Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 24
Monique_new spune:
Buna dimineata. Mai ajungem sa scriem si noi.
Legat de diversificare eu am procedat exact ca ramomar.
Nu stiu ai vostrii ce fac dar eu nu mai apuc sa fac nimic de vreo 2 saptamini incoace, nu mai are rabdare sa stea in nici un fel. Trebuie sa o car cu mine peste tot inclusiv la bucatarie si atunci e fericita.
Intrebare : stie cineva daca exista suporturi de baie si peste 8 kg????Aseara i-am facut pt prima oara si a fost super incintata. Ma gindesc daca or fi ceva in genul asta si pt copii mai marisori.?
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
tanima_i2002 spune:
monique, exista unele reglabile pe lungime. Mu stiu exact pana la ce greutate sunt si nici la ce firma din pacate. stiu ca am vazut pe net candva.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
matahut spune:
Pufy, cum s-au acomodat pufisorii in aceeasi camera? Cum te descurci cu alaptatul noaptea? Nu il trezeste pufisor mic pe pufisor mare?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
pufymic spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Pufy, cum s-au acomodat pufisorii in aceeasi camera? Cum te descurci cu alaptatul noaptea? Nu il trezeste pufisor mic pe pufisor mare?
F bine s-au acomodat, parca dintotdeauna dorm impreuna in aceeasi camera.Noaptea il transport pe N la noi in pat, il alaptez si-l duc inapoi...e cam greu ca papa cam la 3 ore
Eu
mexxa spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
buna,mexxa, mai este cafea... cat incape...
cred ca o jumatate de novocalmin e ok; nu ai sa-i dai un inel gingival sa roada BB? dar oare putin ceai de musetel cu care sa-i masezi gingiile n-o fi bun? poate stie cineva...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Sincer cred ca mi-l atrunca cine stie unde...e prea nervos...acum a adormit iar..:( durerea cred ca il oboseste prea mult si plansul.
Gingia am masat-o cu calgel...dar e frectie la picior de lemn...parerea mea.
I-am dat 2.5 ml d enurofen....off daca tot nu se linisteste ii dau juma de novocalmin...
Simt ca ma lasa toate fortele...
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

matahut spune:
quote:
Originally posted by pufymic
[b][orange]F bine s-au acomodat, parca dintotdeauna dorm impreuna in aceeasi camera.Noaptea il transport pe N la noi in pat, il alaptez si-l duc inapoi...e cam greu ca papa cam la 3 ore
....dar poate urla cat vrea ca nu-l trezeste pe A
O, ce bine! Eu o aud pe Ana cum suspina daca scanceste maruca noaptea. Iar Maruca doarme cu noi....Nu iti spun ca se trezeste la 2 ore sa pape, si mult mai des ca ii scapa suzeta. As vrea sa o dezvat, dar nu stiu cum..........S-a obisnuit sa doarma cu ea. De fapt, papa si adoarme, nu o vrea, dar dupa jumatate de ora se sesizeaza si ma trezeste sa i-o pun. Adoarme si ii scapa, dupa jumatete de ora iar se trezeste ca a observat ca nu o mai are. A devenit un COSMAR!!!!!!!!!!!!
Ignatica spune:
salutare mamici,
Noi suntem pe baricade, va citim.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!...stiu ca e pranz..dar ce sa facem daca am dormit 13 ore fara sa papam..am dormit de la 10 pana la 11 de dimineata si am a adormit iar....
...banuiesc ca nu mai e..asta e...am ratat-o pe asta de azi...
Monique ...sa stii ca nici grasanu nu mai suporta sa stea singurel si mai nou cand il plimb dupa mine prin casa...e tare incantat si sta cuminte.
Marina - e nasol asa cu suzeta, dar noaptea nu ai incercat sa i-o scoti??...adica cand doarme profund, noi asa il pacalim, si vad ca merge, nu-si mai aduce aminte de eaImi daus eama ca devine un chin noaptea....
Mexxa - jumate de sup. cu novocalmin cred ca ii va face ff bine asa ne-a zis noua pediatra cand va avea dureri ff mari de la dinti, daca celelalte metode nu functioneaza.
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
GETY spune:
Buna ziua! de la noi. Eu n-am mai intrat pe forum ca sotu' a gasit niste virusi pe aici si s-a apucat de dezinstalat, instalat programe etc. Acum se lucreaza in casa, nu stau mult, ca vrem sa punem si noi centrala proprie. Ca astia care ne calculeaza cat sa platim la caldura, au un stil de calcul ca noi, cu repartitoare, platim mai mult decat cei fara repartitoare! Asa ca mama a zis ca s-a saturat de hoti si am luat masurile necesare.
Actele pentru casuta sunt in prelucrare, pe la sfarsitul saptamanii viitoare terminam totul.
Pupici! Si mai scriu cand mai am timp!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA