Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 23
xandrutza_76 spune:
marina, a mea s-a invatat repede cu lingurita, dar cred ca din cauza ca este o mare mancacioasa; papa tzitzi, bea cu biberonul, molfaie suzeta, ia si cu lingurita... doar lingurita cu care ii dau picaturile (fe, vigantol) o cunoaste si incearca sa o fenteze... pai, daca nu e papa!!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
ramomar spune:
mexxa, eu i-am dat de la inceput pireul de legume far supa aceea chioara. Fierb legumele, le pun in blender si le subtiez cu 7-8 linguri de zeama ca sa fie mai subtirel si iese o crema. la inceput se stramba de la orice, dar apoi inghite. Cum zicea si Marina iti trebuie multa rabdare. De obicei, cand ii dau sa pape incepe sa gangureasca de ma stropeste toata
si atunci ii mai bag cate o lingurita in gura si tot asa a ajuns sa pape cam 100gr pireu de legume. Eu ii fac cartof cu morcov si putin patrunjel, putina telina si cartof cu dovleac si chiar toate le-am combiat intr-o zi.
La fructe se stramba mai rau, dar apoi tot le inghite. I0am dat mar, mar cu banana, dar acum am oprit babana pentru ca s-a constipat puitn. Eu i-am dat banana, din moment ce sunt cereale cu banana de la 4 luni. II place tare mult, dar din motivele de mai sus, momentan am sistat-o. Acum ii dau si para. Din borcanel nu vrea sa accepte nimic, asa ca i le fac eu.
fetele cu mia multa experienta, branzica de la cate luni se poate da?
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
ramomar, spune-mi te rog, de la ce varsta ai introdus piureul de legume si cu cat ai inceput? fetita ta e cu doua saptamani mai mare decat a mea... multumesc!
poze cu noi
ramomar spune:
xandruta, de vreo 2 saptamni am inceput, deci de cand avea 4 luni si 3 saptamani. I-am dat cat a papat ea, dar la inceput nu manca mai mult de 4-5 lingurita, dar treptat a acceptat mai mult.
pupici.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by ramomar
xandruta, de vreo 2 saptamni am inceput, deci de cand avea 4 luni si 3 saptamani. I-am dat cat a papat ea, dar la inceput nu manca mai mult de 4-5 lingurita, dar treptat a acceptat mai mult.
pupici.
mami fericita dePATRICIA MARIA (06.09.2006)
gata, m-am hotarat, incep si eu! multumesc!!
poze cu noi
matahut spune:
Ramona, eu am inteles ca branzica de vaci nu aduce cine stie ce in plus fata de laptic, asa incat se poate introduce in jur de 8 luni. Sigur ca se poate si ceva mai devreme, dar nu are cine stie ce efecte benefice pt bebe. Asa am citit si eu in Capraru si in Mami. Si dr mi-a spus la fel, Anei dandu-i de pe la 8 luni jumate branzica. De Maruca nu va zic nimic fiindca inca nu am inceput diversificarea, abia pe 29 martie vom incepe si atunci revin cu amanunte ![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
anangel_lexi spune:
aramona, danip, multumesc pentru sfaturile legate de husa. O sa incerc la Piciul ca e mai aproape de mine decat Cora.
Sephora, frumoase cadouri!
Sympa, ce bine arata tortul 
Mexxa, am fost socata de ce am citit la subiectul respectiv, pana sa ajung la faza cu "copilul n-are decat 3 luni jumate" credeam ca e vorba de unu' de cel putin 2 ani.
Si eu m-am enervat aseara pe fii-mea ca o culcasem si exact cand sa adorm si eu s-a trezit si nu mai vroia sa doarma. Dar nu am facut decat sa-i spun, pe un ton mai ferm: "gata Maria, acuma dormim, nu ne jucam". Nu ca ar fi priceput ceva, dar m-am simtit mai bine dupa ce am spus-o.
Oricum pana la urma a priceput si neuronu' meu obosit ca de fapt copilului ii era foame.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Vauva spune:
'Neata!
fetele noi va citim dar nu prea avem noutati si timp de scris
!
Am vazut toate pozele si torturile care aratau absolut delicios
Suntem alaturi de voi
!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
mexxa spune:
Buna dimineata...a aparut si zombilica la cafea...asa e ca mai aveti si pt mine...va rog una mica mica...![]()
Astazi m-am trezit cu un umor deosebit....de ciuda cred ca nu mai stiu cum arata somnul....off
Fetele a fost Radu de dimineata la farmacie ca nu se mai poate si farmacista ia dat novocalmin pt bb....a zis sa ii pun numai jumate de supozitor...e ok..?voi ce ziceti?Nu mai suport sa aud cum plange, ofteaza...etc sunt sigura ca e de la durerea de gingii....
Cu calgel daca il dau se linisteste maxim 10 minute apoi o ia de la capat...![]()
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

xandrutza_76 spune:
buna,mexxa, mai este cafea... cat incape...
cred ca o jumatate de novocalmin e ok; nu ai sa-i dai un inel gingival sa roada BB? dar oare putin ceai de musetel cu care sa-i masezi gingiile n-o fi bun? poate stie cineva...
poze cu noi