Bucurii de sept-oct 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Liliana, sotului tau, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

MULTUMIIIIIIIIIIIIIIIIM
si voi la feeeeeeeeeeeeeeeeel

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei mamici

In primul rand va multumesc pt felicitari...o sa ii transmit bubulinei plimbarete gandurile voastre. Gata a luat-o din loc...ma gandesc acum cum o sa fie pe gresie si parchet....cred ca ii pun genunchiere si cotiere ...

Am fost afara in parc si m-am intalnit cu Roxana01. Vreau sa va spun ca mai avem un iepuras... cocuta ei Daria are 2 dintisori ...iesiti amandoi deodata

Eloise chiar voiam sa va intreb azi pe toate ref la scaunele cu mucus ce v-au spus dr vostrii...ce semnificatie au? ca eu tot mai vad la asta mik. Cat despre scaunele cu sange la noi nu era practic sange...erau asa...niste firisoare fff subtiri...initial am crezut ca sunt scame.... Coprocultura a iesit ok ...adik negativa...Dar cand era scaunul ff lichid apareau si acele firisoare ...sau puncte fff mici de sange cat varful de ac.,..Odata am sters-o imediat la fundulet...adik era fara pampers si am remarcat ca era iritata ...cred ca facuse de fapt o fisura anala...sau se iritase mucoasa anusului...Daca e sange sange...e destul de periculos ca poate fi dizenterie...dar fiind alaptat la san nu prea ar avea cum...Pediatra mea a zis ca a facut o intoleranta la lactoza...m-a pus sa ii dau lapte fara lactoza si am intrerupt alaptatul pt 36 ore....Eu am solicitat si parerea altor 2 medici si mi-au spus ca nu e cazul sa intrerup alaptatul. Trebuie sa tii tu regim . Ei i-am dat apa de orez...supa de morcov, ceai de menta, Ca carbonic si Debridat de 3 ori pe zi...era ff deranjata la stomac...Nu se deshidratase, a avut pofta de mancare, era vioaie....si bine am facut ca am alaptat-o in continuare ca asta a ajutat-o mult. Ce ma preocupa pe mine insa este ca mai vad mucus in scaunele ei...

Revin maraie plimbareata

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Doamne eloise nu stiu ce sa iti spun de kk, sunt alaturi de tine, ma rog sa fie bine Vladutz.
itzy de kk cu mucus stiu si eu ca nu e bine, e semn de mirobel, de vreo infectie. Cel mai bine , sunat la medic si intrebat.
Alina am admirat-o pe Adelina. Frumusica si dodoloata.

lilina la multi ani sotului si felicitari penru iepuras. Trebuie sa te treaca fetele pe lista cu iepurele. .

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor sunt in fuga maaaaareeee ca acusi se scoala sparnelul meu (apropos parca era cineva pe acilea care ii spunea Duracelle, dar nu mai stiu cine). Am repetat figura de ieri si mi-a mers: venit de afara cu bebe mai mult adormit, a facut ochii mari cum am intrat in casa, i-am dat sa suga asa imbracat si l-am pus in carut imbracat in usa de la balcon cu usa larg deschisa. deja doarme de 1 ora si daca mai doarme vreau sa fac o prajitura.
Am vazut alti prichindei frumosi, ca zau dar parca pe zi ce trece se fac mai frumosi, sunt si ei omuleti de acum.
Gata fug si poate mai revin pe seara ca vroiam sa mai zic ceva dar acum nu mai pot sa procesez.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

BUCURII!

Am atatea de zis ca nici nu stiu cu ce sa incep.

Andra, multa sanatate lui Vladut iar voua calm si rabdare. Sa dea DD sa-i dati de cap problemutei lui odata cu rezultatul la analize. Sa aveti un botez frumos, fara peripetii in timpul ceremoniei religioase. Eu l-am tinut pe Mathias in carucior la petrecerea de dupa, iar cand cineva vroia sa-l ia in brate ii spuneam ca-i agitat copilul si abia am reusit sa-l linistesc. Din pacate n-am putut sa evit cu totul atingerea lui, de aceea il spalam des pe manute si pe fata.

Lilina, zi-mi te rog varsta exacta la care a aparut dintisorul, ca sa te trec in listuta daca vrei. Valabil si pentru Roxana01.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Itzy eu stiu ca mucus in scaun inseamna iritatie intestinala. V a avut azi un scaun cu putin mucus sangvinolent (n-a fost sange-sange...si intr-adevar dizenterie nu vad de unde ar putea lua). Apoi la scurt timp a mai avut un scaun cu mult mucus, de data asta fara sange. Azi am primit raspunsul la prima coprocultura si era negativa. In schimb se pare ca au gasit un microbel in urina . Maine primim rezultatul la urocultura si antibiograma. Si pe luni, la noua coprocultura... Sunt foarte stresata si toate pica cum nu se poate mai rau, acum cu botezul... dar copilul sa fie sanatos ca restul nu conteaza!

Pediatra mea a spus ca nu e neaparat extrem de alarmant un pic de mucus in kk... doar sa nu fie in cantitate mare si de fiecare data.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Andra,verdeata mea scumpa(sper ca nu te superi ca iti zic asa ,dar eu asa iti zic cand citesc mesajele tale) imi pare tare rau ca aveti probleme...noi suntem aici alaturi de voi....sper sa fie cat mai vine,iar botezul si petrecerea sa iasa asa cum va doriti...
Roxana felicitari pentru cei doi iepurasi a lui bb.

Multumim toturor pentru cuvintele frumoase adresata la adresa lui Sebicu...
Astazi am observat ca daca il strig "Sebicu" intoarce capu la mine si rade...off ce frumos.

Apoi mai am o intrebare....ce da'ti voi de mancare la bb in afara de mar,banana si supa???
Sebi e clar nu mai vrea deloc supa...asta este mergem mai departe,nu mananca decat cartof...am incercat si din aia cumparata de la Nestle,Hipp si nimic...nici o sansa.Nu pot sa inteleg de ce nu mai vrea...a avut o perioada cand manca...
Maine vreau sa ii dau branza calcica cu mar....dar altceva la 5 luni jumate ce pot sa ii mai dau????
Astept pareri si retete.

In alta ordine de idei am ajuns la concluzia ca e greu sa fii mamica...cel putin la un bb asa ca Sebi care are o energie...nu stiu cum de nu i se face somn la bb
Merg sa ii dau papa si sper sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

mexxa bebeii se mai schimba, unii care sunt acuma foarte agitati mai tarziu pot fi foarte cuminti si invers. Bebeul meu e cuminte in general, dar ii place sa-l bagi cat mai mult in seama, sa fie mereu cineva langa el si sa se strambe Cat despe somn la noi e chiar invers, mereu ii este somn, doarme 12ore (de la 19-7/8 dimineata)cu 1 sau 2 pauze de papa la tzitza si ziua mai doarme de 3 ori cam cate o ora.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mexxa - acceasi problema o am si eu cu grasanu'...nu vrea supa si pace, am incercat sa i-o mai ingros oleaca, am pus separat pe rand morcov, cartof...nu vrea..stramba din nas parca l-as otravi..ajunge chiar sa tipede ne stie tot blocu'...ce vroiam sa te intreb zeama nu o vrea? - ca la noi zeama o accepta si culmea linistit si cu lingurita..nici nu stiu ce sa fac sa mai continui sa mai insist cu supa asa chioara, sa incerc piureuri de la borcanele...habar nu am????Ce idee imi dai???? Din cate stiu si Sebi mananca NAN,nu? ca si al meu NAN 1 iar de la 6 luni trecem pe NAN2.
Maine voi incerca sa vedem ce facem cu fructele..incep cu mar, sa vedem ce reactie va avea si la mar....Credeam ca sunt singura care se chinuie cu supa!!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput