mult, eu de-abia astept sa mai creasca.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
poze noi
Nasterea sufletelului nostru David
roxanae spune:
Mirabelac si Vauva .
Tasia ai un baietel superb.
Ochisorii si sprancenele Patriciei sunt tare deosebiti.La fel de frumosi ca si ai lui David.
Alina ce dulce e Serena .Si nu e grasa deloc.
Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze