Bucurii de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
tasia spune:
alina morostes frumosi foc si Adelina si Drogos ![]()
mexxa si Seby e un bebe frumusel si dulcic 
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Am intrat sa va arat cateva pozici cu Sebicu lui mama cel mofturos...cine doreste sa ne vada se poate ...AICIAndreeade Sebastian
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2![]()
ai un pusti tare simpatic!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
matahut spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Avem si noi poze recente
Alina, m-am uitat la poze si mi-au placut mult de tot. Ce ochisori albastri au amandoi...Nu imi dau seama, tu ai ochii asa, fiindca sotul am mi s-a parut ca are ochii caprui. Oricum, si Dragos si Adelina sunt niste copii foarte reusiti, frumosi si veseli.
Distractie placuta, aradenecelor, la intalneala! Asteptam poze!!!!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by eloise
[b][green]Sunt disperata...Vladut a facut kk cu mucus si sange. am vb cu pediatra, refacem coprocultura (la care azi trebuia sa avem rezultatele), de fapt trebuie coprocitograma si coprocultura refacuta si maine la 6 programare la dr...
offfffff
Offff, Andra, ce porcarie. De la ce oare???? Totusi, ai luat rezultatele de la prima copro? Probabil ca e o infectie intr-adevar pe undeva. Ma intreb daca nu o fi ceva tot din maternitate
Sanatate multa si sa ne tii la curent.
pentru VladutMarina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
alexutza_26 spune:
Mexxa - sa-ti traiasca baiatu', e un dulcel, mai ales poza aia cand rade de mama focului..."credeai ca nu pot???"- cred si eu ca atunci cand iti rade asa, deja uiti de toata oboseala si de tot stresu'
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
alinamoro spune:
Multumim de aprecieri fetelor! 
Mexxa, Sebi e un scump si ce dolofanel e! 
Marina, si eu si sotul avem ochi caprui si copiii au albastri, nu stiu sigur daca la Adelina va ramane asa. Din familie doar tatal meu are ochi albastri. ![]()
Eloise, imi pare rau de Vladut, sper sa nu fie nimic grav, tine-ne la curent. ![]()
Mergem si noi la plimbare ca e foarte fain afara.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
matahut spune:
quote:
Originally posted by mexxa
[font=Courier New][blue]Am intrat sa va arat cateva pozici cu Sebicu lui mama cel mofturos...cine doreste sa ne vada se poate
[b]Andreea, smecher tare Sebi, mai ales cu bascuta pe cap... Mi-a placut si cum dormea el imbracat pana in dinti

alexutza_26 spune:
Eloise - ii pare rau pt Vladut, dar oare nu poate fi efect advres de la dinti, nu stiu zic si eu, poate o fi ceva cumulat.....
Apropo, Cristina - cum mai e Vlad?pana la urma e candida???
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
matahut spune:
Liliana,
sotului tau, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii

anangel_lexi spune:
Am vazut pui frumosi foc de Alina si Mexxa!
Sunt taaare scumpi!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)