Bucurii de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ramo, exact asa face si Adelina cand ii bag mancarea in gurita, incepe sa vorbeasca, sa rada, gura e plina cu mancare si se mai aduna si saliva si incepe sa faca gargara. Eu stau ca o statuie in fata ei ca daca schitez un zambet rade in hohote si mi frica ca se ineaca.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Meseriasii se descurca singurei vad. Pe Maria am trimis-o cu mama la sora-mea. Sa nu se sperie de la galagie.
Asa ca am timp: AVEM BEBELUSHI ANIVERSATI AZI:
6 LUNISOARE: ANDREI
5 LUNISOARE: REBECCA si YAGI
4 LUNISOARE: MAJA MARIA
LA MULTI ANI TUTUROR! SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, NOROCOSI SI DESTEPTI!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

mexxa eu nu sfatuiesc cu novocalminul.e alcocalmin si sa stii ca in unele tari s-a interzis vanzarea lui.da o cautare pe net si poate ai timp sa citesti.mie pediatrul nici la febra f mare cand nu scade cu nimic nu mi-a dat voie,a spus doar in cazuri extreme.mamilili te poate sfatui mai bine.
Monique eu am suport de baie in care sta in fundulet,nu am cum poze dar e sigur pt copii mai mari.nu stiu exact cand o sa pot pune poze cu el ca l-am imprumutat pana creste Cosmin la nasii nostri.dar incerc cat de curand.mie mi l-a trimis cineva din state,e super,poate gasesti si la noi.
Gety e grea procedura pt centrala?ca si noi vrem in vara acesta si nu stiu de unde si cum sa incep,daca ai timp poate i-mi spui si mie.
eloise sa aveti un botez superb si multa sanatate micutului,poate nu e grav.firisoarele de sange pot fi de la iritatie dar daca e mult mucus si nu are mucisori nu stiu ce sa ti zic...si la noi face cu mucus dar rar.oricum eu nu cred ca e enterocolita,mai ales ca e alimentat natural.sa dea Domnul sa va iasa analizele bune.
mamilili eu stiu ca la copii alaptati apare o anemie gen fiziologica nu stiu daca explic corect,adica apare mai mereu dar nu e grava si se regleaza sigur.totusi de ce nu absoarbe calciul?ai aflat?
marina nu stiu ce as ti zic cu suzeta...noi nu am folosit deloc la nici unul din bb...
pufy si noi vrem sa i punem in aceiasi camera cand ne mutam,vedem daca merge ca raisa are somnul fin...dar in schimb bb doarme bine numai cu pauzele de supt...
mai revin pe seara ca ma cheama datoria.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

http://www.dropshots.com/day.php?userid=216686&cdate=20070216 am pus cateva filmulte cu raisa pt cine are timp

o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani Alexxia si bucuriilor aniversate astazi
Hmm, si eu care ziceam ca numai fii-mea mai e terorista la 5 luni fara 4 zile si se scoala de 3-4 ori pe noapte dupa suzi Da' vad ca si Marina se confrunta cu aceeasi problema...si si Mexxa, dar din cauza dintilor. Da' eu nu stiu ce sa mai zic cu copilu' asta al meu ca face asa numa' de vreo saptamana incoace. pana acu' era cumintica, se trezea de maxim 2 ori pe noapte.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

quote:
Originally posted by alipiticot

http://www.dropshots.com/day.php?userid=216686&cdate=20070216 am pus cateva filmulte cu raisa pt cine are timp

o zi excelenta!

Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)

poze noi

Vazut filmulete.Tare dragalasha Raisa! N-are stare o secunda. Abia astept sa treaca timpul si sa o invat si eu pe Emma cantecele si poezii.Imi sunt tare dragi copiii cand stalcesc cuvintele.

Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi

Poze calde

Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

la multi ani puisorilor aniversati astazi!!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Alipiticot, ai patit si tu ca mine? Cu plata la caldura, ma refer.
Hai sa-ti scriu:
1. Mergi la proprietarul de teava din scara (ala care a adus conducta primul in scara, daca o aveti adusa) si-l intrebi cat trebuie sa le dai tuturor coproprietarilor tevii principale. Noi am dat 3.300.000 rol. Faci in tabel cu serie buletin si semnatura ca au primit banii.
2. Mergi la notar cu proprietar ca-si da acordul sa te "intepi" in conducta. Costa 200.000 rol.
3. Cu copii dupa actul de la notar, dupa buletin, actul de pe casa (parca) mergi pe Ag. Barsescu sa obtii cota de gaz. Costa si acolo 120.000 rol.
4. Cu hartie cu aprobare de cota de gaz, schita casei, contract de cumparare, dupa buletin si o adeverinta ca nu ai datorii la asociatie (asta nu-mi aduc aminte daca iti trebuie si la pct. 3) iti faci un proiect (un fel de dosar) (care costa 2 mil.) care contine multe date tehnice.
5. Mai costa 1.060.000 deschiderea la gaz (asta inseamna ca-ti vine cu contorul la usa si ti-l monteaza).
Restul de materiale, manopera etc, dupa cum iti gasesti meseriasii.
Sper ca nu te-am incurcat cu toate explicatiile.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Alipiticot, te sfatuiesc sa incepi de pe acum cu procedurile, ca acum nu e sezon de pus centrale si nu-i aglomeratie pe la birouri la E-on. Asta depinde si de cum ai tu timp. Cat timp iti ia fiecare etapa, nu stiu, pentru ca eu am lucrat la vechiul Distrigaz si tata inca mai lucreaza acolo si am rezolvat mai repede.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Alipiticot am vazut filmuletzele voastre, ce scumpa e Raisa. Imi place mult cum e tunsa.
Dani ce face cea mai pitica bucurie?

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput