Bucurii de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Tasia- asa ne-a zis si noua pediatra...ca mai bine incepem cu legumele, ca sunt mult mai bine tolerate de stomacul bbilor, dar vad ca grasanu' meu nu vrea...mai incerc asa cuma zis si Marina cu rabdare, rabdare, si iar rabdare!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

danip bine ai revenit printre noi.

Adriana ma bucur asa de mult pentru voi. Bafta multa cu diversificarea, multa rabdare iti doresc.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

In seara asta ne-am intalnit aradencele la Gabitzica acasa, vor pune fetele poze. Ne-am simtit bine si copilasii la fel, au facut dezastru la Gabi.

Fetelor,sfaturi prea multe in legatura cu diversificarea nu va pot da ca Adelina face figuri, mananca cu placere doar cereale si suc de mar si morcov, uneori si pireu de legume, mar razuit nu vrea deloc, face niste mutre si se scutura cand ii bag in gurita. Ieri i-am dat cartof cu dovleac si a fost incantat(vi-am scris aseara).
Eu am inceput cu cereale, apoi legume si apoi fructe (mar deocamdata, banana dupa 6 luni).

Marina, am observat si eu ca la primele lingurite nu prea e incantata si apoi deschide gurita si papa cu placere, dar mananca foarte putin.

Mexxa, incearca dovleac cu pireu de legume ca multi copii il accepta.

Adriana, MamiLili, ma bucur ca analizele sunt ok.
Lili, las' ca anemia se corecteaza daca ii dai fier.

La Adelina ia prescris pediatra fier in urma analizelor(hemoglobina),6 picaturi pe zi, dar am intrerupt sa se constipa si o doare tare burtica, mai incercam zilele urmatoare.

Danip, bine ai venit la Bucurii!

Sephora, ce buchet frumos!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Fetelor, imi e asa de ciuda..am scris un mesaj lung, lung...si mi-a dat o eroare de mi-a inchis toate ferestrele si bineinteles ca am pierdut mesajul....
O sa incerc sa scriu din nou cat mai am timp.Sotul trebuie sa apara indata cu Andrea de la gradinita si adio timp liber..ca tre' sa ma ocup de copilul mare...
Azi Teo mi-a facut o mare surpriza...i-am pregatit sticluta cu lapte , i-am dus-o in patut si n-a vrut sa bea.I-am lasat-o acolo in patut si dupa 10 minute am intrat la el ca prea era liniste, sa vad ce face.El isi bagase suzeta in gurita dupa ce a halit lapticul...Nu-mi venea sa cred..m-am tot uitat la patut sa vad daca nu cumva l-a varsat prin pat..dr totul era uscat.Asa ca...are mama baiat mare...Pana acum mai tinea el singurel cate putin sticla dar niciodata sa bea toata sticla singur...
Vroiam sa felicit fetele ale caror bebelusi deja au iepurasi...la cat mai multi si fara dureri...
Am sarbatorit si noi Sf-Valentin in familie...am facut si eu un tort...de fructe ca ala merge repede...puteti vedea poze de-aici...
poze Sf-Valentin
A venit Andrea...o sa incerc sa mai intru...ca mai erau fete la care vroiam s ale raspund...
Sephora....frumos buchet ai primit...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sympa, felicitari flacaului!
Wow, ce super arata tortul!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mersi Alina....as fi vrut eu sa fie mai super dar bun a fost si-asa.Am luat tzeapa la magazin cu ccc colorantul alimentar.Erau intr-o cutiuta 4 sticlutze micute cu diferite culori, printre care era si rosu.In realitate insa...era mov.asa ca n-am facut decat decat conturul la inimioara cu putin de mov
Am citit si eu...dar nu tot subiectul, decat prima pagina cu mamica rea.Eu nu le inteleg fetelor....am si eu momente de nervi slava domnului...ca nu-i usor cu doi mici cand nici n-ai pe nimeni...doar sotul care e aproape toata ziua la munca, dar n-as putea da in bebelus doamne fereste.....Am plans si eu odata cu el, am intrat in bucatarie de cateva ori si-am dat drumul la apa vreo 2 minute sa nu-l mai aud ca plange, dar sa dau in el n-as fi putut.
Striga Andrea dupa mine sa fac puzzle cu Barbie...asa ca sunt consemnata la munca..
V-am pupat fetelor...si noapte buna.....

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo

Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

BUCURII!

Lilina, zi-mi te rog varsta exacta la care a aparut dintisorul, ca sa te trec in listuta daca vrei. Valabil si pentru Roxana01.

[b][font=Georgia][teal]**************************************************

primul dintzishor al lui Vlad a aparut la 4 luni 3 saptamani si 3 zile

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna dimineata, poftiti la ;
din pacate cu fotbalul m-am lamurit... (, dinamo); oare am ramas buni doar in declaratii?

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimineata (s-a trezit si rata)

xandrutza, multumim de cafea. tare buna e
lilina, felicitari pentru primul iepuras! si La Multi Ani sotului tau!
Alina, am vazut o Adelina frumoasa foc si zambitoare, dar si o familie foarte frumoasa!
mexxa, Sebi iti seamana tare bine. Am vazut baiatul mazgalici, dar frumos.
aramona, felicitari pentru Allen, grasunelul. vrem poze...
eloise, imi pare rau pentru problemele aparute. Sper sa nu fie nimic grav si sa treceti cu bine peste toate.
sympa, felicitari pt flacaul mancacios si pentru tortul foarte frumos.
aradencelor asteptam poze de la intalneala
tu Ioana ce mai faci? cam rar ne mai spui cate ceva!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by mexxa
Si totusi Marina...cum o convingeai...dadeai o lingurita de papa la 10 min??multumim de sfaturi...off rabdare

Da, cand urla....pindeam momentul si ii mai varam o lingurita, ea automat baga degetul in gurtia (deh, cosmarul nostru...degetelul) si papa piure cu degetel printre suspine. Si tot asa....vreo 3 sfertui de ora. Dar asta, am spus, a durat doar 2,3 saptamani, pana s-a invatat cu gusturile.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput