Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 21
roxanae spune:
Eloise imi pare rau pt. Vladut - multa sanatate.
Sebicu si Adelina sunt niste frumosi si scumpi.
Mexxa poti incerca para, piersica sau caisa la borcanele.Stiu ca merg la varsta bebicului tau.
Lili bine ca nu este nimic grav -sanatate.
Multumesc pt. raspunsuri.
Acum ca are nasucul infundat doarme noaptea cu salteluta la patut un pic ridicata.De fapt patutul are un sistem prin care se ridica si sta putin inclinat.Sper sa nu-i faca rau -doar pe perioada asta o las sa doarma asa.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
aramona spune:
va multumesc din suflet pentru reprimire!
Sunteti tare dragutze!
Sa dau si eu raportul: BB Allen a zambit dragastos azi cand asistenta s-a apropiat cu vaccinul, a plans cca 20 sec, dupa intepatura, apoi a zambit iar, dupa ce l-am linistit!Asta a fost vaccinul de azi(Pentaxim), iar Allen e adorabil!
Si acum "caracteristicile" unui viitor mascul cu lipici la gagici: 7kg si 68 cm, la doar 4 luni, timp in care el nu a mancat altceva decat san! Sunt fericita, a luat bine in greutate, cu tot stresul meu!
Cucuoancea, te admir ca ai timp de DC,cu doi copii...Si parca mai era si Alipiticot, Amarantina, Adameasca...Eu sunt singura pana seara...si mai am doar doi neuroni, s-aia ametiti!
Anangel lexi, pentru copertina de ploaie poti incerca la "Piciul", au si site sa veziu adresele magazinelor!
S in final, pentru ca Allen incearca acum sa manance, mai vin cu o idee: pentru epitelizare/cicatrizare, etc, pentru adulti, se poate incerca si solutia "Dermogent" de la Dacia Plant, se gaseste la Plafar.
vca pup pe toate si sa aveti o seara linistita!
Haide Steaua!!!
p.s.: De la mine se vad reflectoarele de pe stadionul Ghencea...(Pot oare tine cu alta echipa???
)
mexxa spune:
Fetele uitati aici sa vedeti ce inseamna mama INCONSTIENTA...avand in vedere ca la noi a fost atata scandal pe aceasta tema...aici
de SebastianPoveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2

MamiLili spune:
Aramona, da' ceva poze cu Allen nu vedem si noi?
Sa stii c-au intrebat fetele de tine, iar de ziua ta ai fost felicitata.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
tasia spune:
danip ma bucur ca ne-ai mai scris si tu
Pe messenger te vedeam mai des iar pe forum am vazut ca nu aveai curaj sa scrii.
aramona felcicitari pentru bebe grasunel, important este ca a papat natural asta inseamna ca e gras natural 
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
MamiLili spune:
Aramona, stai in Ghencea sau in Drumul Taberei? Tare-mi place atmosfera de pe stadion, am fost in ultimii doi ani la toate meciurile Stelei din Cupele Europene, chiar si cand eram insarcinata...si-am aparut intr-o poza in Pro Sport
. Mai am eu un motiv ptr care tin cu Steaua, dar nu zic "din casa". Fetele de la Iasi stiu.
Tasia, merci ca mi-ai zis de picaturile cu fier. S-a constipat Mario de la ele?
Multumiri fetelor care i-au urat lui Mathias sanatate. Maine facem vaccin. Offf.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Danip, esti in listuta!
Noapte buna, BUCURII!
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
roxanae spune:
Adriana felicitari pt. analizele bune.
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
alexutza_26 spune:
Adriana - ma bucur ca ati scapat si ca au iesit bune analizele!!!!
am Dudu. Cam aceeasi schema de diversificare am inceput-o si noi..dar vad ca de doua sapt ne tot chinuim...sper la voi sa fie mai bine. Succes maine la vaccin!
MamiLili - multa sanatate lui Mathias si bafta maine la vaccin!
Mexxa - am citit despre acea "mama" - mi-e greu sa cred ca poti ridica mana la un ingeras, o fiinta fara aparare, dar mai bine ma opresc aici.
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Sephora spune:
Va pupic fetelor
Am citit tot si acum sa incerc sa-mi aduc si aminte
Eloise multa sanatate lui Vladut,sa dea Domnul sa treceti odata de perioada asta,e grozanic stiu bine prin ce poti trece.Sa aveti un botez asa cum vi-l doriti.La mine la botez au fost numai rudele apropiate asa ca nu m-au deranjat ca l-au luat in brate.Oricum acum nu prea mai sta la lume in brate vrea la mama lui sau la tatutu.
Mexxa e dragut foc Sebicul,de altfel si ceilalti bebici vizionati sunt draguti foc.
MamiLili multa sanatate si voua si noi avem anemie si luam el fier hausmann io ferotab nici unul nu ne-am constipat.
Matteo dupa ce a mancat 3 saptamani cockteilul din fructe nu a mai vrut,am trecut direct la piureul de legume care il mananca cu multa placere.Branzica calcica nu i-a placut si bem suc de mandarina (50 ml)care-i place foarte mult.
Azi am avut un amic si ne-a reinstalat tot pe calculator,arata tare bine acum.
Ieri ne-a adus tatutu,un buchet superb de flori,un dracusor rosu si o ciocolata in forma de inima,plus o scrisorica mie (asa face de obicei,ca nu poate sa spuna ca e timid) cadouri
Iar noi am facut filmulet (buna idee a-ti mai avut fetelor) ca nu stiam ca sa-i facem cadou.
Baietelul meu a dormit azi toata ziua o ora si apoi inca 15 min asa ca azi am avut treaba,nu a plans aproape de loc,in schim mi-a cerut toata atentia.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito